תגובה למחומשת פעמיים ויש תיעוד..קישור להורים

תגובה למחומשת פעמיים ויש תיעוד..קישור להורים

סיפרתי בעבר על תגובה שהייתה לבן שלי בגיל 4וחצי שנה גם במכון רוקח למחומשת(תיק בראש צד ימין לחודש.לשון נפוחה לעיסת לשון לצד אחד..אפטיות ועוד)נאמר דרך העמותה יקשרו להורים שהילדים שלהם חוו תגובה לחיסון ובהקשר לזה מה החליטו לגבי המשך מתן החיסונים.נאמר לי פה בעבר שדרך העמותה ניתן לקשר להורים ..דרך העמותה לא יכולים לדבריהם.אשמח לשמוע לגבי הורים שהבן או הבת לצערנו חוו איזשהיא תגובה לחיסון..ומה החליטו לגבי המשך או הפסקת מתן החיסונים,תודה..

פולספגן

New member
למה אי אפשר "דרך העמותה"?

אין פשוט מלשאול את ההורים האחרים אם הם מסכימים להתקשרות ואם כן, אז התהליך פשוט מאוד ...

"הם לא שומרים פרטי הורים"..

זה מה שנאמר לי..קיבלתי פעמיים את החיים של הבן שלי במתנה.עשה בדיקות מטבוליות..mri..ועדיין במעקב לראות שאין השלכה ארוכת טווח(לא עלינו..וב"עה הכל יהיה תקין)ושהתופעה שהייתה זה רק חודש אחרי החיסון.הייתי משתפת סירטון שהורים יראו איך זה השפיע על הבן שלי..בלייב במכון רוקח גם בטסט אחרי שלא האמינו לי שזה מהחיסון.עכשיו אף רופא לא מוכן לקחת צאנס ולחסן עד אחרי הבדיקות ושזו תהיה אחריות שלי להחליט אם ליסן ומה.ולכן היה חשוב לי לדעת..מהורים נוספים..או אולי מהורים שלא חיסנו את ילדיהם...

פולספגן

New member
2 הצעות בשבילהם -

1) להריץ שאילתא ברשימת התפוצה של העמותה.

2) לעשות חיפוש תחת מילת מפתח בהיסטוריית הדוא"ל.

הורים נוספים

שלום רויטל.

עשינו ניסיון בעבר להקים קבוצת דיון של הורים לנפגעי חיסונים, קראנו להם לפתח דיאלוג בינהם, זה לא התרומם - אף לא אחד הגיב ליוזמה.

לא ברורה לי מה בדיוק השאלה שמעניינת אותך, ומה המאפיין את הנפגעים שעליהם תרצי לשמוע.
יש לנו פרטים על הורים לנפגעי חיסונים, אך אנו לא נוהגים לשלוח לכולם באופן שרירותי הודעות מסוג זה.
אם תוכלי לפרט יותר, עדיף באימייל של העמותה (ולא כאן בפורום הפומבי) מה פרופיל הנפגעים (חיסונים / גיל / סוג פגיעה / התנהלות מול הרופאים / וכו'....) ומה השאלה המעניינת אותך, נוכל לנסות לעניין הורים ספציפיים לשוחח איתך. עשינו זאת בעבר עבור אחרים....

בניגוד להורים רבים אחרים, הגעת למקום "מתקדם" בתהליך מול הממסד הרפואי, שבו יש מישהו שם שמכיר בקשר האפשרי לחיסון.
אם זה לא היה עצוב, הייתי משתעשע לנוכח ההמלצה של רופאים מסויימים שכל האחריות על תוצאות חיסונים נוספים תהיה עלייך. נו באמת. ראית פעם בישראל גורם כלשהו שלוקח על עצמו אחריות לתינוק או מבוגר שנפגע מחיסון?! אנחנו לא זכינו לראות דבר כזה. האחריות על תוצאות החיסון היא תמיד, אבל תמיד, על ההורה, והוא נאלץ להתמודד עם ההשלכות של זה ל-ב-ד-ו !!

רק בריאות!
מור

אובחן ..יש איחור התפתחותי:+(

למרות.שדרשתי איבחון נוסף..כי עשתה בחדר רופא רגיל.שולחן עמוס חדר צפוף עם המיטה וכל הדברים הרגילים הבן שלי עשר דק רק ניסה לברוח .אין לה גישה ישר דחפה ספר עם תמונות בגודל סמ שאני בקושי רואה ומצפה שהיא תשאל איפה תיש ןהוא יצביע.הערתי על הספר אמרה מיעד עד גיל שש.אמרתי תני לו לדפדף הוא יצביע..הספר לא מנויילן פחדה שיקר.הושבתי על הריצפה המטונפת וישר פחדנו כי אין מקום סמ בודדים מיטה והברזל למטה אין מקום לכלום.היא אומרת בעייה בהבנה.רבע שעה איבחון עשר דק נלחמים שיישב.עזבתי אותה הלכתי לפיזיותרפיסטית שתבוא תראה את המקום הלא ראוי(מסתבר היא לא קבועה וחדשה במקצוע עשתה תזה על אוטיזם.)שתיהן אמרו המקום לא ראוי.אני יזמתי קלינאית תיקשורת כי נבלם אחרי החיסון.אבל הבנה??כמעט העפתי עליה דברים וסליחה על הביטוי רוצה לשלוח לאיבחון כולל של פיזיותרפיסט רופא התפתחותי נירולוג קלינאי תקשורת ועוד מישהו ביחד.אמרתי אין מצב.איבחון נוסף כדי שתשמיט את הקטע של ההבנה ושלא יקחו את הבן שלי כשפן ניסויים.והיא לא תהיה קלינאית תיקשורת שלו.לא מספיק נבלם בתיקשורת אחרי החיסון ועכשיו יש אישור לכך.מביאים לי משהיא שעשתה תזה על אוטיזם ובכלללא הייתה אמורה לאבחן אותו אלא מישהיא אחרת שנתנה טיפים והייתה כימיה טובה תוך שבועיים הוזיז לשון..אמר דג אוטובוס נדנדה..מביאים לי את זו שיהיה עבורה פרוייקט.אני צריכה לחשוב על איך תובעת קיצבה חודשית על הזמן שהתפטרתי ובכלל לפשט דברים וזו מסבכת לנו את החיים.והכי גרוע.היא לא קראה שאלון שמילאנו לא שאלה שאלות על אורי מה עושה או לא מה הבעיה או סתם להכיר.דוך ספר לפנים על שולחן רגיל צפוף..אוף...אני מתחילה להתייאש ועוד לא הגענו להחלטות החשובות

למעלה