תגובה ראשונה למכתבנו שנשלח אתמול

רומי 007

New member
תגובה ראשונה למכתבנו שנשלח אתמול

בלילה. קיבלתי כעת תגובה מח"כ גילה פינקלשטיין. הנוסח הוא כזה: "שלום, אני מודעת לסבל שעוברים הזוגות הזקוקים לטפולי הפרייה. כאשה וכחברה בועדת הכספים אני משקיעה מאמצים כבירים למען זוגות אלו. לפי מה שמסתמן כעת לא יפגעו טיפולי ילד ראשון ועל ילד שני נגיע להסדר עם האוצר. אני מקווה שנגיע למספר טיפולים עבור ילד שני שיכניסו גם אתכם לתוך החוק. אני אופטימית. חזקי ואמצי, ח"כ גילה פינקלשטיין". אז למרות שמקראת המכתב ברור שזה "נוסח אחיד" שמן הסתם יישלח לכל מי ששלח מכתב בכל זאת טוב לדעת שיש מי שאוהד אותנו בועדה ושיש אימפקט למכתבים. אז אנא המשיכו לשלוח. לאור התגובה, הדעת נותנת שמי שצריכים לכתוב מכתבים הם לאו דווקא מי שכבר יש להם ילד שני מטיפולים אלא מי שנלחמים כעת על הילד השני.

neta2

New member
אני שמחה שהיא הגיבה.

באמת תהיתי מהי עמדתה, אחרי שהיינו אצלה בפגישה , והיא הבטיחה לסייע. אני לא קבלתי כל תגובה
מחכה.

ואנחנו קיבלנו תשובה מח"כ אורון:

רוני שלום רב, קיבלתי את מכתבכך וקראתיו בעיון. ברצוני להדגיש כי אני מתנגד נחרצות לקיצוץ השערורייתי בטיפולי הפוריות, אותו מתכוון לערוך משרד האוצר. מחר, בעת הדיון בועדת הכספים של הכנסת בנושא ההפרייה החוץ גופית, אביע את עמדתי כנגד הקיצוץ המוצע. אני מקווה כי חברי לועדה יעשו כמוני ושבכוחות משותפים נצליח למנוע את רוע הגזירה. בברכה, חיים אורון

נועה 35

New member
גם אנחנו קיבלנו תגובות דומות

כנראה שפינקלשטיין ואורון חרוצים במיוחד, כי גם אנחנו קיבלנו מהם תגובות: המכתב של אורון: נ. וי. שלום רב, קיבלתי את מכתבכם הנוגע ללב וקראתיו בעיון. ברצוני להדגיש כי אני מתנגד נחרצות לקיצוץ השערורייתי בטיפולי הפוריות, אותו מתכוון לערוך משרד האוצר. מחר,בעת הדיון בועדת הכספים של הכנסת בנושא ההפרייה החוץ גופית, אביע את עמדתי כנגד הקיצוץ המוצע. אני מקווה כי חברי לועדה יעשו כמוני ושבכוחות משותפים נצליח למנוע את רוע הגזירה. בברכה, חיים אורון והתגובה של פינקלשטיין: שלום אני מודעת לסבל שעוברים הזוגות הזקוקים לטיפולי הפרייה. כאשה וכחברה בוועדת הכספים אני משקיעה מאמצים כבירים למען זוגות אלו. לפי מה שמסתמן כעת לא ייפגעו טיפולי ילד ראשון, ועל ילד שני נגיע להסדר עם האוצר, אני מקווה שנגיע למספר טיפולים עבור ילד שני, שיכניסו גם אתכם לתוך החוק. אני אופטימית. חזקי ואמצי ח"כ גילה פינקלשטיין

neta2

New member
אז מרוב התנגדות נחרצת של כל

חברי הוועדה בכל זאת ההגבלה עוברת? אוף - חבורת שקרנים!

רומי 007

New member
תגובתו של ח"כ אבשלום וילן

"אני מכיר את הנושא מקרוב ומטפל בנושא בועדת הכספים" - קצת לקוני ועמום - מכיר מקרוב? מהבית או מהעיתון? מטפל בנושא? באיזה מובן?

רומי 007

New member
תגובת ח"כ אורית נוקד

לא אוכל לצטט כי היא ממש כתבה תשובה אישית שמעידה על קריאה של המכתב שלנו ומתייחסת לחיינו האישיים. השורה התחתונה: היא איתנו, ומתכוונת להצביע נגד החוק.

נועה 35

New member
עוד תגובות שקבלתי

אני מכיר את הנושא מקרוב ומטפל בנושא בועדת הכספים. בברכה ח"כ אבשלום (אבו) וילן בשם ח"כ סלומינסקי, אני מודה לכם על מכתבכם. אין ספק כי הגזירות בנושא טיפולי ההפריה הן קשות ביותר. ח"כ סלומינסקי נפגש עם חברי "הזכות להורות" והבטיח להם כי יעשה כל שיוכל על-מנת לבטל את הגזירות. אני מאחלת לכם בריאות ואושר! רננה תכלת עוזרת פרלמנטרית מחר אין הצבעות בנושא אלא בסוף החודש כולי תקווה שכל חברי ועדת הכספים ידעו לשקול נכון את הנושא ח"כ אהוד רצאבי

נועה 35

New member
ותגובתו של ח"כ רוני בריזון

חבר הכנסת רוני בריזון מודע לחשיבות העצומה של שימור תמיכת המדינה בנושא IVF (הפריה חוץ רחמית). והוא, יחד עם חבריו בשינוי, מתכוון לפעול ככל יכולתו כדי שלא תפגע זכותן של משפחות לטיפולי הפריה אלה.

רומי 007

New member
רוני בריזון (שינוי)

מתכוון לפעול ככל יכולתו שלא תפגע זכות המשפחות.....

מם 1971

New member
תגובת חיים אורון

ל _______________ קיבלתי בתודה את מכתבכם. ברצוני להדגיש כי אני מתנגד נחרצות לקיצוץ השערורייתי בטיפולי הפוריות, אותו מתכוון לערוך משרד האוצר. מחר,בעת הדיון בועדת הכספים של הכנסת בנושא ההפרייה החוץ גופית, אביע את עמדתי כנגד הקיצוץ המוצע. אני מקווה כי חברי לועדה יעשו כמוני ושבכוחות משותפים נצליח למנוע את רוע הגזירה. בברכה, חיים אורון

מם 1971

New member
תגובת רוני בריזון

"חבר הכנסת רוני בריזון מודע לחשיבות העצומה של שימור תמיכת המדינה בנושא הפרייה חוץ גופית ומתכוון לפעול ככל יכולתו כדי שלא תיפגע זכותן של משפחות לטיפולי הפרייה אלו". אין חתימה ,כך שאני מניחה שהתגובה הגיעה מהעוזר/ת.

גם אני קיבלתי מהם תגובות

ואני חייבת לציין שלא ציפיתי ושזה מאד יפה ממי שתומך בנו שהוא מחזיר לנו מיילים. נקווה רק שקול ועוד קול יצטרפו לרוב.... ותודה לכל העמלים בעשייה1 יישר כוח ליאת ופיצקה (כבר בשבוע 33)

מם 1971

New member
קיבלתי תשובות נוספות

מח"כ סימלנסקי ח"כ שלום וילן ח"כ אהוד רצאבי שמסר כי ההצבעות יערכו רק בסוף החודש וח"כ אורית נוקד בתקווה להצלחה

venus13

New member
קיבלתי את אותן תשובות -

אני רק מקווה שכל התומכים - לא ישנו את עורם - ברגע הגורלי של ההצבעה - בסוף החודש ושוב תודה לכל התורמים למאבק ונוס

נועה 35

New member
מצטרפת לתקוותך

לפוליטיקאים יש נטייה לשנות את דעתם לפני ההצבעה הגורלית...

hugs

New member
לפחות היא הגיבה אצלכם

אני לא קיבלתי ממנה תשובה לעומת זאת העוזרת הפרלמנטרית של אורית נוקד טרחה להתקשר אלינו

למעלה