תגובה למירי לוי

תגובה למירי לוי

יצא לי לא מזמן לבקר בצפון,בחוגים של זאב נסים וחיים מילשטיין, ושם דווקא כן רקדו את:צליל מיתר ומאוד פירגנו לריקוד. יכול להיות שמצפון תיפתח הטובה, כי גם את:הנחלים רושמים לימדו והוא נרקד בכייף אצל:יוסי פרץ בחוגים שלו. אגב גם אבנר נעים מפרגן לריקוד ומשמיע אותו המון בתוכנית הרדיו שלו ברשת ג, אף פעם לא יצא לי לבדוק היכן נרקדים ריקודיי? אבל אם את אומרת? סביר להניח שאת גם צודקת, בקשר לתפוצה הנמוכה של ריקודיי. יש לך את זה ו ב ג ד ו ל. זה משתקף בכתובים של הפורום. בכל אופן ריקוד שיצא ממני? כבר לא שייך לי אלא לרוקדים, ויעשו אתו כאוות נפשם.כבר כתבתי: אני בונה ריקוד בשביל הכייף שבדבר.מעניין מה יקרה לריקוד הבא שלי שיהיה בהשתלמות הקרובה? סביר להניח שגם במקרה זה לא תהיה דחיפת מרפקים. זה פשוט אני. צחוק הגורל,אבל הערב הזמינה אותי שרה אביב מאשקלון ללמד בחוג שלה את: הנחלים רושמים והיא לא ידעה אפילו על קיומו של פורום זה.אם תרצי רשמים? אשמח לשתף אותך. שיהיה לך יום טוב כל יום.

וזה הדבר הנכון לעשות....

בקר טוב ליום-טוב. אין לי ספק שאתה בונה כדבריך "ריקודים בשביל הכף, ולאחר שיוצא ממך הוא כבר שייך לרוקדים ושיעשו איתו כאוות נפשם". לדעתי, לאחר שבנית ריקוד וטרחת והצגת אותו בהשתלמות רישמית (ארגון המדריכים), ראוי שיזכה ליחס מתאים לפחות כמו האחרים הנופלים ממנו בהרבה ושהוצגו באותה השתלמות. אספר לך על יוצר מוכר שחיבר ריקוד זוגות (מחריד לטעמי)והיציג אותו בהשתלמות 7 (נובמבר 2001) ולאחר מכן רץ מחוג לחוג, ערב אחר ערב, כדי להפיץ את ריקודו זה, ולמדריכים לא היה נעים לסרב לו (עקב מעמדו בארגון). כמובן ששבוע לאחר שהיוצר-אורח לא ביקר בחוג, הריקוד חלף עם הרוח ונעלם לבלתי שוב. אני שמחה לקרוא כי אתה הולך ללמד אצל שרה אביב באשקלון. ושרל´ה היא בחורה כשרונית ונמרצת ובעלת חוג ענק ופתוח בשבת בחוף הים. אם שרל´ה תאהב את ריקודך "הנחלים רושמים", סביר מאד להניח שכבר בשבת הקרובה הריקוד ירקד שם. עד היום, עובדה בדוקה, ריקוד זה טרם נרקד בחוף, וחבל. נשמח לשמוע על רשמים שלך הערב אצל שרה. ושיהיה לך ולאנשי הדרום רק טוב. מירי !

למעלה