תגובה מתונה לדג

...זיגי

New member
תגובה מתונה לדג

כאן מתק שפתיים לא יעזור , יש ענין מהותי. בקיצור נמרץ ניגש לענין. 1) `` נסיון חיים הוא צובר של טעויות ותיקונם `` - לא של שקרים. 2) ``חויה שלמדת ממנה `` - זה כלל וכלל איננה חויה רק טעם מר. 3) `` החיים זורמים ומשתפרים `` - חיי מאוד משופרים ואינני רוצה לרדת ברמתם. 4) `` בעוד כמה ימים יראה הכל אחרת `` - זכרוני אינו בוגד בי. 5) `` שקרים לבנים `` - כך זה מתחיל שקר קטן לבן וחמוד ואח``כ ...6) `` ההישרדות שלי בנויה על האמת שלי. 7) `` לא היה לי מיגרעת - מי ששקרה אצלה המיגרעת. 8) `` קח הכל בפרפורציה `` - לי התשובה איננה ברורה ולא טענתי להיותי שלם . העלתי את השגותי בראשי פרקים, ועתה ברשותך מספר שאלות קצרות. א) האם האמת היא נר לרגליך ? ב) האם יש קשר עקיף או ישיר בין תגובתך כאן לבין הודעתך בפורום ארבעים `` תופעת נדוי הנשואים בצאט `` ג) הנושא העיקרי של ההודעה `` כרונולוגיה של שקר `` הלקח הוא לא לשקר כי זה עלול לחזור כבומרנג , האם לא החטאת את העיקר ועסקת בתפל ? נסיים עם טעם טוב דג בפעם הראשונה שהתחלנו לשוחח זה היה בפורום אתה היית במים רדודים ואני צללתי במים עמוקים מכל מקום תגובתך נראית לי כנה והתיחסתי אליה בכובד ראש.

דג ערום

New member
ובכל זאת ...תגובה רציונאלית

לא זיגי לא אכתוב כמה זה עצוב. לא אסחף בעוצמת ריגשותך. אענה לך תשובה אמיתית וקבל אותה כמו שהיא..כחבר לחבר עשית את כל הטעיות האפשריות. 1.נסעת 800 קילומטר (הלוך חזור) למשהו ערטילאי ולא ברור 2.כגודל הציפיות גודל האכזבות..וכנראה ציפית להרבה 3.נסעת לכלוב ללא אפדות מילוט (טעות טקטית) 4.התחייבת ל48 שעות לשהייה עם אדם שאינך מכיר (במציאות) 5.ובנוסף לכל ..ניסחפת בריגשותך..וכמעט עשית תאונה שכתבתי שנסיון חיים הוא צובר של טעוית..התכוונתי לזה! על טעוית אלו אני מניח שלא תחזור!! ואז..כמישהו ישקר אותך הניתוק יקח פחות שתי דקות. ולסיום..לגבי שקר לבן הוא: אשה או גבר שיש להם קמטים ..וגם עיניים יפות,תמיד יספרו לך רק על עיניהם היפות...ולא על הקמטים...קפיש? ולא.....אין לי נסיון במיקרים כאלו.(כמו המיקרה שלך) ממני רק בכנות...דג ערום.

למעלה