תגובה לכל החכמים.

canon2

New member
תגובה לכל החכמים.

לא היה לי חשק אפילו ליקרא את כל התגובות של רובכם.מצידי אתם יכולים להיחנק עים סמים.תהיו מספיק ישרים עים עצמכם ומה אתם עושים כאשר אין לכם.וכאן אני ניכנס לתמונה ממקום שאני לא מאחל לאף אחד מיכם להיכנס לשם.אני נישאר בשלי עים ההזמנה לכל מי שרוצה לבוא וליראות על מה אני מדבר.ובלי חרטות ודמגגויות זולות.אף אחד מיכם לא מסוגל להיתפשט לפני אישה בלי שם.אז עוד שאכטה ותדפדפו אתי.תנו לזמן זמן.אלי בן שטרית

Nofale

New member
אלי בן שטרית

אל סם לא יביאו שם של אשכנזי תמים כזה כמו "אביב לוי" או "ישי אלון" זה צריך להיות "אלי בן שטרית" שם של נרקומן כזה

וירוסוס

New member
אגב, אלי בעבר, גם ראה עבמים.

... בחודש דצמבר נצפה עבם ע"י אלי בן שטרית מצריף הסדרן בתחנת המוניות שליד מלון הילטון. ...

Nofale

New member
חפש

Nofale בגוגל עם תמצא משו על טוראט זהו אני .

popo06

New member
חחחחחח זה היה ב1979

הוא בטח היה מסטולל אחושרמוטה ודמיין כול מניי אורות ואכל הזיות לפנים

k300m

New member
אתה צודק...

סמים זה דבר חרא... אבל חרא זה לא סמים... אז...........עזוב אותך גבר....בוא תעשה איזה פיסט עם החבר'ה בת"א. יש קרח טוב.

כמה שזה חרא של דבר ...

אף אחד מאיתנו (נראה לי ) לא הגיע למצב שלך ..ויש פה הרבה אנשים שמעשנים הרבה זמן , אבל זה יפה שאתה עושה את העבודה שלך בעקביות ... קודם כל ,אתה מריץ שורות (בעקביות),אחרי זה אתה מזריק (בעקביות) ,גונב(בעקביות) ,נכנס לכלא ...יוצא משם ...הולך לגמילה...מקבל עבודה באל סם..ומרוויח על זה שאתה מזיין לאנשים תסכל בעקביות ..מכיר כמוך הרבה ..אני קיבלתי מהקצינת מבחן שלי אלסם ל 5 חודשים ..וכל שבוע בא אחד כמוך ,חדש ..

למעלה