תגובה על התוכנית שמשודרת כרגע

תגובה על התוכנית שמשודרת כרגע

גילת לא מתמודדת עם הילד הקטן בן ה-5, אורן. היא יותר מידיי אנטי. כלפי הסביבה, כלפי האחר, כלפי ה ש ו נ ה. לא מוכנה בכלל להקשיב. מתכנסת בתוך הבועה הוורודה של עצמה. אני עם משפחת אלפסי [אבא כדורגלן ואמא רקדנית בטן]
קרן, את מקסימה, התאהבתי בך. את מדליקה ומגניבה
עכשיו נשמע את העימות בין שתי המשפחות, ונגיב עוד.

נורא נלחצתי מתגובות הבעל האלימות

גינונים ושפת גוף מאוד אלימה יש לבעל, אז איך לילד הקטן לא יהיה אימוץ של שפת גוף אלימה? והיפריות? נורא נלחצתי מזה במקומה. בצדק עשתה שעזבה. זה באמת קו אדום

איזה אלימות ?

הילד טיפס על עץ, רצה תשומת לב מאישה קרה שלא יודעת לעניין אותו. היתה קונה לו פלסטלינה ויושבת איתו - והבעל ? ממש לא אלים הוא צודק !!! היא עזבה לא בגלל הבעל, היא עזבה כי לא יכלה להשאר רחוק מהבנות, ותכף שאלה אם הן התגעגעו אליה,,,,שלוש פעמים נראה לי שהן נהנו עם האמא השניה.

מה ?????????

על איזה אלימות את מדברת ? מדובר בילד חמוד, רגיש וכיפי שבסך הכל רצה להכנס לים והגברת יושבת לה ולא נותנת לו להכנס למים - אז למה לקחת אותו לים ???? הבחורה זקוקה דחוף לפסיכיאטר לפני שהיא תהרוס את הבנות שלה עם ההתנהגות הכפייתית הזאת !!!!!

רינתפ

New member
../images/Emo45.gif אלימות? גם אני היתי חוטפת

קריזה וצועקת עם היו אומרים על הילד הלא אלים בכלל! שלי שהוא אלים. שפת הגוף של האבא לא נראתה לי מפחידה בכלל, הוא אומר את מה שהוא חושב ומרגיש. הילד היה מקסים חמוד ומשועמם. הוא ניסה לזכות בתשומת לב אבל היא לא יודעת לתת כזו, היא יודעת לשלוט! אלוהים אדירים- טיפול פסיכולוגי דחוףףףףףףףףףףףףףףף!

צומיש

New member
בתור אחת שלא ממש שותפה פה...

זה מקרים קיצונים מדי... ההוירם לוא יכולים לישון עם היל דכל הזמן וצריך ללת את ה"זמן הורים" וכן ילד צריך מסגרת -> מדובר על משפחת אלפסי ומאידך ילד צריך להיות ילד להתלכלך ולדעת שזה לא רע אם עושה דברים שלא במסגרת ואמא לא צריכה להיות תמיד שם וללטף אותו להגן עליו כי בחיים זה לא ככה...-> לגילית ובן זגה אולם גילת מה מטרתך בחיים את לא עובדת ורק מצלצלת לגבר שלך כל 10 דק' תתנו קצת חופש ועצמאות מה זה נותן לך שאת עוקבת אחרי הבת שלך בבית ספר אח"כ ילדים יקניטו אותה על זה שמפונקת ולא תדע להתמודד עם דברים לבד.. וכן גם לילד בן 5 צריך לדעת לשים גבולות ולא יכול להשליך מה שרוצהלא יכול להתעלל בכלב.. שני המשפחות צריכות אחת ללמוד למתוח את הגבולות והשנייה להרפות מהגבולות

מרבע1

New member
מסכימה איתך לגמרי!!!!!

אלימות?! לזה היא קוראת אלימות???!!!! ילד מקסים וחמוד, שנחתה עליו צפונבונית עם מניירות של בובת חרסינה... צאי מזה... קובי כ"כ צדק, כ"כ קלע לפחדים שלה. אלימות אעלק...מסכן הילד...רצה קצת חום, אהבה, תשומת לב ויחס!!!! קרן, את מקסימה, נעימה ואמא לעניין!

קרן גדולה......חבל ש...

הבנות של גילת הפסידו כמה ימים של כייף כי גילת רצתה לחזור הביתה. קרן מקסימה פתוחה נהדרת אוהבת את כולם ממש תענוג של אישה ואמא. גילת חיה לפי משטר...כל הזמן מתקלחים שם נו באמת חחחחח הילדות שלה יהיו זקוקות לפסיכולוג כשיגדלו, אין ספק.

maccabi29

New member
גולשת אכפתית

אני הושבת שקרן היא אמא למופת "גילת היא אמא חרדתית אך יכול להיות שזה בגלל ההריון הורמונים ועוד",,,

אתם לא רואים שעובדים עליכם???

התוכנית הזו מבוימת מתחילתה ועד סופה. אין שם משפט אחד שנאמר באופן ספונטני. המקרים כ"כ מוקצנים באופן לא משכנע, ויש שם כ"כ הרבה קטעים שקורים "במקרה" ובדיוק משקפים כל מיני מצבים שההפקה רוצה להראות. אתם לא רואים שזה לא אמיתי? אני לא אומרת שזה לא מעניין, אחרת לא הייתי יושבת ורואה את התכנית, אבל אני לוקחת הכל בעירבון מוגבל- כאל משהו שגורם למחשבות על איך אני רוצה את הבית שלי, עם מי הייתי מסכימה וכדו', אבל באמת שאני לא מאמינה לכלום ממה שקרה שם (וגם לא בכל התכניות הקודמות.)

למעלה