תגובה על מכירה ראשונה :)

coolk12

New member
תגובה על מכירה ראשונה :)

מכרתי כבר 10 מוצרים ורק עכשיו קיבלתי פיידבק על מוצר 1.. ונחשו מה? סופגניה :) צחקו צחקו אבל עבד ועשיתי כסף חח המוצר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200173561716&ssPageName=STRK:MESO:IT&ih=010 והפידבק: http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=tamarpe&&ftab=FeedbackAsSeller&sspagename=VIP:feedback:2:us&iid=200173561716 מה אתם אומרים? :) רציתי לשאול משהו .. מומלץ לעשות את המכירות עם BUY IT NOW וגם עם מכרז? או רק מכרז?

PROG3

New member
חחחח מה ?

איזה הזוי. אני לא מבין מה הלקוח אכל את הסופגניות שבועיים אחרי ששלחת אותם בדואר ? איזה מגעיל הוא. כל הכוד על היצירותיות. הבאת לו לפחות אקסטרה סוכר בשקית אני מקווה : )

coolk12

New member
בטח שהבאתי!

ארזתי את זה ממש יפה וצירפתי מדריך שצריך לחמם את זה כדי שיהיה אכיל חחחחח מי שקנתה ת זה שלחה לי הודעה הילדים שלי מתים על הסופגניות ששלחת ורוצים עוד! זה הגיע ארוז מעולה תודה רבה ותודה על האבקת סוכר תאמין לי האמריקים האלה :)

roeeya

New member
מצטער לבאס אבל לפי החוקים של

איביי אסור לך למכור דברים כאלה, חבל שסתם יחסמו לך את החשבון... (איך לעזאזל היא אכלה את זה אחרי שבוע בדואר?? אחרי כמה שעות סופגניות כבר הופכות לגוש בטון עם ריבה איזה מגעילים האמריקאים האלה)

thaigirl1

New member
וואו גדול הרגת אותי מצחוק!!

רק מח ישראלי יכול לחשוב על מוצרים שכאלה!!! מקווה שלא שלחת אותם לבית חולים אחכ................

coolk12

New member
חחחחחחח היא רוצה לקנות עוד כאלה...

באמת שאסור למכור כאלה דברים? איפה רשום?

evilihi

New member
זה כמו עם הפריטי צבא, רועיקוש

אסור, אבל יש קטגוריות שלמות...

roeeya

New member
אני רק מדמיין את הפרצוף של לקוח

שפותח את החבילה ומוצא בפנים גוש עובש

סחטיין ,

אתה יכול לעשות איזה סוג מכירות שבא לך , קח בחשבון שתוסיף עוד עמלה עבור מכירה מורכבת יותר אגב, חבל שאין לך אחוז פידבקים 100% זה ממש פוגע במכירות ובאמון ... עדיף שתנסה לפתוח כינוי חדש ב EBAY ותתחיל מ 0 עם 100% חיובי שאלה: מאיפה השגת את המטבע של השני שקלים ?

coolk12

New member
עד שהגעתי ל38 פידבקקים להתחיל מחדש?

זה די מבאס... כי זה כמות יפה.. השגתי דרך ידידה שעובדת בדואר, הם קיבלו את המטבע אבל לפי החוק אסור להם להביא אותו לציבור...

תשמע , אני יודע מה זה לצבור פידבקים

אבל אם חשוב לך להיות מוכר ושאנשים יקנו ממך דברים חשוב שתשמור על ציון של 100% או של 99.5 ומעלה... נסה לראות אם יש דרך לתקן את הפידבק השלילי שקיבלת אז... באיביי זה פחות הכמות זה יותר האיכות... גם אם יש מוכר עם 400 פידבקים עם ציון של 98 אנשים לא ייקנו ממנו... זה מאוד קריטי...

תשמע , אני יודע מה זה לצבור פידבקים

אבל אם חשוב לך להיות מוכר ושאנשים יקנו ממך דברים חשוב שתשמור על ציון של 100% או של 99.5 ומעלה... נסה לראות אם יש דרך לתקן את הפידבק השלילי שקיבלת אז... באיביי זה פחות הכמות זה יותר האיכות... גם אם יש מוכר עם 400 פידבקים עם ציון של 98 אנשים לא ייקנו ממנו... זה מאוד קריטי...

למעלה