תגובה שלי לפורום תגובות

תגובה שלי לפורום תגובות

מה אומר ומה אגיד......... כשמי כן אני... רודפת שלווה. שנאמר במקורות "צדק צדק תרדוף". לא תמיד שלווה וצדק הולכים יד ביד, נהפוך הוא. ממרומי גילי, הפסקתי להלחם, ממש נמנעת ממלחמות, במיוחד ממלחמות אחים. יש לנו ארץ אוכל יושביה עם מלחמות אמיתיות בחוץ, וממש לא נחוצה לנו עוד מלחמה מיותרת!! אין לי ואינני מתימרת להבין את סיבותיכם לפתיחת פורום חרוזים בנוסף לקומונה.גם האמת, לא איכפת לי. שיהיו כמה שיותר והעם יבחר...... צורם לי מאוד עניין הכפילות המטופשת בענייני התכנים, הרשעות והקטנוניות בעניין "סתימת הפיות".ןכל המהומה על לא מאומה. תכנים: מועתקים אחד לאחד. החל בדרך העבודה,קרי, סדנאות וירטואליות קצרות וארוכות טווח, העלאת עבודות, סקרים זהים (אם כי בהשהייה כי הרי אין עוד רעיונות אז מחכים למעיין.)וכו'. הענייין הוא שיש אינסוף תרשימים ורעיונות. רוצו למקום אחר, היו יצירתיים, למה להתנגש ראש בראש?? נראה אתכם מאותגרים יצירתית ובונים משהו אחר, לא זהה למשהו קיים ומצליח. יש הרבה נוסחאות להצלחה. מעיין גילתה אחת מהן, נראה אתכן מגלות אחרת....... ותאמינו לי, אשמח בשמחתכם ואפילו לא אהסס להשתתף! בעניין סתימת הפיות: אמש כתבתי את אשר בליבי בפורום החרוזים. אינני משתלחת, אני כותבת בשפה נכונה ויפה,לא השיקרתי, לא בדיתי דברים ורוח דברי הייתה מאוד פשרנית והגיונית. מעניין היכן ההודעה שלי?? מדוע היא נמחקה??? אנסה להעלות טיעוני אלה בפורום בפעם נוספת. אבקש התייחסות לדברי שנכתבו לאחר מחשבה רבה. בכבוד רב גברת שלו

תגובתי

כמו שכבר אמרתי בעבר וזו הפעם האחרונה שאני מגיבה לנושא. הפורום נפתח ע"י הנהלת תפוז ובלי שום קשר לקיומה של הקומונה. אני לא הייתי מעולם חברה בקומונה או לא ביקרתי בה, אין לי מושג מה מתרחש שם וזה גם לא מעניין אותי. להעלות סקרים, סדנאות או פרוייקטים זה דבר שמתבצע בהמון פורומים אחרים ולקומונה אין שום זכויות על כך. שום מידע שהועלה כאן לא נלקח מהקומנה אלה מחומר שיש לי אותו כמדריכה מוסמכת לחריזה. אין לי מושג למה להשתמש במילים כמו העתקות וגניבות, ברוך השם יש לי מספיק ידע והדבר האחרון זה שאני יגנוב רעיון למישהי. הפורום רק הוקם לפני שבוע ועובר כרגע חבלי לידה ומתחיל לצמוח ימשיכו להיות כאן פרוייקטים, סדנאות וירטואליות ובקרוב גם סדנאות וידאו, יהיו מפגשים יצירה משותפים וכרטיסי חבר ורשימות תפוצה ועוד המוןדברים. אני מבקשת ממכם להפסיק להעלות כאן הודעות בשביל לעורר כאוס. האינטרנט זה עולם רחב ויש בו מקום למספר פורומים באותו תחום וכל אחד ימצא את מקומו היכן שטוב לו. מאחלת לכולם שבוע מצויין עירית

סבבה!! ובא לציון גואל!! בהצלחה!!

יפה דיברת עירית. הדבר האחרון שרציתי היה לעורר כאוס, ונראה לי שהבהרתי זאת. אין לי ספק שכל הערותיך נכונות ונראה שנקטת בצעדים ההגיוניים ביותר כדי למנוע "מלחמה". כפי שאמרתי ואמרת האינרנט מקום גדול ורחב לכן אין צורך ללכת ראש בראש, אפשר : "שני קווים מקבילים...לעולם לא ייפגשו". למרות שאני חושבת שתמיד ניתן ללמוד ולהפרות אלה את אלה.מקווה שגם שלב זה יגיע.... הקיצור שיהיה כל טוב ואני אמשיך לבקר בקומונה וגם בפורום. מחכה להפתעות נפלאות!! המשך שבוע נפלא ובהצלחה לכולן!!

סבבה!! ובא לציון גואל!! בהצלחה!!

יפה דיברת עירית. הדבר האחרון שרציתי היה לעורר כאוס, ונראה לי שהבהרתי זאת. אין לי ספק שכל הערותיך נכונות ונראה שנקטת בצעדים ההגיוניים ביותר כדי למנוע "מלחמה". כפי שאמרתי ואמרת האינרנט מקום גדול ורחב לכן אין צורך ללכת ראש בראש, אפשר : "שני קווים מקבילים...לעולם לא ייפגשו". למרות שאני חושבת שתמיד ניתן ללמוד ולהפרות אלה את אלה.מקווה שגם שלב זה יגיע.... הקיצור שיהיה כל טוב ואני אמשיך לבקר בקומונה וגם בפורום. מחכה להפתעות נפלאות!! המשך שבוע נפלא ובהצלחה לכולן!!

למעלה