תגובה שנייה לאיריס

malli100

New member
תגובה שנייה לאיריס

נכון שיש את אילנה ברגר המקסימה שהלוואי היתה בזמן שאני היתי זקוקה לה..ונכון שיש את האגודה..אבל אני חושבת שלטרנסיות צריך להיות ארגון כלשהו נפרד כי הצרכים שלהם שונים החל מהגישה אליהם והמשך ישיר ולווי בכל התהליך שהן צריכו לעבור.אני מאמינה מאוד שרק אחת מאיתנו הבנות יכולה לעזור באמת..צריך לאחד את כל הטרנסיות שעברו את התהליך ושמוכנות לעזור ולתמוך לצעירות המקסימות האלה..בלבטים הקשיים התמודדות עם הגורמים השונים ורק הן יכולות להוות גורם אמיתי חי וקיים אותנטילתמיכה שכזו..בקיצור שיהיו זמינות,שידעו עליהן אפילו בבית הספר,בשרותים הבריאותיים משהו כמו עלון מידע שבו יש את כל המידע אפילו למספרי טל של טרנסיות מתנדבות.אני מוכנה אישית להריץ את זה קדימה..תעזרו לי בזה.אני יודעת מנסיוני האישי שאת העזרה הכי טובה האמיתית תוכלנה הצעירות לקבל מאחת כמותן,זה עם המרכז למניות יכול להוות קרן אור אמיתית לטראנסיות הצעירות שליבי איתן במה שהן צריכות לעבור.מלי

iris00

New member
לכל הנשמות הטובות ,לא בציניות.

אני חושבת שאם נתחיל לעשות במקום לדבר ולקשקש ,כן גם אני, נגיע למטרה האמיתית.למה? איפה ברק שפנתה אלינו ליפני כימעט חודש? מישהוא יודע מה עלה בגורלה?(שמענו באוזנינו מה עובר עליה) ברור לנו שלהקים עמותה זה דבר לא פשוט,ומי שרוצה שאני ירחיב בעניין,אין בעיה. הבנתי שגדולים ממני ניסו ומנסים וניתקלו בקשיים.(עוד חזון למועד) את הפורום הזה (נהדר שהוא קיים)אפשר להפוך לכתובת אמיתית למתן עזרה(לבנתיים)אני חייבת להזכיר שדרך הפורום הגעתי לאנשים ניפלאים הייתי בורה בנושא ובימי הקשים קיבלתי עידוד,תמיכה,חיזוקים הציפו אותי באהבה וחיבוקים והחשוב מכל הרגשתי לא לבד.אין מילים בפי להודות למנהל ולכל משתתפי הפורום. כמו כן כאשר נתקלתי בסוגיות מורכבות יותר(גם אחרים)לא קיבלתי מענה הולם למצוקותיי.אני עוקבת בדריכות על הנעשה בפורום ולדעתי חוץ מפה ושם שצצות בקשות לעזרה בפורום שגם הן פתאום נעלמות מהמסך כלא היו אין באמת שום דבר מוצק ואייתן במטרה זו? מישהוא פעם חשב למה? אני יענה ברצון: אותם אלה שמבקשים עזרה בדרך כלל אנחנו רואים במסך תגובות שלנו כמו: ברוכה הבאה חיבוק הגעת למקום הנכון .וזה הכל. את העזרה האמיתית והנסיון להבין מה קורה מי נגד מי באותה פניה ,אלו שבאמת מוכנים ויש להם את הידע והיכולות לעזור מנהלים במסרים האישיים או בדרך אחרת אבל לא על דפי הפורום. אני יודעת על מספר מקרים שעכשיו נימצאים בטיפול וגם יכולה לתת את עצמי כדוגמא אישית לכך שפנו אלי במסר האישי בלתת לי עזרה מהלב והנשמה רק בשושו.למה? למה? למה? אני חייבת לציין שהמקרה שלנו והקשיים הנוראים שלנו הם מקרים שכיחים בקרב קהילתנו וכל הסוגיות הפרובלמטיות מהוות חלק כזה או אחר ברוב המקרים של "בעית" המגדר ולטרנסיות במיוחד. יפה אחת או שתיים אמרו שבדרך כלל אלו שסיימו את התהליך אינן נותנות חלק במתן עזרה ויוצאות לדרך חדשה כאשר את חבילת הנסיון חיים שלהן וכל המוסר השכל שלהן הן משאירות מאחור ולא ממשיכות בפעילות בקהילה. בדרך כלל הן צעירות ורוצות להמשיך את חייהן ללא "הפרעות"ואני מאחלת להן דרך צלחה ולא שופטת אף אחד על כך.(אם ניתעמק אפשר גם להבין אותן) אך למרות זאת ישנן כאלו שכן מוכנות לתמוך ולהשקיע ימים כלילות מזמנן ולנסוע על חשבונן עד סוף העולם בכדי להיות אוזן קשבת,לחבק פיזית,והגיד אתם לא לבד ולהגיד שהטלפון שלהם פתוח בשבילנו 24 שעות. אנחנו היינו ועדיין בסרט הזה. אני רוצה לציין שהמקרה שלנו לאחר מאבקים לא קלים עלה על דרך המלך אם כי כאמור מחכה לנו עוד דרך ארוכה ולא קלה רצופת הרים מישורים וגבעות. אך עד שהגענו לנקודת ההתחלה זה היה סיוט וייסורים שאין לו לאדם לשאת אותם ומצאנו את עצמנו חסרי אונים מול כל העולם. כאשר כבר היה דיון בפורום על מספר סוגיות כאלו זכינו להתקתשויות בן המשתתפים על דעות אישיות שונות וכן על גידופים והתנצחויות מיותרים לחלוטין.(למי יש ביצים,,סליחה.) אף אחד לא הרוויח מזה מאומה. המסר שלי אחרי הכל הוא אחד ויחיד: פיתחו את שערי הפורום לכל מי שרוצה לתת עזרה אל תתקפו אף אחד היו סבלנים וסובלנים אפשר בהחלט לא להסכים לדעות שונות אבל פרטו בנועם ונמקו למה בלי לגלוש לכסח על רקע אישי והיו זהירים להבחין מה דומה למקרה האישי שלכם ומה לא,לא כל המקרים דומים נבדוק יחד כל מקרה לגופו (חייבים)ונשנס מותניים ונצעד יחד קדימה במתן עזרה למצוקות. תאמינו לי היו מספר פעמים שרציתי להושיט עזרה על גבי הפורום ויש לי קצת במה לתרום היום ,אבל לא עשיתי זאת כי ידעתי שאני אהיה נתונה לבקורות חריפות ואני לא יכולה להרשות את זה לעצמי עכשיו.(עובדה שחששתי) אז עם מישהוא רוצה להמשיך בלהתחפש לבת יענה שימשיך ואני מאחלת לו רק טוב, ומי שרוצה לפתור באמת ולסייע למצוקות של אחרים אני יישמח ליראות זאת מעל דפי הפורום הנהדר שלנו. יש לנו בקהילה אנשים נפלאים,משכילים,נשמות טובות ואחראים והם לא איתנו לצערי. בתקווה שתבינו גם מבין השורות,ואל תפרשו דברים לא נכונים אשמח לקבל תגובות השתדלו להיות עדינים והכי חשוב אמיתיים. תודה

iris00

New member
עוד קטנה למחשבה

פשוט נימאס לי לקרוא : אני זקוקה לעזרה. מישהוא יכול לעזור? אני במצוקה. ולא לדעת מה עולה בגורלם של כל אלה.(הם נעלמים לנו מהר) הרי אף אחד לא מאמין שהכל פתאום כל כך מהר הסתדר להם.(הלוואי ואני שטותניקית) את אף אחד זה לא לפחות מסקרן? ואם משהוא יודע או ידע למה לא שיתף אותנו?(תישאלו את עצמכם) אותי זה מטריד שאולי ישנו אפילו אחד במצב שאנחנו היינו והוא חסר אונים. לידיעתכם גם עדן שלי תורמת את חלקה ושותפה למטרה ונענית להושיט עזרה שהיא מסוגלת לתת.(אבל מאחורי הקלעים) למה?ככה. כי גם לה מי שעזר באמת זה מאחורי הקלעים.

למעלה