תגובה מוזרה לאלכוהול.כנראה קשר לכבד

madymad

New member
תגובה מוזרה לאלכוהול.כנראה קשר לכבד

כאשר אני שותה אלכוהול למחרת בבוקר כשאני קם כל איזור הבטן התחתון (אני לא כל כך מבין באנטומיה של הגוף אבל נראה לי שזה איזור הכבד) אדום ומגרד האם התופעה מוכרת למישהו ויודע אם זה אומר שיש לי בעיות בכבד או סתם איזה אלרגיה מוזרה לאלכוהול. ואם בכלל אני יכול לשתות אלכוהול מדי פעם או שהתגובה אצלי מסוכנת? אשמח להענות במהרה. תודה

shanhen

New member
אלרגיה לאלכוהול?

התופעה שאתה מציין לא ממש מוכרת, אבל אני מבטיח להביא לך במהרה תשובה מוסמכת של מומחי רפואה. בינתיים, אף שפורים מחר, תנסה להתאפק ולא לשתות אלכוהול. נחום

shanhen

New member
תשובת המומחה

להלן תשובת רופא מומחה לשאלתך: 1. איני חושב שהתופעה קשורה לבעיית כבד. 2. אלרגיה לאלכוהול ידועה ומוכרת ויתכן שבמקרה הזה מדובר אכן באלרגיה כלשהי. 3. כדאי לבדוק אם התופעה מופיעה כתגובה למשקה מסוים בלבד. בנקרה זה, יתכן והאלרגיה קשורה לחומר מלווה המצוי במשקה. 4. במקרה ולא מדובר במשקה מסוים, רצוי להמנע משתיית משקאות אלכוהוליים עד לבדיקת עניין האלרגיה. חשוב להדגיש כי התגובה האלרגית אינה מסוכנת לחיים, אך היא מטרידה ועלולה להחמיר אם לא תטופל. מקווה שתטפל בנושא בהקדם. נחום

madymad

New member
תודה רבה :)

שמח שנענת לבעייתי.. אני כרגע חייל ככה שקצת בעייתי לבדוק את העניין אצל רופא מומחה. בכל אופן אני לא שותה הרבה ככה שפעם בה זה לא נורא לפי תשובתך (נצטרך לסבול מגירודים יחד עם הכאב ראש ;)) תודה רבה

למעלה