תגובה על התגובות

רחלית

New member
תגובה על התגובות

תודה על המידע, רומי מי זו האישה הזו? גם אני כמו אימך מאד ראציונלית ושוכנעתי ללכת למרפא ברפואה סינית. הוא הבטיח שיחזק לי את המערכת החיסונית. נתן עצות כמו לכל אחד - לא לשתות קפה (איך אפשר?) לשמור על תזונה מאוזנת להתעמל וכו´ זה היה נראה לי קשקוש בייחוד חיזוק מערכת חיסונית במחלה בה המערכת עובדת בעודף. החלטתי לא לחזור אליו. אבל הסתקרנתי אם למשהוא יש ניסיון טוב עם ריפוי שכזה.

אורית...2

New member
היי רחלית !!!../images/Emo8.gif

רחלית, מנסים !!! כמו שכתבתי לך אין דבר שלא ניסיתי (כולל רבנים !!!!) היה אחד שהייתי צריכה לקנות בית מרקחת שלם של וויטמינים, לא נראה לי... לא לקחתי ? ...או שלקחתי רק חלק מהכמות, ממש לא זוכרת, בקיצור ניסיתי ה...כל!!! מכל מה שנישאר ואני כן עושה, התעמלות אני עושה !!!ולשחות..גם חשוב !!! ומדיטציה ודימיון מודרך, זה מה שעוזר לי...אבל זה אחרי המון נסיונות, אז אל תתיאשי כמו שכתבתי זה כואב רק בכיס, מקווה שרומי תיתן יותר פרטים על הבחורה ההיא ...גם אני כבר סקרנית... אה...יש את זאת עם האוכל האורגני....פשוט ראיתי מה שאני צריכה לאכול... ואמרתי לא תודה ! אני לא מתעוררת בלי קפה על הבוקר, ולא לאכול עוגות ???יש גבול......ביי !!!

RomiVais

New member
לגבי האישה שהזכרתי.......

היא חלתה לפני כמה שנים במחלה שאני לא זוכרת את שמה. המחלה מתבטאת בחוסר תחושה במקומות מסויימים בגוף, שבהם נוצרו לה כתמים לבנים בעור (והיא בעצמה בהירה... אבל הכתמים לבנים יותר). קרה לה פעם, שנפל לה פטיש על הראש והיא לא הרגישה. אני הייתי בהלם כשהיא סיפרה לנו. פשוט לא כאב לה. היא היתה במצב לא טוב, בכיסא גלגלים ועם חולשה בידיים ובכלל, והיא התחילה לטפל בעצמה בשיטה שנקראת "סילבה" (אם מישהו שמע). זו שיטה שהיא עסקה בה גם בצעירותה, עוד בארגנטינה, ועל כן אני חושבת שהיא השפיעה עליה כל כך טוב - כי היו לה שאריות מהעבר בגופה ובראשה. זו שיטה שעובדת על מדיטציות בעיקר. היתה תקופה שהיא היתה באה אלינו הביתה ומדריכה את אמא שלי. אבל בהתחלה זה לא עזר בכלל ומאוחר יותר עזר מעט יותר למצב הרוח מאשר למצב הפיזי. מאוחר יותר, האישה התחילה להרגיש מעט חלשה והפסיקה לבוא, כי זה צרך ממנה המון אנרגיות שבעצם נזקקה להן בעצמה. אין אפס - כמו בכל דבר - חייבים לנסות. אבא שלי תמיד אומר משפט בספרדית שבתרגום פשוט: את הלא כבר יש לנו - את הכן צריך להשיג. צריך לנסות דברים כדי להגיע לחיובי ולנצל מהם את כל הטוב שרק אפשר!! המון המון בהצלחה ורק בריאות!!! אוהבת, רומי

אורית...2

New member
יש קורסים לשיטה הזאת !!!

יש קורסים לשיטת סילביה, כל שבוע אני עדיין רואה את זה בעיתון, נו........וגם את זה אני ניסיתי ,אבל אחרי פעם אחת הפסקתי ...צריך לחלק את הראש לגלי אלפא וגמא, משהוא כמו מצב היפנוטי...אני ברחתי משם...

למעלה