תגובה משונה לזריקות זקוקה לדעתכן

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member

אחרי חמישה ימים של 2 וחצי אמפולות גונל היו הרבה זקיקים אבל קטנים (הכי גדול 10 מ"מ). טכנאית האולטראסאונד אמרה שזו תגובה טובה לזריקות. היום, אחרי עוד יומיים של 2 אמפולות מנוגון פתאום יש שני זיקיקים משמ גדולי (20 ו- 25 מ"מ) וכל השאר סביב 11-13. מה עושים עכשיו? שואבים בידיעה שרוב הביציות בכלל לא בשלות? אפשר עוד לחכות? אני כבר מיואשת ובמתח לקראת הטלפון שיגעע אחה"צ להמשך הנחיות.

העין ה 3

New member
קטונטי!!!

אחרי חמישה ימים של 2 וחצי אמפולות גונל היו הרבה זקיקים אבל קטנים (הכי גדול 10 מ"מ). טכנאית האולטראסאונד אמרה שזו תגובה טובה לזריקות. היום, אחרי עוד יומיים של 2 אמפולות מנוגון פתאום יש שני זיקיקים משמ גדולי (20 ו- 25 מ"מ) וכל השאר סביב 11-13. מה עושים עכשיו? שואבים בידיעה שרוב הביציות בכלל לא בשלות? אפשר עוד לחכות? אני כבר מיואשת ובמתח לקראת הטלפון שיגעע אחה"צ להמשך הנחיות.
קטונטי!!!
אחרי למעלה מ-6 שנות טיפולים, אין לי תשובה. הרופא יגיד לך מה לעשות. אני לא מאמינה שזה יכול להיות. או שהיתה טעות בבדיקה הראשונה, או שהיתה טעות בבדיקה השניה. או שבאמת זה נכון - אבל אני לא שמעתי על דבר כזה. עכשיו אני מבינה למה ד"ר ברקוביץ' מתעקש לעשות את האולטרסאונד בעצמו...

אמאלה2

New member
יש לי הרגשה שהבודקת הראשונה טעתה

קטונטי!!!
אחרי למעלה מ-6 שנות טיפולים, אין לי תשובה. הרופא יגיד לך מה לעשות. אני לא מאמינה שזה יכול להיות. או שהיתה טעות בבדיקה הראשונה, או שהיתה טעות בבדיקה השניה. או שבאמת זה נכון - אבל אני לא שמעתי על דבר כזה. עכשיו אני מבינה למה ד"ר ברקוביץ' מתעקש לעשות את האולטרסאונד בעצמו...
יש לי הרגשה שהבודקת הראשונה טעתה
בגדול! בא לי לבכות

לא נראה לי הגיוני,

לא נראה לי הגיוני,
תוך יומיים כזו קפיצה מ 10מ"מ ל20-25 מ"מ ? נראה לי אחד מהשניים: או שטעו באולטרסאונד הקודם או שאלה ציסטות, אבל אני לא רופאה ואלו רק ניחושים שלי. אבל בכל מקרה אין מה להיות מיואשת. תחזיקי מעמד עד לצהריים תני לרופא להחליט.

אמאלה2

New member
יש לי נטיה לשחלות פוליציסטיות אז

לא נראה לי הגיוני,
תוך יומיים כזו קפיצה מ 10מ"מ ל20-25 מ"מ ? נראה לי אחד מהשניים: או שטעו באולטרסאונד הקודם או שאלה ציסטות, אבל אני לא רופאה ואלו רק ניחושים שלי. אבל בכל מקרה אין מה להיות מיואשת. תחזיקי מעמד עד לצהריים תני לרופא להחליט.
אולי זו התשובה...אבל גם זה לא מעודד מי יודע מה. חוצמזה גם כואב לי נורא מקום ההזרקה מאתמול. די אני יוצאת לסיבוב קצת להתאוור ואח"כ אני אחזור לעבודה.

ריקי בש

New member
לאמאלה2

אולי זו התשובה...אבל גם זה לא מעודד מי יודע מה. חוצמזה גם כואב לי נורא מקום ההזרקה מאתמול. די אני יוצאת לסיבוב קצת להתאוור ואח"כ אני אחזור לעבודה.
לאמאלה2
אני רוצה לומר לך שבפעם הראשונה של הטיפולים, לקראת סוף הטיפול כבר ממש לא יכולתי לשבת, שני הצדדים של ה.. כאבו לי נורא ואז אחת האחיות שהזריקה לי הציעה לי לנסות להזריק בבטן (שנשמע לי נורא מפחיד) והסכמתי לנסות וראו זה פלא- הרבה פחות כואב מאשר בישבן. חוץ מסוגים מסויימים של זריקות שמתעקשים לעשות בישבן- לדעתי עדיף בבטן. ניסית את זה? כל טוב, ריקי

אמאלה2

New member
אני מזריקה רק בבטן

לאמאלה2
אני רוצה לומר לך שבפעם הראשונה של הטיפולים, לקראת סוף הטיפול כבר ממש לא יכולתי לשבת, שני הצדדים של ה.. כאבו לי נורא ואז אחת האחיות שהזריקה לי הציעה לי לנסות להזריק בבטן (שנשמע לי נורא מפחיד) והסכמתי לנסות וראו זה פלא- הרבה פחות כואב מאשר בישבן. חוץ מסוגים מסויימים של זריקות שמתעקשים לעשות בישבן- לדעתי עדיף בבטן. ניסית את זה? כל טוב, ריקי
אני מזריקה רק בבטן
הכי נוח ואכן הכי פחות כואב.

בנות בלי EMLA אני לא מתחילה להזריק

לאמאלה2
בנות בלי EMLA אני לא מתחילה להזריק
אז למי שלא יודעת אמלה זו משחה שמרדימה את התאים העליונים של העור ובכך לא מרגישים את הכאב של ההזרקה פלוס החומר. (אני מורחת שעתיים לפני ההזרקה ושמה ניילון על המקום שמרחתי וכשאבי מזריק לי חבל"ז אני לא מרגישה נדא אני טוענת שאין צורך לסבול גם לבדיקות דם אני מורחת על היד , גם לשאיבות וכל דבר גם ליובל כשיש חיסון) צריך מרשם של רופא ודרך הקופה עולה 21 ש"ח ובפרטי 81 ש"ח. מומלץ

בטוח יזמינו אותך עוד פעם

בטוח יזמינו אותך עוד פעם
אני בטוחה שיזמינו אותך מחר/מחרתיים למעקב נוסף. לא נראה לי שישאבו שני זקיקים בלבד על סמך אולטראסאונד אחד. לי, ביום חמישי, היו 3 זקיקים בגודל 20 ועוד המון זקיקים בין 13-16. אז המשכתי לקבל זריקות עוד יומיים כדי לגדל אותם והשאיבה נקבעה ליום שני, כדי לתת לכולם צ'אנס. ועל זה נאמר -הלוואי! שיהיה בהצלחה!

אמאלה2

New member
אין סיכון שיהיה ביוץ ספונטני עם

בטוח יזמינו אותך עוד פעם
אני בטוחה שיזמינו אותך מחר/מחרתיים למעקב נוסף. לא נראה לי שישאבו שני זקיקים בלבד על סמך אולטראסאונד אחד. לי, ביום חמישי, היו 3 זקיקים בגודל 20 ועוד המון זקיקים בין 13-16. אז המשכתי לקבל זריקות עוד יומיים כדי לגדל אותם והשאיבה נקבעה ליום שני, כדי לתת לכולם צ'אנס. ועל זה נאמר -הלוואי! שיהיה בהצלחה!
זקיקים בגודל כזה? אני מקבלת צטרוסייד ואתמול לקחתי את הזריקה הראשונה.

ס ת י ו 3

New member
אל תשכחי שעושים גם בדיקות דם

זקיקים בגודל כזה? אני מקבלת צטרוסייד ואתמול לקחתי את הזריקה הראשונה.
אל תשכחי שעושים גם בדיקות דם
בדיוק בשביל זה. בעיקרון, לא רק האולטראסאונד הוא מדד, אלא גם הבדיקת דם. אני מקווה שאני לא מטעה אבל לפי ה-E2 יודעים להגיד גם כמה זקיקים יש. כל 200 זה זקיק אחד. תסמכי על הרופאים הם ידעו מה לעשות. לא יודעת לגבי הצטרוטייד אבל אני בטוחה שלא תבייצי ספונטנית. בשביל זה יש את המדכאים. בהצלחה !!!

אמאלה2

New member
דובה שיהיה המון ../images/Emo50.gif היום

בטוח יזמינו אותך עוד פעם
דובה שיהיה המון
היום
מחזיקה אצבעות ליבול מצויין!

../images/Emo41.gifוהעדכון שלי ../images/Emo41.gif

בטוח יזמינו אותך עוד פעם
והעדכון שלי

היום נשאבו 21 ביציות. אני מחזיקה אצבעות להפריות רבות וטובות. בהצלחה לכולנו!

אמאלה2

New member
דובה וואו!

והעדכון שלי

היום נשאבו 21 ביציות. אני מחזיקה אצבעות להפריות רבות וטובות. בהצלחה לכולנו!
דובה וואו!
מצטרפת להחזקת האצבעות לשפע הפריות טובות ועוד יותר להשתרשות המיוחלת! זו כמות הביציות שגם אצלי תמיד שאבו בסבב הראשון שהביא לי את בנותי. בטיפולים הנוכחיים השלל משום מה ממש דליל ואני מקווה שהפעם נצליח להניב תוצאות יותר טובות. בכל מקרה מחכה לעידכונים ממך!

ריקי בש

New member
תגובה משונה לזריקות

תגובה משונה לזריקות
נשמע לי קצת משונה גם. בעקרון צריכים לדעתי לשאוב את הזקיקים בגודל 20 ו- 25 בימים הקרובים כדי שלא יהפכו לציסטות (לא משהו מסוכןחלילה)אבל יתכן ויש באמת טעות במדידת הזקיקים האחרים כי אמורים להיות עוד מס' זקיקים בגודל דומה לגדולים. תבדקי שוב וקחי בחשבון שאולי עוד יום אחד של הזרקות יגדלו הזקיקים האחרים ותוכלי להגיע למצב המבורך של שאיבת מס' יפה של ביציות. אין סיבה להתייאש ועלייך לקוות שיהיה בסדר. אני לא חושבת שהמצב כזה רע והרופא המטפל בוודאי ידע איזה הנחיות לתת לך כך שתגיעי למצב האולטימטיבי. בהצלחה, ריקי

אמאלה2

New member
אז העידכון הוא

תגובה משונה לזריקות
נשמע לי קצת משונה גם. בעקרון צריכים לדעתי לשאוב את הזקיקים בגודל 20 ו- 25 בימים הקרובים כדי שלא יהפכו לציסטות (לא משהו מסוכןחלילה)אבל יתכן ויש באמת טעות במדידת הזקיקים האחרים כי אמורים להיות עוד מס' זקיקים בגודל דומה לגדולים. תבדקי שוב וקחי בחשבון שאולי עוד יום אחד של הזרקות יגדלו הזקיקים האחרים ותוכלי להגיע למצב המבורך של שאיבת מס' יפה של ביציות. אין סיבה להתייאש ועלייך לקוות שיהיה בסדר. אני לא חושבת שהמצב כזה רע והרופא המטפל בוודאי ידע איזה הנחיות לתת לך כך שתגיעי למצב האולטימטיבי. בהצלחה, ריקי
אז העידכון הוא
שגם הם לא כ"כ מבינים איך זה יכול להיות. ייתכן והיתה טעות במדידה. בכל מקרה אני ממשיכה עוד יומיים של הזרקות (פעם ראשונה שנורא כואב לי, אולי מהצטרוסייד?) וביום שלישי שוב בדיקה. יהיה טוב, נכון?

ריקי בש

New member
לעדכון...

אז העידכון הוא
שגם הם לא כ"כ מבינים איך זה יכול להיות. ייתכן והיתה טעות במדידה. בכל מקרה אני ממשיכה עוד יומיים של הזרקות (פעם ראשונה שנורא כואב לי, אולי מהצטרוסייד?) וביום שלישי שוב בדיקה. יהיה טוב, נכון?
לעדכון...
כן, אני מאמינה שיהיה טוב בהחלט. במצבים האלה- זריקות וכו" חייבים להיות אופטימיים ולקוות לטוב- זה מאוד מקל על העומס הנפשי. הכל יהיה בסדר. בקשר לצטרוסייד- לא מוכר לי. אז אין לי מושג. אני מכירה חומרים אחרים שמכאיבים יותר בהזרקות מההורמונים הרגילים. ישר כוח ותחזיקי מעמד- בהמתנה לחדשות טובות, ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה