תגובה לסטודנט לפיזיקה מאיש מוטורולה

eliava

New member
תגובה לסטודנט לפיזיקה מאיש מוטורולה

בקשר לקרינה לצערי אני צריך להחשף אבל בתור מהנדס במוטורולה 20 שנה אני חולק על דעתך למרות שזה ישמע כביכול שאני זורק אבן לבאר שאני שותה ממנה , אבל אני נפגעתי מהקרינה לאחר שימוש של שנה סה"כ במכשיר סלולרי מסוג מסויים, אמנם לא סרטן אלא סוג של גידול שפיר אבל זה קרה לי בבלוטות הרוק בדיוק במקום בו מניחים את האנטנה, אני מתעסק עם תקשורת המון זמן גם בצבא וגם אני חובב רדיו ולדעתי רב הנסתר על הגלוי והנזק לרקמות חיות עלול להיות הרבה יותר חמור ממה שחושבים. לגבי התדרים: אין טלפונים סלולרים ב2 גיגה הרץ, הספקטרום שניתן לפלאפון וסלקום הוא מ870-880 מגה הרץ ולאורנג בסביבות ה940 מגה הרץ למירס בסביבות ה854 מגה הרץ. לגבי הקרינה שנפלטת מהטלפון יש לי מכשיר מקצועי למדידת קרינה מהמכון למחקר גרעיני בנחל סורק וכשהצמדתי אותו למכשירים מסויימים המחוג קפץ לשמיים ולכן אני מבקש ממך לא להיות כל כך אופטימי. בברכה אלי.

פורומית

New member
אז בעצם...

מה אתה מציע? אני לא מבינה גדולה ולא כל מה שאמרת וכל המושגים שנתת, הבנתי. אבל בוא נגיד שלי יש מכשיר נוקיה ואני מאוד לא רוצה להרוס את הבריאות שלי (בעצם מי כן רוצה?!?!) יש דרך לעשות משהו? מה רמת הסיכון שלי? והאם החשיפה היא רק כשמדברים? או שתמיד המכשיר פולט קרינה?

eliava

New member
הצעה שלי

תראי , מיליוני אנשים מדברים בטלפונים סלולרים יום יום , אין מה לעשות זו הקידמה, לא על כל אחד זה משפיע באותה צורה ואם בכלל , אבל עד שנדע באמת בצורה חותכת את ההשפעות לטווח ארוך, אני מציע להמעיט בשיחות שלא לצורך , להשתמש באוזנייה(בינתיים אני מתעלם מהמחקר שגם אוזניה מקרינה) ולעבור לטלפון סטארטק בשיטת CDMA שלפי המחקרים כנראה הכי פחות מסוכן. ושנהייה בריאים ביי

אבי ע

New member
קרינה ופורומים... ../images/Emo39.gif

לאליאב ולאחרים: ראשית, ראיתי שהתמרמרת על ירידת הודעתך לדף קודם ואת תשובת מנהל הפורום. ארחיב טיפה בנושא: א. תמיד כדאי לעבור בפורום למצב "תצוגה ללא תגובות". כך תראה הרבה יותר שרשורים בבת אחת (אני עדיין רואה את הודעתך בדף זה, למשל) ותוכל לפתוח שירשור (במיידי, אגב) רק במה שמעניין אותך. ב. כל הודעה בפורום חדלה לעלות למעלה בשני מקרים: אם תוך 12 שעות לא היתה בשירשור תגובה עם מינימום תוכן, ואחרי 72 שעות מהודעה המקורית בכל מקרה. ג. לטובת כולם ובעיקר העצבים שלך ושל מנהל הפורום כדאי להאריך קצת את הפתיל (בכלל עצה טובה בחיים)
שנית, אין ספק שהקרינה מהמכשירים הניידים היא חזקה יחסית בשל קרבתם אלינו(ודאי יותר מאשר קרינת האנטנות עצמן, ור´ מסר שלי בפורום איכות הסביבה) ולמרות שהשפעותיה עדיין אינן ידועות כדאי להזהר ולא לטגן את המוח יותר מדי. שלישית, הבה נבהיר: CDMA הוא טכנולוגיה של מפעיל סלולארי, לא של יצרן מכשירים ניידים. בארץ - רק ברשת פלאפון החדשה (נקסט). האם למיטב ידיעתך טלפון סטארטק ברשת זו הוא בעל הקרינה החלשה ביותר? והאם הסיבה היא הטכנולוגיה של CDMA או הטכנולוגיה של המכשיר עצמו? אודה אם תרחיב בנושא לאור הידע שלך כמהנדס (RF?).

ecolo

New member
תגובה והארות והערות

אני מודה לך על החשיפה פיתחתי ערכה שיכולה לעזור להרבה אנשים ולהציל חיים ועכשיו ע"י ניתוק והעברת קול ללא סביבה השראתית אנא התקשר עימי טלפון 025330125 או כנס ל אי מייל אני רוצה להעביר מספר נתונים עימך בנושא אני עד לנפגעים אשר נפטרים מהעולם בגלל שימוש לא נכון בעיקר אצל נוער וילדים.

למעלה