תגובה שקיבלתי ל "ארמונות של זהב"

Mוניk

New member
תגובה שקיבלתי ל "ארמונות של זהב"

בפורום וידויים מהלב כך הגיב לי
געוולד
כאמור סיפור יפה, רק חבל שלא את כתבת אותו, כרגיל, אולי תתחילי לנסות לכתוב לבד, ולא להעתיק מאחרים, בסוף מישהו יתבע אותך על זה..... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ וזו תגובתי! (הגבתי גם בפורום וידויים מהלב) א. זה סיפור אמיתי, אין מצב שסיפור כזה מועתק אני אף פעם לא הבאתי סיפור בדיוני, כל מה שכתבי פה עד היום אלה סיפורים אמיתיים מהחיים (לצערי). ואתה ושכמותך, זה סוג של אנשים קנאים ולא יעזור כלום. תמיד תחפשו להשמיץ. אתה מוכן לנמק את טענותיך? אין לי שום רצון להכנס פה לוויכוחים-זה פשוט מגעיל אותי מי שמכיר אותי אישית יודע שזה סיפור אמיתי וחבל שאחד כמוך בא לפה ומשמיץ, יש בסיפור המון רגש וכל מילה שנכתה בו, נכתבה מהלב ואם קראת טוב אז מוזכרת גם אחיינית שנהרגה בקיצור אתה טיפוס שפל אם יכולת לכתוב על סיפור כזה שהוא מועתק הלוואי וחלק מהסיפור היה בדוי, אז היה לי טוב על הנשמה אגב הבאתי תסיפור לאנושית לפי בקשתה. אני אבקש ממנה פה לפני כולם למחוק ת'סיפור מהפורום. יש בסיפור נפשות מאוד יקרות ואני לא מוכנה שיפגעו בהם. ואיך בכלל אפשר להעתיק סיפור חיים כזה שיט (אגב ת'סיפור אני כתבתי פה לפני מס' חודשים, את זה אפשר לבדוק) הוא היה במומלצים של תפוז-כסיפור נבחר אני לא מחפשת כותרות- אבל הייתי שמחה אם אנשים כמוך יחשבו פעמיים לפני שהם פוגעים ומשמיצים ללא הבחנה (זה הוספתי עכשיו) בקיצור מכיוון שבסיפורים שלי יש דמויות מאוד יקרות לי שחלקם כבר לא בחיים אז החלטתי שאני סיפורים אישיים ואמיתיים כבר לא אכתוב בשום פורום אני אביא סיפורים אחרים אבל לא אישיים שלי ועוד וידוי קטן אני התחלתי לכתוב בפורום כשאמא שלי הלכה ממני, לפני זה לא כתבתי כלום,(לא בפורומים, כתבתי רק למגירה) אז כל מה שכתבי עד היום, אלה סיפורים אמיתיים מתוך חיי ומחיי משפחתי המורחבת. (אגב רוב הסיפורים שכתבתי נבחרו ע"י חברים לסיפור המובחר והופיעו במומלצים של תפוז. אלה דברים שאפשר לבדוק) המשך יום נעים לכולם
מוניק

Crossface

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תקחי ל
מוניק מה שחשוב זה מה שאת מרגישה לגבי הסיפור אני חושב שזה סיפור מאוד יפה

מוניק יקרה../images/Emo24.gif

אני לא הייתי לוקחת ללב מאנשים שפלים שמנסים לפגוע, תמיד יהיו אלו שיצעקו ויציקו, בכל מקום.. אני למדתי את זה טוב על בשרי, בהתחלה הייתי מתעצבנת היום אני לוקחת אותם ל***...ושמה עליהם ז** על כל אחד ואחד מהמטומטמים! ולך מוניק
אל תקחי ללב יקירתי..לא להתיחס למי שהטבע לא התיחס אליו! יום נפלא מתוקה

מוניק מה את מתייחסת לכל וירוס???

בחיי אם הייתי כזאת הייתי צריכה משקפים עם תחתית של בירה כדי לראות אותם יותר טוב. העיקר שאת יודעת שזה מקורי מה אכפת לך . אנו נהנים זה מספיק!

טאKילה

New member
מוניק יקירתי..../images/Emo39.gifאבקש לא להוסיף

תגובות,כל תגובה תימחק,אני שוקלת למחוק גם את הנוכחית. אני מחקתי את מה שנכתב כאן על ידיי גוועלד. אני לא חושבת שזה המקום להתנצח איתו. מאחר והוא ממילא חסום כאן. אז בבקשה את הקרב לא לנו אל תנהלי כאן בפורום. תודה.

Mוניk

New member
טאקי מאמי../images/Emo23.gif

אני לא מנהלת שום קרב זה וידוי, וחשבתי שפה אני יכולה להתוודות כי פה יש לי חברים. והרגשתי צורך לשתף אותם אז למה את רואה בזה התנצחות אני כתבתי זאת בכנות ללא שום כוונה של מלחמות אבל את מנהלת הפורום אם את חושבת שצריך למחוק זאת אני לא יכולה למנוע ממך יום טוב טאקי
מוניק

טאKילה

New member
מוניק..

נכון אני מנהלת ,נכון גם שאנחנו חברות. אני בסך הכל לא רוצה שדבר שמנעתי שיקרה אצלנו,על ידי מחיקה. מחקתי על מנת שיהיה קודם כל לך נוח בלב,ומה שקורה בפורום שכן, זה עינין של ניהול אחר,כלום שם לא תלוי בי. מה שכן נכון לעשות זה לבקש מאבנושית שתמחק אותו ומיד,זו זכותך המלאה מאחר ואת פתחת שירשור,עם סיפור ואני אישית יודעת שהוא פרי עיטך. אז אל תיחסי חשיבות לכל הנלוזים שמנסים להעכיר את הפורום. תרגישי טוב האמת שלך ואנחנו מודעים לאמת,תרגישי טוב,אל תיחסי.

רק עכשיו קראתי את הסיפור

מי שאומר שהעתקת, כנראה מעתיק בעצמו, כי "על ראש הגנב בוער הכובע"

מוניק, אז מישהו אמר, אז מה? אל תתני

לאנשים קטנים להרפות את ידך. הרי האמת הפנימית שלך היא היחידה שקובעת!!! תמיד זכרי זאת!

חתולון*

New member
מוניק... באתי בשעה כל כך מוקדמת

רק כדי לומר לך, "שימותו הקנאים" אני חושב שאת כותבת מצויין, אין לי ספק בקשר לכתיבתך הכשרונית והיוצאת מהלב אנחנו אוהבים אותך, ואל תתייחסי לכל פלצן. יום נעים לך

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifתודה רבה../images/Emo23.gif

טאקי
בוזגלו
חן
סיציליה
חוף מבטחים
ליידי בל
קרוסי
חתולון המשך ערב נעים לכולם מוניק

אהובה.א

New member
מוניק , בואי הנה מידדדדדדדדד

תגידי לי , התחרפנת?????????? מה עלה לך לראש , הא???????? אם איזה דפוק ניסה למנוע ממך לכתוב בגלל קנאה - תתירי לו? בוא'נא , את ממש טמבלית שאת מתייחסת לזבל כזה. ויודעת מה? אם הוא ניסה למנוע ממך לכתוב דברים מליבך - אז הוא השיג את מטרתו. הנה בחרת לא לכתוב יותר בגללו. זה מה שהוא רצה. די די........הרגזת אותי...... בוא'נא , אם את לא כותבת עכשיו משהו - אני אשלח לך מסרים שבחיים לא תדעי איך לצאת מהם.....פסישטיין??? אז קדימה לעבודה...תפעילי אצבעות ואני רוצה לראות אותך מככבת פה... שמעת??????????? מתה עלייך , מתוקה...... ודירבאלאק להתייחס לכאלה.... אחרת הייתי עוזבת את הצ'אט והפורום מנזמן...... ומי יכול עלינו , הא???????

Mוניk

New member
אהההההההההה אהובה../images/Emo23.gif

אהובה בואנההההה אני לא מתכוונת לעזוב תפורום הזה פה יש חברים חמודים ובטוח אמשיך לכתוב ניראה לך שאני לא אכתוב וההוא כבר שכחתי ממנו מנזמן זמןןןןן כפרעעע על העצבנית המושלגת סלי אני רוצה לבוא לשלגגג שלכם לשחק שםםםםם
לעשות בובימ וזובים משלג אוהבת אותך אהובית מקסימהההה מואהההההההה}{ מוניק

אהובה.א

New member
ככה אני מתה עלייך

נסמה סלי יאללה , בואי לשלג....הוא עדיין כאן ומחכה לך אוהבת אותך מוצ'ו מוצ'ו

אהובה תראי איזה קרציה אני חחחח

תמונות אביבה תמונות..פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה