תגובה שלי לגמר{ בדיליי}

תגובה שלי לגמר{ בדיליי}

הגמר היה מעניין ויפה
אהבתי את המשימות, ונהנתי חוץ מהפרסומות המעצבנות,. השופטים היו אחלה, גלית הייתה מהממת
2
נטלי-לנטלי הצבעתי כי אני ממגדל העמק, ולא יפה לא להצביע לה אחרי הכל, היא הייתה במסיבת פורים של הבית ספר, שיווקה את עצמה טוב טוב
והיא חמודה מאוד, ומקום 2 הוא אחלה מקום, ואני שמחה שהיא זכתה במקום הזה.
1
ניראל-היא יפה ומגיע לה היה לזכות,( למרות שזה הזכיר לי את הנצחון של ויקטוריה קצמן, כשאמרו המומחים הבינלאומיים שהיא הכי מתאיה פתאום, היא זכתה, ככה גם האיטלקים אמרו שהיא הכי מתאימה ופתאום זכתה} ת'אמת די התלבטתי בבחירה בינה לנטלי בסמס. אה ואני שמחה שהביאו לה להשתתף בתוכנית, כי אם הייתה גזענות היו שולחים אותה כבר מהאודישן הראשון.
3
מימי- היא חמודה, אבל לא רציתי שהיא תגיע למקום שלישי, היא די עצבנה אותי כל העונה..
אליסיה-יש לה יופי כזה שצריך לחפש אותו, לא רואים אותו מיד, היא חמודה, אבל אם היא לא נכנסה לשלישיה זה אומר משו..
כריסטין- היא לא מהממת,אבל היא הבנאדם שבטוח כייף להיות בחברתה.. והיא בלונדינית
הכי התאכזבתי משאר המתמודדות, הן לא היו בכלל תומכות והיו קרות.
סה''כ, הייתה עונה יפה, מקווה שלא היה סידורים בהצבעות, גם אם כן, אני מרוצה מהתוצאות. ואני מאחלת לכל החמש
מגיע להן להצליח גם אם בארץ או בחו''ל
ועד אז נתראה בדוגמניות 3.

1 6

New member
חחח

דיעה שלי: נטלי-יפה,בהתחלה ממש אהבתי אותה, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שהיא צבועה. ניראל-יפה, חמודה, היחידה שם שלא צבועה, הכי הגיע לה לזכות. מימי-שטן,שטן,שטן. אליסיה-אין לי ממש דיעה עליה...
כריסטין-יפייפיה אמיתית, אבל האייקיו שלה לא גבוה במיוחד..(בלשון המעטה
) וחוץ מזה גם מאוד אהבתי את מישל...

למישל מתאים להיות חלק מצוות "קומי

קומי" כמה היא מדברת, היא יכולה לשגע פיליפ. אבל היא חמודה

נטלי מדהימה../images/Emo99.gif

ניראל גם מדהימה!! הגיע לה לזכות, הראתה לכולם מה היא שווה אחרי כל הגועל שהיא קיבלה מצד הבנות! גם אני לא אוהבת את מימי... היא בנאדם מאוד לא נחמד. וכריסטין מצחיקה כ"כ
היא אחלה!!!!! דיברת עם נטלי במסיבת פורים בבצפר שלך? איך היא היתה?

למעלה