תגובה

תגובה

צבא א. מדוע דתיים לא משרתים בצבא? ב. מה, אפשר בלי צבא כיום? א. כולם משרתים בצבא, ישנם רק 1% שמתגייסים מאוחר יותר, כמו העתודה האקדמית, ובזמן שהם דוחים את ההתגייסות הם מבצעים פעילות בטחונית החשובה ביותר שקיימת ע"י לימוד תורה תוך כדי קשיים עצומים, שלא קיימים בשום חברה וקבוצה ע"פ כדור הארץ. לולא לימוד התורה כל העם היהודי היה מתרסק תוך פרק זמן קצר בצורה פיזית וקיומית, כפי שקרה בכל מקום בעולם שבו כמעט כולם התבוללו . בארה"ב כיום 70% התבוללות, בסקנדינביה 90% התבוללות. לוותר על לימוד תורה יכול רק מי שהוא אכזר בצורה פנאטית ובתוך תוכו רוצה בהשמדת העם היהודי בצורה פיזית וקיומית, כמו ראשי הציונות וגרורותיהם. 2. גם ללא זאת הצבא, אינו רוצה שהחרדים ישרתו בצבא. 3. החברה החילונית ברבבותיה משתמטת משירות צבאי ובעיתון "העיר" פורסם פעם ב-2 עמודי ענק כללים כיצד להשתמט מהצבא, ולכן כאשר חילוני שואל שאלה כזו, כנציג של חברה חילונית מול חברה חרדית, יש בעצם השאלה השחתה מוסרית. ב. אפשר בלי צבא אם עם ישראל לא היה פושע ולוחם כנגד התורה, ואז היה מתקיים "לא יעבור (אפילו) חרב של שלום בארצך". אמנם כולם עושים עבירות, אבל החילונים לוחמים בתורה ומנסים להרוס אותה ואת העם היהודי, הם הורידו אותו לשפל תהומי כגרועים שבאומות בכל השטחים, ולכן כל מאות ואלפי ההרוגים והפצועים מאז קום המדינה הם הסיבה העיקרית לכך, ולכן צריך צבא שיודע שהוא שליח ושאת עיקר הלחימה באויב מבצעים חיילות הישיבות, שלומדים תורה ללא הפוגה ובמסירות נפש עד כלות הכוחות במשך שנים רצופות. אם זה לא מוחדר בצבא, והצבא סובר שהוא מנצח ומועיל בגלל "כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה", הרי שהצבא עצמו מהווה סיכון לקיומו הבטחוני והפיזי של העם בארץ.

mike56

New member
גאון ?????? אולי בוילנה ראינו כמה

לימוד תורה הגן על בחורי הישיבה בשואה ממש הצלחה!!!!!!!! ומעניין שאתה כותב בשבת

כשאני רואה את כל החרדים המשתמטים

אני אומרת לעצמי, שהתינוק שלי בן 10 חודשים, לא צריך ללכת לקרבי כשיהיה חייל. למה ש"בחורי ישיבה" שכאלה יחיו, ולא יקרה להם כלום, ואילו לבני תיפול אפילו שערה אחת משערות ראשו?? רק בגלל ההשתמטות הזו של ה"בחורי ישיבות" גם החילונים כבר מאסו בזה, ולא מוכנים לסכן את הבנים שלהם בשביל מדינה כזו שאין בה שויון, ושכל בעל זקן יכול לטעון שזוהי אמונתו ולכן הוא לא הולך לצבא. למה שבני כשיגדל ימות בשביל כמה בעלי זקן משתמטים - ושהם ימשיכו בשלהם לקחת כסף מהמדינה ולא לתרום כלום ?? (אלא אם כמה התנדנדויות ו"תפילות" נקרא לתרום .. ). גם אני יכולה להגיד שאני מאמינה ב"הארי קרישנה" ולכן אני לא מתגייסת בגלל זה.! נמאס כבר מכל ה"בחורי ישיבות" הפרזיטים שמוצצים פה את הדם לכולם. ואם יש גם חילוניים שכבר לא רוצים להתגייס, אז זה רק בגלל שכבר נמאס לצאת פראיירים ולראות שיש כאלה שלא מתגייסים וממשיכים בחייהם, ונהרגים "באוהלה של תורה".

n u t

New member
היי היי היי

אם אתם מעוניינים לקיים על כך דיון בפורום עשו זאת מבלי להראות זלזול מוחלט באורך החיים של אנשים אחרים.

למעלה