תגובה מר שמלו-- ה.מ.עצם= רצח

אבועופר

New member
תגובה מר שמלו-- ה.מ.עצם= רצח

אתמול שוחררתי מביה"ח לאחר השתלת מח עצם מתורם מתאים.האשפוז נמשך כ4 שבועות ולא היה קל.תנחומי למר שמלו 29 ומשפחתו-מי יתן ולא תדעו יגון וזכרו של יקירכם יאיר את דרככם מכאן ולעולם. מר שמלו עשה שירות ראוי לכל קוראי הפורום ולכל החולים השוקלים לעבור טפול זה ומנסים ללקט מידע ע"מ להחליט באם להסכים לטפול ולקחת הסיכונים שבו או לקחת סיכון ולא לעבור טפול זה בבחינת אוי לי מיצרי ןאוי לי מיוצרי.על הקורא לנסות לדלות מסיפורו של מר שמלו את העובדות בלבד ולא את זעקת ליבו הכואב על אחיו המקסים שאינו יותר.ולצרף עובדות אלו לעובדות נוספות אותם ילקט ממקורות נוספים. לאחר מכן לא נותרת ברירה אחרת אלא להחליט ואז לזרוק את כל הספקות וההיסוסים רחוק רחוק.כל החלטה היא של החולה והיא טובה ואין לתת לסיפורים שונים ורבים לזרוע ספק ופחד אחרי ההחלטה.באם ההחלטה לקבל הטפול אפשר בהחלט להאמין ביושרם ומוסריותם של הרופאים והאחיות העוסקים בטפול זה-אני כמו רבים אחרים ראיתי את התמסרותם המוחלטת לשבועת הרופאים ולצו ליבם ונסיון כל שהוא ליחס להם שקולים אחרים מהליכה אחרי יושרם ומצפונם אינו נכון ויכול להביא אדם כל שהוא להחליט החלטה שאינה מתאימה לו. בריאות ואושר לכולכם ובני משפתכם ותכלה כל מחלה מעל פני האדמה

ברוך הבא ובורך רופא חולים

חיים ארוכים וטובים לך אבו עופר יודעת שזה לא קל כי עקבתי אחרי הדיווח שלך ואני מודה לך על העידוד כי אני נלחמתי מאד מהכיתוב הנ"ל ואני מודה שהוא הלחיץ אותי מאד כי אחי אמור לעבור בקרוב החלפת מח עצם מהשתלה עצמית בתל השומר

אבועופר

New member
לנסיכה

בהצלחה לאחיך ולך בהשתלה. אני עברתי ההשתלה בשיבא ורק יכול לשבח את הרופאים ואת הטפול המסור והאוהב של האחיות. אני בשיבא בטפול יום בימים א ג ה ואבקרכם אם אוזמן ע"מ לעודד ולחזק. הלאה הספקות וקדימה הבטחון והאמונה כי יכול תוכלו. שבת שלום

לאבו עופר המקסים ../images/Emo24.gif

לצערי אני לא אוכל לתת לו מח עצם משלי אני עברתי כימותרפייה (הוצקין בשנת 90 ) ואמא עברה סרטן שד לאחרונה אז תרומה יכולה להיות מילדיו או משפחה מורחבת יותר או מאגר המח עצם מקווה שלא נגיע לזה מח עצם שלו יתאים לו . אני שם לידו כאחותו וכתחליף לאמא שלנו שנמצאת בבית אבות ומתחלקת עם אשתו שמחכה שהבנות הגדולות יבואו מבית הספר וישמרו על הקטנה (היא ממש קטנטנה , וצריכה מישהוא מוכר לה ) . איצור קשר איתך במסרים , חושבת שיעזור לו לראות אחד שעבר את זה מודה לך על הנכנות לעזור . אתה איש מקסים תתחזק מהר שלעופר הקטן יהיה אבא ואמא מתוקים שצמודים אליו הוא בטח מתגעגע אליך מאד .

ה ל ו מ ה

New member
בשעה טובה ומוצלחת.../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

איזה יופי
איזה יופי
משהו
ברוך השם, אוי אוי אוי....כה משמח ומרגש, אבועופר
ברוך רופא חולים,ובשעה טובה ומוצלחת הגעת הביתה, ובמזל טוב
התאוששות והחלמה שלמה ומהירה שתהייה לך. כל הכבוד
שבת שלום
ורק כל טוב. אמן. ה ל ו מ ה.

מזל 15

New member
../images/Emo49.gif להתאוששות

מאחלת לך כל טוב והחלמה מהירה. שיהיה אך טוב לך ולמשפחה.

דגנילי

New member
הי אבו! ברוכים הבאים הביתה ../images/Emo82.gif

מעכשיו אני מאחלת לך רק ביקורות טובות - כמה טוב לחזור הביתה... הרגשתי בעונש שלא יכולתי לצאת מהבית חולים, גמאני הייתי בשיבא. אני הייתי באופוריה שחזרתי שוב הביתה, יכולתי להתקרב שוב לבן שלי (שכמעט שכח שיש לו אמא) - המשכתי לחיות את החיים היפים.. מאחלת לך רק רק רק טוב והרבה בריאות לך, לאום ולעופרק'ה.

למעלה