תגובה על מה שקרה בסוף השבוע מחיקת ההודעה

אתי 0566

New member
תגובה על מה שקרה בסוף השבוע מחיקת ההודעה

שלום לבנות הפורום, אני בסוף השבוע לא יכלתי להגיב מפני שיש לי בסה"כ משפחה אבל אני לקחתי את זה קשה קודם על מחיקת ההודעה שלי= לא העברתי סודות מדינה. אנחנו נמצאות בפורום שבו אנו אוהבות להגיב על הפרק שבו נצפה וגם ועל התרחשויות לפי הספוליירים שיהיו בעתיד. אני כתבתי בהודעה לאחר שקרתי את מה יהיה בפרק האחרון ומישהו שלא רוצה לקרוא את הדברים האלו לפי דעתי אין לו מה לעשות פה. אני לא צפיתי בפרק ביום שישי רק בערב ואני ידעתי מה יהיה כבר בצהרים לפי התגובות שלכן וזה בסדר לא כועסת לא מתלוננת = אנחנו לא בגנון. זה מה שהרגשתי שקראתי שאחת מפורום כעסה על המשפט שאמרתי ומנהלת הפורום מחק את ההודעה . עם כל הכבוד זה קטנוני ולא סביר וגם לא יפה מה שקרה. שיהיה לכם המשך צפייה מהנה.

TwilightFan

New member
לא כולן רוצות לדעת מה יקרה בהמשך

יש בנות שמעדיפות להישאר מופתעות, וזו זכותן. וכמובן זה לא אומר ש"אין להן מה לעשות פה" כדברייך. בפורום, יש מקום לכל אחד שרואה יומני הערפד.. לא משנה אם הוא בקצב ישראל, או אם הוא בקצב ארה"ב ומעוניין / לא מעוניין להתעדכן בספויילרים לגבי ההמשך. לכל אחת פה יש בחירה אם לקרוא ספויילרים או לא, וזה לא פייר מצידך לקחת את זכות הבחירה הזו מכולנו ולכתוב ספויילר בכותרת. כמה הערות כלליות לגבי מה שכתבת: 1. השיטה הזו, של סימון ספויילרים לטובת אלו שלא רוצים לדעת, ידעה ומקובלת בכל הפורומים שהנושא שלהם הוא סדרה מסויימת. בפורום הזה ספציפית אין כ"כ אכיפה לקטע הזה ואולי בגלל זה את כ"כ מופתעת שמחקו לך את ההודעה - "זה קטנוני ולא סביר וגם לא יפה" [זה לגמרי מקובל!] אבל זה עדיין לא אומר שזה בסדר לא לסמן ספויילרים. 2. "אנחנו נמצאות בפורום שבו אנו אוהבות להגיב על הפרק שבו נצפה וגם ועל התרחשויות לפי הספוליירים שיהיו בעתיד" אף אחד לא מונע ממך להגיב על הפרק / ספויילר או לדון בו, פשוט לא לעשות זאת בכותרת. 3. שום דבר לא נעשה חס וחלילה במטרה לפגוע בך [באופן אישי ובכלל]. זו תופעה שלילית שקיימת בפורום וצריך לטפל בה.. במקרה יצא שאת כתבת בכותרת ספויילר רציני לפרק רציני, אז מחקו אותה ופתחו דיון על זה.
יום טוב.

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifלא הייתה פה שום כוונה לפגוע..

לא כולם רוצים לדעת מה יהיה בהמשך.. וזה לא פייר כלפיהם(במיוחד שזה עוד לא שודר בישראל, אז בפרט זה עדיין נקרא ספוילר ולכן יש את האייקון של הספוילר
שכולנו שמות בהודעה.) מעבר לכך- כולם (כל אוהבי הסדרה מוזמנים להיות פה) זה שיש אנשים שלא אוהבים ספוילרים, לא מונע מכך שהם לא יהיו בפורום.. כמו בכל דבר צריך להתחשב ובמקרה הזה-בהם! את יכולה לראות בכל פורום של סדרה או סרט כלשהו שתמיד יש את זה. מצטערת אם נפגעת,זו ממש לא הייתה הכוונה

למעלה