תגובה

• פותח הנושא taly
  • פורסם בתאריך

taly

New member
תגובה

א. אני בכל מקרה מתנתקת מהחברים שלי. אמא שלי עוברת לחיפה חזרה ואבא שלי לת``א. אז בכל מקרה אני עוזבת את החבר`ה שלי.הם אמרו לי שאני אחליט עם מי להיות כי כנראה הם חשבו כל אחד שאני אחליט להיות איתו. הענין הוא שכרגע הכל נהרס לי. מבחינתי אני רוצה לעבור לאבא שלי כבר מחר כי היא משגעת לי את השכל. היא והחבר שלה. אבל היא אמרה לי שרק אחרי ההסדר הסופי היא מוכנה. הם לא צריכים לריב על כסף, ואת זה אתם לא הבנתם. אני באה ממשפחה מאד מבוססת כלכלית. והסכוי כסף הקטנים שהם מתווכחים עליהם זה פשוט מגוחך. הם רבים כמו ילדים קטנים על סכומים שבשבילם זה כמו אגורות, בשביל העקרון, בשביל הפרנציפ, כאלו הם שני אויבים ולא זוג שנשוי 36 שנה. לעזאזל הם אהבו אחד את השני בעבר, לא? הענין הוא, שהבגרויות שלי על הפנים. אני תלמידה שכל החיים היתה תלמידה מצטיינת אבל עכשיו מרוב לחץ אני לא מסוגלת להתרכז וללמוד. אמא שלי עוד ברוב חוצפתה העזה לבקש ממני שלא לשתף את שני הידידים שלי בספור כי ``זה לא ענינו של זר מה שולך אצלנו בבית`` אני מרגישה יאוש ותסכול וזה המקום היחידי שבו אני יכולה להתפרק, מצטערת על ההצקה לכם, אבל לא נוח לי לדבר על זה עם אנשים שאני מכירה תודה

תם-תם

New member
מציקה? חלילה וחס!

טלי יקרה, דבר ראשון את ממש לא מציקה, כל הקטע בפורום הזה הוא לשתף בבעיות, ואין לי ספק שהבעיות שלך כרגע הן קשות, ואני שמחה שלפחות יש לך מקום נפלא כמו זה לפרוק את המצברים, ולשחרר לחץ. המון חברים שלי לא אמרו מילה במהלך כל תהליכי הגירושים של הוריהם, ואחר כך הגיעו למצב קשה. בקשר לדילמת שהעלית. את צריכה תמיד לזכור, שאת זה הדבר הכי חשוב. ההורים שלך נתנו לך מתנה מדהימה- הם נתנו לך את הזכות לחיות. יכול להיות שאחר כך הם הקשו לך על החיים, אבל החיים שלך ימשכו גם אחריהם. תחשבי מה יקרה עוד כמה שנים, כשתגדלי, תתגיסי, תחיי לבד, או עם מישהו, ולא תהיי תלויה בהוריך יותר. בקשר לחברים, זה שאת עוברת אזור מגורים לא אומר שאת מאבדת את החברים! אני עברתי מהארץ לאירלנד וחזרה ונשארתי בקשר גם עם החברים שלי בארץ וגם עם החברים בחו``ל! ואני חו שבת שאת יכולה להסכים איתי, שהמרחק בין כל חלק בארץ לחלק אחר הוא קטן בהרבה מהמרחק לאירלנד...תחשבי על החברים החדשים שיהיו לך, על ההרפתקאה, ולא רק על הסבל והפרדה. ואם את עוברת לת``א- תודיעי לי, נעשה לך סיבוב... שרק יהיה לך טוב, תם-תם

מכשפה

New member
באמת חבל שכל הסיפור פוגע בך דווקא

עכשיו, האם אין באמת שום אפשרות שלתקופת הבחינות לפחות תישארי אצל קרובי משפחה שגרים בקרבת בית הספר, או שמה שבעצם קרה לך שמתלמידה מצטיינת הפכת לתלמידה בינונית שלא מסוגלת להתרכז בלימודים בגלל הבאלאגן של הגירושין? האם בכל זאת חשבת על אפשרות זמנית לגור אצל מי מההורים שנשאר קרוב יותר לבית ספרך, ואולי לנסוע באוטובוס? בבית הספר שאני למדתי, באו תלמידים מכל הארץ, מכיוון שהוא היה יחיד בארץ, וזו אפשרות. בכל מקרה- גם אם תעברי ולא תצליחי בבגרויות בשלב ראשון בגלל מה שקרה- אל תקחי זאת ככשלון שלך. תמיד יש הזדמנויות נוספות, מועד ב`, או שתשלימי בגרויות בלימודים אקסטרניים, ויש כאלו שמשלימים לאחר הצבא, או שעושים מכינה לפני האוניברסיטה.אם היית תלמידה מצטיינת- לא תהיה לך בעייה ללמוד כשתחליטי שזה הזמן, כשהעניינים ירגעו. בכל מקרה- מותר לך לשתף אנשים אחרים בבעיו ת שלך, מכיוון שזה לא בריא להשאר עם המטענים האלו והמועקות לבד. אני יודעת מנסיון של בתי- שהיא משתפת חברות שלה, לא תמיד זה עוזר- אבל זה מקל. את יכולה לנסות לשתף מישהי מהמורות האהובות עלייך, אם את סומכת עליה שתעזור לך, או לפנות ליועצת בית הספר. אולי למישהו יהיה פתרון ודרך לעזור ולתמוך בך לפחות בנושא של הלימודים.מקווה שעזרתי לך

מכשפה

New member
היי טלי, מה שלומך?לא שמענו ממך..

האם הכל בסדר, או שיש ``באלאגן``, תכתבי לנו מה קורה איתך....

למעלה