תגובה לכתבה שפורסמה על ריטה - כי הוא עיצבן או

תגובה לכתבה שפורסמה על ריטה - כי הוא עיצבן או

שלום לכולם , מי שלא מזהה אני עמירם , ואני חייב להגיב על הכתבה הטיפשית שפורסמה ביום שישי בעיתון של "המדינה" בהכרות עם ריטה של למעלה מ - 14 שנים אני מוצא לנכון להגיב על הדברים , שנאמרו בכתבה חסרת בסיס לחלוטין , כאדם שהיום עוסק בתחום ההפקות ויחסי הציבור ונראה לי מוזר כל הקטע של הכתבה , ראשית מאד לא אהבתי את התמונה לטעמי רק היה חסר סטריפ למעלה של ( וכמובן חס וחלילה ) "יזכור " או ריטה משנה ועד שנה .... לטעמי זה נראה כמו מודעת אבל משודרגת .... לגבי הכתבה יש דברים שיצאו מכלל הקשר , הרי זה ברור שבעידן של היום אומנים לא מוכרים אלבומים , זה לא התקופה של אהבה גדולה שבאמת כל העולם הלך וקנה אלבומים , הרבה אומנים לא מוכרים אלבומים לבוא ולצייר את ריטה כאדם לא מוכר זה היה הדבר הכי שטותי שנראה .... כזמרת מדהימה , שהופיע על אין ספור במות בארץ ובעולם אני יכול להגיד שלא הייתה ולא תיהיה זמרת בכנה המידה שלה ... ולא חשוב עוד כמה כוכבים נולדים במדינה הזאת , בתור אומן ריטה היא שיא השלמות , אין מצב שהופעה של ריטה לא תיהיה הופעה מושקעת וכן לא היה מעולם הופעה שלא נהנתי , או לא קיבלתי תמורה לכסף שלי , ולשתף אתכם היו אומנים אחרים שהלכתי לראות ופשוט יצאתי באמצע ההופעה כי היה משעמם , אצל ריטה זה שואו של החיים . מערכות הסאונד של ריטה במופעים למי שמבין בסאונד זו אחת המערכות הכי משוכללות בארץ , ואין מצב שריטה מזלזלת בסאונד שלה .... או בהעמדה על הבמה , וביננו את מי זה מעניין אם בא לריטה לאכול סושי או פיתה עם טחינה ( ואגב אין ספור פעמים בהופעות בצפון היינו יושבים לאכול פיתה עם טחינה כי זה מה שריטה אוכלת אם כבר אז להגיד את האמת רק שפיתה פשוט לא מוכר בעיתון ידיעות אחרונות ...... לגבי המופע וואן - אחת ההפקות המושקעות שראיתי בארץ , ובואו נגיד את זה הכי פשוט לא היה אומן בארץ שמכר בסביבות 60,000 כרטיסים לסיבוב של חודש , וביננו ממש מעניין את הכתב אם ריטה הייתה שותפה / קיבלה כסף / או לא קיבלה ומעניין מאיפה הוא יודע את הנתונים והמספרים שהרווח היה קטן - נו באמת כמה לוקשים אדם יכול למכור תמורת כתבה לגבי החוזק של ריטה בהליקון - זה ברור כזמרת במעמד שלה , ידוע ומקובל בענף שיש חוזק , זה בדיוק כמו אצל מדונה - נראה לכם שאם מדונה תרצה/ תבקש משהו יגידו לה לא ..... הרי זו אחת הזמרות שהכניסה להליקון הרבה כסףףףףף , הרבה מאד . ומה לעשות בעל המאה הוא בעל הדעה ..... - זה משפט שלא אנחנו קבענו . ביומיים האחרונים חשבתי לעשות משהו עם התקשורת אודות הכתבה - וכן להראות שלריטה יש צבא של מעריצים שאת רובם אני מכיר , וכן עכשיו זה הזמן שלנו לעמוד בשבילה , אני יכול לספר שבמשך 14 שנה ריטה העניקה לי הרבה , ואין סיבה שאני לא יעמוד לצידה עכשיו - שמישהו חושב לערער את מעמדה , ובייחוד שהאלבום לא ייצא , ועוד להכשיל אותו מבעוד מועד ... אני כן מצטרף אליכם בקריאה להגיע לחנויות ב- 10 בינואר ולהראות כי ריטה שווה את זה - ובאמת היא שווה . וזאת פנייה אישית לרונית ארבל - האם את מאשרת לנו לארגן כתבה בטלוויזיה של המערצים ???? הרי זה ברור שמי שייצפה בכתבה - ירגיש אותו דבר , כי מעולם לא ראיתי או שמעתי שאנשים לא הוקסמו ממנה . בכל אופן שיריינתי לעצמי כרטיסים להופעות הקרובות , נתראה שם וביננו כדי לחשוב על תגובה שלנו המעריצים אני בטוח שזה יחמם את הלב להרבה אנשים בתעשייה , וכן יראה שלמלכה אמיתית יש צבא ....... לילה טוב לכולם , נ.ב - סימה אני מחפש אותך בנרות שלחי מסר דחוףףףףףףף עמירם

הכל נכון אבל -

נכון שכל מופע של ריטה הוא שואו אחד ענקי, גדול , מושקע והיסטרי, אבל כמה שנים אפשר לשמוע את אותם שירים?על זה היו עיקר התלונות על ONE. מן זלזול כלשהו בקהל שברור שיבוא שוב להופעה שלה כי היא ריטה, ולה - מה אכפת לשיר שוב את אותם שירים? הרי גם ככה אם אנחנו באים 20 שנה, נבוא עוד שנה ועוד שנתיים , עד שהיא תצליח להוציא עוד דיסק טוב (מה שאין לי מושג אם יקרה הפעם) מה זה זמרת במעמד שלה? הכל שאלה איך מבקשים. אם היא מצליחה בארץ זה אומר שהיא יכולה להתייחס לבני אדם בזלזול? אומר שכל מה שהיא רוצה היא תקבל? לקהל שלה בהופעות היא מפזרת המון חום ואהבה (שגם זה נראה כבר כמשחק כלשהו), מפגינה אכפתיות, אבל מה קורה אחרי הופעה? ומה קורה ביחס שלה כלפי אנשים שעובדים איתה? אין לי מושג אם כל מה שכתוב בכתבה הוא נכון, אבל לא נראה לי שכל הכתבה היא שקר אחד גדול. ובלי כל קשר - לא שופטים בן אדם בלי הוכחות ובלי לשמוע את הצד השני בגלל זה אין אצלי שום מערך שיפוטי כלפיה, לא קונה סיפורים כאלה או אחרים ובמקביל לא כל כך מהר אני ארוץ לקנות את הדיסק שלה כי זו ריטה! משהו בה נדם קצת משהו בה נעשה קטן יותר . מה תעזור כתבה של מעריצים? זה לא מגמתי? בשביל זה הזמינו את כל העולם ביום חמישי לצילומים, כדי להראות שהכל בסדר וטוב ויפה והיא מוקפת במעריצים. התקשרו לאנשים ושאלו אם הם רוצים עוד כרטיסים כדי שהאולם יהיה על בטוח מלא. ודרך אגב - כל מי שראה את המודעה הזו (גם אם בחיים לא היה בהופעה של ריטה ואפילו אין לו את הדיסקים שלה בבית) קיבל כמה כרטיסים שהוא רק רצה . פה צריך לעשות חושבים כל המנהלים של ריטה, אם היא לא מצליחה להביא קהל ישן תומך ואוהב , איך היא תביא קהל חדש שיתמוך ויאהב?

talsh2

New member
לא מסכים.

אתה לא מצפה שמופע כמו זה, כ"כ מושקע יכיל שירים שחלק מהאנשים בכלל לא יכירו, לא?

MoRoSH11

New member
אבל זה השירים שהכי רוצים לשמוע

שהלכתי למופע הלכתי בגלל השירים הישנים והמוכרים

gilishai

New member
להיו לילות - מאחת שעבדה אצל ריטה

בתור אחת שעבדה עם ריטה שנים רבות , יש לי חדשות בשבילך ריטה נותנת לעובדים שלה הרבה, מקבלים יחס מדהים, אהבה וכמו שאת רואה אותה על הבמה ככה היא בחיים , אצלה זה לא משחק. ונחזור לכתבה המאופיינת ברוע... נכון שרוב הנתונים נכונים, אך לא הייתה פה שום חשיבה או לפחות השוואה לגבי זמרים אחרים, בעידן האינטרנט, ההורדות, הצריבות כבר אף אחד לא מוכר כמו שמכרו לפני 20 שנה וזה עובדתי לגבי כולם גם הגדולים בעולם. לגבי המופע one תאמיני לי אין אומן בארץ כולל שלמה ארצי שמסוגל למלא אולם כזה כל יום ועוד בזמן מלחמה, אל תשכחי מראש המופע לא נועד להיות רווחי אלא לכסות הוצאות, ההוצאות היו תהומיות ואת זה הם עשו. (כרטיס בהנחה של סלקום עלה 150) וזה רק לפני שהמופע התחיל בכלל... אחר כך כבר לא היו מבצעים ואת הכרטיסים השניים קנינו במחיר מלא של 220 ש"ח וזה על מנת לדייק. הכתבה נכתבה ברוע רב, והרי כל כך הרבה אומנים לא מחדשים את עצמם כל יום , ועדיין לא כותבים עליהם דברים נבזים שכאלה. יהודה פוליק לא ממחזר את עצמו.. אז מה זה אומר שאנשים לא ממשיכים לרוץ להופעות היקרות שלו, ושלמה ארצי מה נהיה איתו, כל השירים אותו דבר, הצליח בדרכים וחצות ואחר כך הכל זבל.. אי אפשר להיות כל הזמן למעלה... אין חיה כזאת בעולם הבידור, (ראי שלום חנוך) ועדיין הולכים להופעות שלו ודור חדש מגלה אותו וככה זה ההעולם. הכתב הזה צריך להתבייש... ואת מי זה מעניין איזה מתנות היא נותנת ומה היא אוכלת, והרי ברור לך שמי שכתב את הכתבה מכיר אותם טוב טוב מהבית. והלוואי שלי היה את הכסף לעזור לכל המשפחה שלי..... ושכל הילדים שיכולים לעזור להורים ולאחים יעשו כך. שיהיה לכולם שבוע טוב

p r i n c i

New member
תפסיקו לרדת עליה כבר

אנשים לא יודעים לפרגן. קשה לשמור על הצלחה רצופה כל השנים. מה שחשוב זה שהיא ענקית וצריך לכבד אנשים. גם ככה עברה עליה תקופה קשה עם הפרידה והכול. תהיו אנושיים היא גם בנאדם. הייתם רוצים שיכתבו כתבה ענקית וציבורית על כישלונות שלכם?אם אתם כותבים על הכישלונות שלה אז סימן שהיא הצליחה ובענק. תנו לה להיות היא בכל המובנים ועזבו אותה כבר בשקט.............................................

משיהו יכול להסביר לי מה פשר "כל החברים עברו..

שכל החברים עברו לצד של רמי למה" מה הם יודעים ולמה הם בצד שלו כאילו היא עשתה משהו רע "

dornat

New member
זה נשמע כמו, תנו לי רחמים

גם אופן הכתיבה שלך וגם כל מה שאמרת כאן על ריטה הוא הרבה ריגשי. עשה לי טובה אתה משווה אותה למדונה?? ריטה היא זמרת בינונית מינוס. והרבה ממה שהיא זה בזכות רמי שכתב לה שירים. כפי שאתה יודע לא בעיה למצוא בחורות עם קול יפה הבעיה היא מי יכתוב וילחין להם שיר. ולריטה היה את זה בחיני חינם. נראה שאתה יותר מוקסם מהאופי או מדברים אחרים שלה שנגעו בך מאשר קול ואיכות מוסיקלית. אני מצטערת אני לא מוצאת בה או בקול שלה שום דבר יוצא דופן, להפך אני מכירה הרבה אנשים שלא אוהבים אותה ולא מסוגלים להתחבר לסוג הקול הבכיני - פרסי הזה שלה. יעיד על זה שאתה קורא לאנשים לרוץ לחנויות ולקנות את הדיסק שלה. בחייאת. זה מעורר רחמים. מי שחושב שיש לה משהו מיוחד ונדיר למכור ילך ויקנה למה אתה צריך לקרוא לו לעשות זאת? ()אולי זה כבר אומר משהו
) תפריד בין הרגש לבין המציאות. אני לא קונה ד"א

PRINCESS GINA

New member
בגלל אנשים כמוך...../images/Emo46.gif

היו שפלים יותר שניתן להם הגב להמציא את תורת הגזע... את צריכה להתבייש..פשוט לקבור את עצמך על מה שאמרת פה! הלוואי שיום אחד תקבלי סתירת לחי בדיוק כזאת מהאיש שהכי לא תצפי ממנו לומר דברים כאלה! גזענית!

במפי19

New member
היא בסדר

מוכשרת שרה יפה, אבל..יש עוד מלא כמוה וטובות יותר..אני אישית גם לא ממש מתחברת אליה

PRINCESS GINA

New member
אתה יודע מה...

נמאס לי מהעובדה שיורדים עליה רק כדי לעורר את זעם האוהבים שלה. אנחנו יודעים מי זאת ריטה, אנחנו לא צריכים להיות מושפעים ממה שכותבים עליה בתקשורת... הרי זה ידוע שכל בן אדם שקצת נופל (הכוונה לתקופה האחרונה בחיים הפרטיים של ריטה..) מחפשים לטפס עליו ולהטביע אותו לגמרי! יש להם אינטרס! הרי בדור של היום- נינט מוכרת יותר עיתונים מריטה! מה לעשות- זאת עובדה! אז הם מחפשים את הכתבה האחרונה, מילות סיכום, מעיין הפתרה לריטה כדי שיוכלו לעבור הלאה בלי ייסורי מצפון. הם פשוט לא יודעים שאנשים מהסוג של ריטה לא מתים כל כך מהר! נינט נולדה אתמול והיום היא כבר היסטוריה (כן כן..היא אמר שהיא רוצה להתעסק רק במוזיקה וניצלה את ההצלחה של כוכב נולד כדי למכור דיסק אחד שאחריו כל המעריצים שלה קיבלו סתירה לפנים כשהיא החליטה להמסחר ולעשות פרסומות וטלנובלות רק בשביל כסף!)... אז תעשו לי טובה..הזמרים של היום הם זמרים? בחייאת ראבק! הם מפרסמים את עצמם כזמרים כדי לקבל הזדמנות מהשואו ביזנס, ואז הם משחקים בטלנובלות סוג ז' והולכים ללמוד משחק בחו"ל..ומה נשאר מה-"זמרת" ? שום דבר! ריטה מצליחה כבר יותר מ-20 שנה לרגש אותנו, אפילו שבשנים האחרונות (בלבד) אין לה שירים חדשים. אז מה? היא עדיין נאמנה למה שהיא אוהבת! היא זמרת אמיתית! זה הייחוד שלה! היא יודעת מה היא עושה הכי טוב ואיך היא משמחת אותנו כל הופעה המחדש, וזאת הסיבה שאחרי 20 שנה- אנחנו איתה יותר מתמיד! אז למי לעזאזל אכפת מה כותבים בעיתונים? הם רוצים להספיד אותה? בבקשה... רק שלא יבואו ויחלקו מחמאות בצורה צבועה כשהדיסק יצליח וסיבוב ההופעות יהיה הצלחה! כי כולם מרוחים שם בצביעות...הם רק מחכים שהיא טיפול, אבל אם היא תצליח, הם יחביאו מתחת לשטיח את כל הכתבות המרושעות האלה, יצטרפו למחיאות הכפיים!
זאת התקשורת בארץ..הגיע הזמן שתלמדו...

PRINCESS GINA

New member
ודרך אגב..אותו הכתב שכתב את הכתבה הזאת....

שמו רועי בהריר...הוא אותו כתב שכתב ביקורת קוטלת על הדיסק החדש של סלין דיון! והנה עובדה, כל האתרים וכל העיתונים שקראתי ברחבי העולם, כולל ישראל פוסט שלנו אמרו שז דיסק הכי טוב שלה מאז ומתמיד, כי זה מציג פאן אחר שלה, כולם מפרגנים, כולם מלבד רועי בהריר שקשה לו עם הצלחות של אחרים, אפילו של דיווה בלתי מעורערת שיכולה בשמה בלבד (ללא צורך להיות נוכחת) למחוץ אותו כמו שמוחצים חרק- סלין דיון! אז תעשו לי טובה...ותמחקו את השם רועי בהריר מהלקסיקון שלכם כשמדובר על כתבות ביקורת! הוא בן אדם שלילי שכל מה שהוא יודע לכתוב אלו כתבות אוב על אנשים. רועי בהריר- ראה הוזהרת! אתה על הכוונת כבר הרבה זמן בקרב אוהבי סלין דיון...כדאי לך לשמור מרחק מריטה...

PRINCESS GINA

New member
זה לא מצחיק!

אני מאוד רצינית! ואין באמירה שלי שום נימה של צחוק, לראשונה בתולדות כתיבתי מרובת השנים בפורומים! אני עוד אפגוש פנים אל פנים את אדון רועי בהריר....אני מבטיחה לכם!

ואללה?

אם ריטה נאמנה למה שהיא אוהבת, למה היא מחפשת עכשיו שינוי? למה היא בורחת מאותה ריטה מוצלחת שהייתה לאורך שנים רבות ?אם היא הייתה יודעת מה היא עושה הכי טוב, היא הייתה ממשיכה באותו קו. שמעתי היום בבוקר שיר של דני רובס (חדש) ובסוף השיר השדרנית אמרה - איזה כיף לשמוע את דני רובס שלא מנסה להמציא את עצמו מחדש כמו זמרים אחרים......... למה לשנות את מה שעובד טוב? אולי היא ניסתה לקפוץ גם על ההצלחה של עברי לידר? הלואי שהדיסק החדש של ריטה יצליח, האושר יפרוץ ממני לכל הכיוונים כי מגיע לה, רק כרגע הסקפטיות קצת מציפה אותי

למעלה