תגובה ראשונה מהרצאת הומיאופתיה

תגובה ראשונה מהרצאת הומיאופתיה

ראשונה בשבוע מודעות- תמונות וחוויות [ערוך] 3/04/05 שלום לכולם, שבוע המודעות כבר בפתח ופעילויותיו כבר מורגשות בקהילה. להלן דיווחה של הניה ותמימה ויסמונסקי מהרצאה שנתנו ביום ו' האחרון להורי בית-הספר היסודי תרבות ברשל"צ: אני רוצה לחלוק עמכם את רישומיי ורישומיה של דר' תמימה ויסמונסקי מהרצאה אחת ביום שישי ה-1 באפריל. התאספנו בחצר פנימית של בית הספר היסודי "תרבות" ברשל"צ, מעין אמפיתיאטרון - היו שם מאה וחמישים הורים. שבאו להשתתף ב"יום בריאות". כולם היו ישובים על מדרגות האמפי מחכים לנו ההומאופתיות: דר' תמימה ויסמונסקי ואני הניה סימון. אתחיל מהסוף ואומר לכם שלאחר ההרצאה ההורים קמו ממקומותיהם ורבים מהם ממש עטו עלינו בשאלות, ביקשו ולקחו את כל כרטיסי הביקור והפליירים שהיו ברשותנו. אני הבאתי עמי כשלושים, במקרה היה עמי בלוק נייר המכתבים שלי שחילקתי גם כן לאחר שכרטיסי הביקור אזלו. גם כרטיסי הביקור של תמימה אזלו עד האחרון. מהלך ההרצאה עצמו היה ממש טוב ושוב אני מודה ל"מרכז להומאופתיה" על ההרצאה היא מצויינת ועניינית ביותר, כמובן שזרעתי דוגמאות לכל אורך ההרצאה. היתה לי 'סייעתה דשמיא' בדמות פציינטית אחת שלי הגיעה וסיפרה לקהל על הטיפול בבתה בת העשרה. כדוגמא חיה בתוך ההרצאה. בסוף ההרצאה כאשר הקצנו זמן לשאלות - היתה עוד עזרה נפלאה בשאלה של אם אחת מהקהל כדלקמן: "אמא שלי חלתה בסרטן, עברה את כל הטיפולים הקשים והרגישה נורא, בשלב הקשה התחילה טיפול הומאופתי והוקל לה מאד, ואז התערבו הרופאים והיא חזרה לטיפולים ושוב מיד היתה הדרדרות בהרגשתה. מדוע לא מיידעים את הציבור על הטיפול בהומאופתיה?" הודיתי לה על שאלתה המסייעת לנו, אמרתי שזו מטרת פעילויותינו במשך שבוע המודעות. ועוד הוספתי בשמחה רבה שהנה הדגימה את האפשרות של ההומאופתיה הקלאסית, להקל על סבל במצבים קשים מאד, אם כי לא תמיד ניתן לרפא. ועוד עזרה מאב אחד מהקהל בשאלה בענין "תרופות הומאופתיות מבית המרקחת": אני מוציא כל כך הרבה כסף על תרופות הומאופתיות והן לא עוזרות לנו בכלל? כמובן שפה נכנסנו בענין התרופות, ודיברנו על ההומאופתיה הקלאסית, עקרון התרופה היחידה וכו' שכבר הזכרנו קודם במשך ההרצאה. המחיר המצחיק כמעט של תרופות הומאופתיות - האב הזה ניגש אלינו אחר כך וסיפר שלמרות כל התרופות חלה בדלקת ריאות קשה וכמובן רוצה לבוא לטיפול הוא ובנו ההיפר... ברכנו את המנהלת שהודתה לנו על ההרצאה המעניינת - על פי תגובות ההורים. יצאנו בהיי מבית הספר הזה. רבותיי המרצים והמרצים הפוטנציאליים - ישנה אפשרות פז להרצות בפני קהל הורים ביום הבריאות ב-7 באפריל. פנו עוד היום לבתי ספר, מועדונים וכו' הציעו הרצאה לקהל. אחר כך יבקשו עוד הרצאות. אני מאד ממליצה מהנסיון הזה על הרצאה בצמדים - חלקו נושאים ביניכם. זה עובד נפלא כאשר באים שניים, אנחנו לא מוכרים את עצמנו אלא הומאופתיה, וכך נצא נשכרים גם בפציינטים/קליינטים רבים יותר! ק ד י מ ה ל ש ב ו ע ה מ ו ד ע ו ת ! ! ב ה צ ל ח ה ל כ ל ה מ ע ו ר ב י ם ב ע ש י י ה ! ! !

למעלה