תגובה ל :לכל החברים

תגובה ל :לכל החברים

אני בתור אחד שחדש כאן בהודעתי הראשונה כבר לא הייתי כאן... ניראה לי שכדאי לעורר כאן את מנהל הפורום זה שזה לא פורום בנושאים שלו ולא פורום מה שמעניין את ירון... פורום זה מקום להעלות דעות ושאלות או פשוןט להשמיע קול אני שרציתי לעשות זאת כאן כבר כמה פעמים לא שמו את מה שרציתי... כי מנהל הפורום שאל : מה אתה רוצה להגיד בזה? אין לזה מקום כאן וכל מיניי הערות אחרות... אני חושב שהגיע הזמן שתבין שזה אומנם הפורום שלך אבל יש דבר כזה שניקרא שלא רק מה שמעניין או מה שאתה חושב לנכון להכניס זה מה שצריך להיות כאן כי אז צריכים לקרא לזה לא פורום של ריקודי עם אלא פורום של ירון מישר. זהו.... זה כל מה שיש לי להגיד...

ע דה

New member
לרוקדים פה

למה אתה מתכוון אני לא כל כל הבנתי ואיני יודעת אם מישהו מהחברים כאן גם כן הבין אותך - אתה מוכן לדבר יותר ספציפית? ומדוע הפנת זאת לתגובה לכל החברים אם מדובר בכך שהנך מבקש את תגובתו של מנהל הפורום? התכוונת שאתה רוצה שנגיב בעניין הרחבת הנושאים שהכותבים בוחרים שירון לא מסכים עם אותם נושאים? אתה לא כל כך ברור - אתה יכול לפרט? אגב לי יש שאלה לירון. גדי אמר לי שתמונה של בועז כהן מופיעה בעיתון רוקדים ושאכנס לאתר - נכנסתי ולא הצלחתי להגיע לתמונה - האם תוכל לעזור לי ולכוון אותי כיצד להגיע אליה?

באתר rokdim

תכנסי ל"לוח המדריכים" ושם תחפשי לפי הקטגוריות כל מדריך ומדריך

ע דה

New member
המדריך כהן בועז באתר רוקדים

הצלחתי להכנס כפי שירון הסביר לי - יש שם תמונה מאד נחמה של המדריך בועז כהן, אין לצערי, פרטים עליו. אך לא איני מכירה את המדריך ושוב לצערי, אני מאד מקווה שיגיע לחוגים שבהם אני רוקדת ו/או שירון יזמין אותו במסגרת הזמנת יוצר/מדריך כאן לפורום.

ע דה

New member
ל- shaffavi

תודה רבה רבה על האינפורמציה. הגעתי לאתר - מומלץ מאד מאד, כתבתי לבועז כהן אימייל והזמנתי אותו להכנס לכאן לפורום. יש שם קישורים לכל האתרים הקשורים לריקודי עם, תמונות, הסטוריה, ומה לא? יישר כח, ושוב תודה מקרב לב.

avigal23

New member
קודם כל עדה אני חושבת שהבנתי.

רוקדים פה חושב או לפחות אומר שירון מנהל את הפורום לפי איך שהוא רוצה. אני האמת חולקת עלייך. ירון מנהל את הפורום והוא מחליט אם ההודעה הזו הגזימה או שהיא לא מתאימה ואולי באמת יש דברים שמתאימים למסרים אישים,ולכן האמת אני חושבת שאם אתה מבקר את ירון אז תכתוב לו אם אתה מפנה את זה לכל החברים בפורום אז זה בסדר ועובדה שירון לא מחק את ההודעה הזו...

ע דה

New member
ל- avigal23 - תגובה

אין לי בעייה עם זה בתנאי שלא יחשבו שאני מעודדת ביקורת חדשה בקשר לנושא שפתחתי בו והוא ענה לי כלפי ירון - עשיתי זאת רק למען ההגינות. ובהחלט ירון מוזמן להגיב למתלונן.

לרוקדים פה

בוא אני אענה לך עכשיו, ולא בתור "הבת של", אלא בתור מנהלת פורום בפני עצמה, שיודעת מה זה. להיות מנהל פורום זאת לא עבודה קלה. מנהל פורום צריך לנהל, משמע למחוק הודעות שהן לא מנוסחות היטב\ יש בהן קללות\ לא קשורות לנושא הפורום\ או סתם לא לעניין. משמע להזהיר אנשים שמתנהגים לא יפה להפסיק, ואם לא להגביל אותם, משמע לתת לאנשים עצות ידידותיות מה כדאי ומהה לא כדאי להגיד, מה מתאים ומה לא מתאים וכו´. חלק מהמנהלים אכן נותנים רק עצות ידידותיות, כפי שירון עושה, ורובם מבינים שאי אפשר לנהל כך פורום, אלא אם כן האנשים ממש ממש ממש נחמדים ולא מסוגלים לריב. וזה כמעט ולא קיים. ולכן רוב המנהלים פשוט עושים דברים בלי לשאול את האנשים בפורום, מוחקים הודעות לפי שיקול דעתם ועוד. לפי דעתי שתי הדרכים אינן נכונות. הראשונה - כי היא רכה מדי ואי אפשר לנהל כך שום דבר כפי שצריך. השנייה - כי היא קשה מדי ואנשים יתחילו להתלונן ולנטוש את הפורום. הדרך הטובה ביותר היא לשלב בין שניהם, לדוגמה - אם מישהו מחברי הפורום אצלי, שאנחנו כמו משפחה, רוצה לספר משהו אישי - הוא פשוט שואל קודם לכן את שאר חברי הפורום ומחכה לרשותם, וזה חל גם עליי, מנהלת הפורום. לעומת זאת, הודעות שאינן קשורות לנושא נמחקות מיד. אם נוצר ריב פשוט נותנים הזהרה שיפסיקו, ואם לא מוחקים. כל הדברים הללו הם דברים שקשה לעמוד בהם כמו שצריך בלי להפך למנהל שנוא\פורום שלא מתנהל טוב. אני חושבת שירון עושה את עבודתו כראוי ומצליח לשלב בין שתי השיטות הללו. עובדה שרוב האנשים בפורום מרוצים ממנו. ובמידה מסוימת פורום אכן שייך למנהלו, כי יש לו את הסמכות ואף את החובה לנהלו כפי שנראה נכון בעיניו. אם ירון רואה לנכון להגיד לך שלדבר מסוים אין מקום, סביר להניח שהוא יודע מה שהוא עושה. עובדה שנתנו לו את הסמכות הזאת. אם הוא היה טועה, לא רק אתה היית שם לב לזה אלא כל הפורום. לסיכום: להיות מנהל פורום זאת לא עבודה קלה וכל אחד עושה זאת בשיטה שלו, ואני חושבת שירון עושה זאת היטב. תנסה להיות מרוצה.

avigal23

New member
סתיו!

אני לפחות{לא יודעת מה עם אחרים},אני יודעת כמה זה קשה,צריך למחוק,לענות,להתריע,ועוד המון דברים. בהחלט בזמן האחרון היו כאן חילוקי דעות וירון הזהיר,מחק איני זוכרת אם עשה,אבל הוא עשה מה שביכולתו ואני מאוד מעריכה את זה! הוא הרבה לאמר {יותר נכון לכתוב} שדברים שלא קשורים לריקודי עם או לא קשורים לכולם נא לעשות במסר האישי ואולי היו כאלה שלא עשו,והוא עשה את הצעד שהיה צריך... מצד אחד את צודקת-פורום שייך למנהלו כי עובדה שהוא האחראי עליו וזה ש"שולט" בו. מצד שני-פורום נמצא בשביל האנשים. אני חושבת שכולם כאן מעריכים את ירון, הוא עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר ואי אפשר לצפות ליותר,אם כבר הייתה בעייה אז הבעייה הייתה בפורום עצמו,ואני לא חושבת שצריכים לבוא בטענות לירון.

למעלה