תגובה מעליבה ....... 8-(

lidia

New member
תגובה מעליבה ....... 8-(

היום קראתי את התגובה המאוד מעליבה בנוסך ליום הלא כל כך מוצלח שלי . הבנתי שלא ענית לי בשיא הרצינות ,לכן אבקש שתענה לי הפעם ברצינות מאוד חשוב לי לדעת שני דברים:1.האים אתה רואה על פי הכוכבים אפשרות למציאת בן-זוג. 2.מה ההשפעה של בן מזל אריה עלי . אבקש שתענה לי במלוא הרצינות יש אנשים שדברים קטנים עושים להם את היום או הורסים להם אותם ;-)

לא התשובה מעליבה-אלא השאלה

אם את באמת חושבת שהכוכבים קובעים את אפשרות קביעת בן הזוג, הרי שאת מעליבה את האינטליגנציה שלי, ואולי גם שלך. הכוכבים אינם `קובעים` דבר, אך מפת הכוכבים מראה פוטנציאלים מסויימים. אם הנ`ל יתרחשו או לא - זו בחירה אישית, חלקה מודעת וחלקה לא מודעת. כך, שאם אני עונה לך את התשובה שעניתי - אני נותן לך יותר קרדיט אולי יותר ממה שאת נותנת לעצמך.. קרדיט בכך שאת אדם שלם, שבחירותיו משפיעות על חייו, ולא מפות הכוכבים. אם את מסרבת לקבל את הקרדיט הזה - זו זכותך, אבל בזה שאני אומר לך את האמת, אני לא מעליב אותך, אלא להפך. אם את מעדיפה לחשוב כך מתוך איזו שאיפה ילדותית שאכן תקבלי תשובה במקום להתמודד עם התשובה בעצמך - זו אכן זכותך, ולא אמשיך להתווכח. לגבי השאלה השניה - לכל בן מזל אריה, מפת לידה אחרת, עם הרבה מאוד כוכבים אחרים. כל אחד מהם ינהל דיאלוג אחר עם הכוכבים במפת הלידה שלך. על כן השאלה הזו כללית מאוד, וחסרת משמעות, כי אי אפשר כלל לענות עליה. אין ברירה, תצטרכי לפגוש אותם בעצמך, כדי לדעת..

למעלה