תגובה ל smamit מגאולה!!!

geula

New member
תגובה ל smamit מגאולה!!!

שלום לך! שתכניסי לך לראש טוב טוב!! מה שיקרה בחייך לגביי המיניות שלך זאת אך ורק החלטה שלך ולא של אף אחד ותאמיני לי שיגיע הזמן את תדעי זאת בעצמך ולגביי מה שיקרה במשך החיבוק והנישוק ולאן הידיים יובילו??? את זה רק את יכולה להחליט בעצמך לאן מותר לידיים שלו לגלוש על גופך זה הגוף שלך ורק שלך!!! מתוקה כל חוויה מינית מתחילה קודם כל בהכיירות ואחר-כך בשיחות טלפוניות ואחר-כך בפגישות אבל זה לא חייב להגמר במיטה! ולכן ההחלטה היא רק ורק בידייך!!!!!

phantom

New member
מה עם פגישה באמת ?

גאולה היקרה, מה באמת עם פגישה ? כמה אני עוד צריך לחכות ? אבל את צודקת בדבר אחד גאולה: זה לא חייב להגמר במיטה. לי היו מקרים שזה נגמר בסלון, באמבטיה, בספסל האחורי של מכוניתי ועוד.. אוהב ומתגעגע, פנטום

smamit

New member
תגובה לגאולה מsmamit

יקירתי... מעולם לא טענתי אחרת..ולעולם גם לא אטען... אני יודעת טוב מאוד לסלק מעלי שאת מי שאני לא אוהבת... אבל בשביל לקבוע את מי אני אוהבת ואת מי לא צריך לפעמים לעשות בדיקות קבלה.. לעולם לא אכנס למיטה עם מישהו שאני לא רוצה להכנס איתו...או אם מישהו שאניט לא מכירה..אבל דיברתי רק על תחילת ההיכרות...או על סטוץ קטן של מסיבה אחת.... בכל אופן אני עושה הפרדה בין אהבה גופנית לאהבה נפשית למרות שנראה לי שהשילוב הכי טוב הוא של שנייהם ביחד... אבל לגמרי לא נראה לי להתנזר עד שהוד רוממותו על הסוס הלבן יגיע... ואני אוהבת להיות עם עוד מישהו וכיף לי...הדבר היחיד שאני יוצאת נגדו בכל העיניין זה שהם לא יודעים איפה למקם את הנשיקה... כאיל הם לחוצים להשיג אותה או משהו...ואז מישהו יכול לפתח איתך שיחה ובלה בלה בלה...ובאמצע לתקוע לך נשיקה כזאת שאת שוכחת מהכל להמשך הערב.... אבל לא יודעת...המיקום לא היה טוב... החלטתי שאני כנראה נקראת כמו שרמוטה...אבל זה לא ממש נכון..כי לא עם כל אחד אני אצא ולא עם כל אחד אני אתנשק ואתגפף בסתר...מצד שני יש את האנשים האלו שאיך שאני רוה אותם אני שואלת את עצמי - מעניין איך זה להיות איתם? לפעמים יוצא לי לבדוק.... שחף..

למעלה