תגובה לתגובות שלכם.

זהבה29

New member
תגובה לתגובות שלכם.

קודם כל תודה לכל מי שהגיב וענה. כל התשובות שלכם מאוד עזרו לנו. כבר קבענו תור(הקדמנו ביקורת)לרופא המטפל. מעיין אכן משתמשת בסד אנו קוראים לזה גם נעליים הפוכות. ביקשתם שנספר קצת על עצמנו:יש לנו שני בנים גדולים,מעיין בת עשרה חודשים בהיריון בסקירה השנייה נאמר לנו שייש לה קלאב פוט ,ההיריון לווה בחששות וחרדה לגבי מה זה אומר. היום החרדה הגדולה שלנו היא לגבי ההליכה,וכל התיפקוד שקשור ברגליים. כשהרופא אמר לנו שהילדה שלנו צריכה לעבור גבסים ניתוח וסד זה היה נראה לנו כמעט סוף העולם,היום אנחנו רק מתפללים שהיא תהיה בסדר ואז מה שהיה היה,והנעליים בלילה לא נורא. איך אתם מתמודדים עם הפחד והדאגה? במכתבים שלכם יש הרבה תקווה אופטימיות והומור. השרירים ברגליים שלה חלשים יש לכם טיפים איך לחזק? הפיזיוטרפיסטית של קופת חולים מוכנה לקבל אותנו רק פעם בחודש בטענה שהיא תסתדר, יחד עם זאת היא אומרת שהישיבה לא בריאה שהשרירים חלשים במיוחד בקפות הרגליים,איך מגיעים לאיש מקצוע מתאים יותר?(אנחנו גרים באזור נהריה) תודה ורק טוב לכולם זהבה.

פרלמנים

New member
הי זהבה

כולנו נמצאות באותו המצב פחות או יותר... חוששות מההתפתחות של הילדים בעיקר בגילאים האלה... (שלי בן 8 חודשים) תשימי לב שכל הזמן אנחנו שואלות על ההתפתחות, על הזחילה, העמידה ועל ההליכה כי אנחנו חוששות מההשפעה של הק"פ ושל הנעליים על התינוקות המתוקים שלנו. לפי איך שזה נשמע יש למעיין הרבה מזל שיש לה הורים דואגים שרוצים שיהיה לה טוב! אני לא מכירה פיזיו' בצפון, אבל את יכולה לבקש ממנה להראות לך תרגילים ולעשות למעיין בבית! מאוד מומלץ להתאמן בשחייה אז אולי לקראת הקיץ תירשמי אותה לחוג שחייה או משהו דומה? בטח האמהות הותיקות יותר יענו לך יותר טוב ממני... אני בתחילת הדרך בעניינים של התפתחות. חג שמח! ג'סיקה

אירנה ק

New member
שלום לך זהבה

אני תושבת קריות. אכשיו הבת שלי בת 10 חודשים כמעט התחילה פיזיותרפיה פעם בשבוע. פיזיותרפיסתית אמרה שהיא תעשה עד שהבת שלי תעמוד יציב. איזה ק"ח אתם? אם זה מכבי בואו לבית אילדן במוצקין. אם אתם יכולים לשלם פרטי (130-150 ש"ח) לפגישה יש לי מישהי מעולה בחיפה שווה אפילו ללכת אליה כמה פעמים היא תדריך אןתך מה לעשות בבית לבד. היתי אצלה זה עזר מאוד לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי לבוא אליה הרבה
. חוץ מזה אני חושבת שזכותך לדרוש מהקופה יותר מה זאת אומרת היא תסתדר אני היתי הופכת לכם שולחנות אל התשובה החצופה שלהם

תחיצ

New member
ערב טוב וברוכה הבאה

אני אמא קצת יותר ותיקה בענייני הק"פ מקודמותי ואולי בהורות בכלל. ההריון, גם אצלנו, היה מלווה בחששות, פחדים, אבל בעיקר - בלימוד הבעיה ודרכי ההתמודדות, מה שהכין אותי טוב לעשיה היומיומית שלאחר הלידה. כמובן שהכנה נפשית להתמודדות לא היתה דומה להתמודדות בפועל. ובאמת את עיקר התמיכה קבלנו מהחברים כאן בפורום ובכלל. ובפועל התחושה היתה הרבה יותר קלה ממה שהתכוננתי אליו. כיום מלאכי בן שנה ושלושה חודשים - רץ והולך כמו ענק. למה אני מציינת את זה באופן מיוחד (חוץ מלהשוויץ, כמובן) - כי בכל ההתפתחות המוטורית שלו הוא היה רגיל לחלוטין, ולפעמים אפילו הקדים את בני גילו. גם ההליכה היא בזמן סביר לחלוטין, ואפילו מוקדם ביחס לילדים אחרים. מנסיוני בטיפול בק"פ, ישנם עיכובים קלים שהם תוצאה של הבעיה אבל יתר הבעיות קשורות לבעיות התפתחות (כמו שאת מציינת וכמו שילדים אחרים פה מתמודדים איתם). תנסו לקבל מהפיזיותרפיסטים תרגילים לתרגל עם הקטנה בבית בין הביקורים, וזה בטח יעזור לשפור שלה. נשמח לעזור לך מקצה המקלדת, בריאות רבה ואביב שמח

למעלה