תגובה ל"תכלת"

תגובה ל"תכלת"

כשקראתי את שכתבת, חשבתי לעצמי, מה בעצם את שואלת? מה את רוצה? נראה לי שבעלך הציב עובדה והציב אותה גס וברור. מטרת היעוץ בנעמת אני מניחה שהיא יותר פורמלית ומיועדת לקבלת ידע על זכויותייך וההליך המשפטי של גרושים וחשוב לקבל מידע שכזה. בקשר למצב בבית, אינכם יכולים לחיות יותר יחד ולא הייתי מנסה לדבר איתו כלל אלא בדברים שקשורים לילדים ולדברים טכניים היה מומלץ מאד גם שיצא מן הבית עד שדברים יתבהרו או עד בכלל. תנסי כיום לשים גבולות להתנהגות שלו מולך ולהיות יותר תקיפה לגבי הדרך בה מתייחס ופונה אלייך. גם אם אינו אוהב אותך יותר אין זאת סיבה להיות גס, חשוב מאד לך ועוד יותר עבור הילדים. הם גם כך כיום חיים בבית בו ההורים אינם מתקשרים אלא בתוקפנות (גם לא להתייחס זו תוקפנות) והם ראויים מכל לסיום מכובד של הקשר שלכם, תעמדי על זה עבורך ועבור ילדייך. אם אינך יודעת איך לעשות זאת הייתי ממליצה לך ללכת ליעוץ ולחזק את עצמך כל שתוכלי להיות בשביל עצמך ובשביל ילדייך ולא להבהל מכל אמירה או צעד שיעשה בעלך. זאת תהיה תקופה לא קלה אבל את גם כך חיה זמן ממושך באי וודאות , בזוגיות שאינה מתגמלת בפחד ובסבל. יש לך הזדמנות לעשות אחרת ולהתנהל באסרטיביות מול בעלך ולנהל פרידה מכובדת ככל האפשר שתאפשר לשנייכם להיות הורים מתפקדים ומתקשרים ושכל אחד לחוד יוכל לנהל את חייו בשמחה. מקווה שזה נותן לך כיוון, אם לא תהיי יותר ספציפית לגבי הצורך שלך כרגע והשאלות שלך אותי.

למעלה