תגובות בבקשה

motyf

New member
תגובות בבקשה

מצאתי במקרה את הפורום הזה מצפה לתגובות תודה

eldarinn

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo42.gif

האלמנטים נראים טוב אבל משום מה נדמה שהאור/צל של הדינוזאור והסביבה לא ממש מתאימים וזה הודבק בפוטושופ (?) אני מוריד עכשיו את הסרטון וחוו"ד לגביו בהמשך.

motyf

New member
לא הדבקה

זה לא הדבקה , פשוט יש תאורה מכמה כיוונים כמו במוזיאון לכן הצל לא חד וברור

eldarinn

New member
אוקיי לגבי הסרטון...

המוסיקה והרקע נחמדים ומשתלבים. עם זאת התנועה של כל האובייקטים מ-א-ד שבלונית. אין ספק שאתה יודע למדל, אני מציע לך לעבוד יותר לעומק על תנועה ואנטומיה.

ejay

New member
המודל נראה טוב,

אבל הטקסטורות שעליו נמרחות בהרבה מקומות- צור קואורדינטות מיפוי שונות לכל מקום בו הטקסטורה נמרחת, והשתמש בmask או בblend כדי ליצור מעברים רכים בין הטקסטורות והמיפויים השונים. הרקע לא אמין. קשה מאד ליצור רקע טבעי ,ולעתים קרובות התוצאה נראית מלאכותית, ממוחשבת וקרה. העצים נראים שטוחים, הדשא נראה מלאכותי, והשמיים נראים מודבקים ולא מעניינים. התאורה גם היא בעייתית מאד- לא מתאימה לרקע, ולא עוזרת ליצירת עומק בתמונה. אני מצרף לינק רלוונטי - תראה איך הוא פתר את הבעיה של הרקע באמצעות הערפל וזוית הצילום, ושים לב לתאורה הדרמטית ולתנוחות האמינות.

preacher

New member
זה מודל של מודל

כלומר, מודל של מודל דינוזאור במוזיאון. הכל נראה מזויף בכוונה.

ejay

New member
אני התעלמתי מההצהרה הזאת,

כי היא פתרון נוח מדי.

preacher

New member
מה שהיה חסר לי בסצינה

זה דברים כמו מבקרים, זרקורים, משהו שיראה יותר בברור שזה מוזיאון. והעצים והדשא נראים קצת אמיתיים מדי - צריך שיהיה ברור שיש מאחורה קיר.

motyf

New member
אתה צודק

זה בככונה נראה לא אמיתי , הכוונה היתה ליצור תחושה של מוזיאון , הדינוזאור בתנוחה שנוח לצפות בו בצורה פנורמית (כאילו שפוחלץ) קבלתי את ההערה לגבי הטקסטורות , אני אתקן את זה בעתיד הרעיון היה ליצור מוזיאון של דינוזאורים , כשכל דינוזאור נמצא בתוך אולם בצורת רבע כדור בתוך סביבה טבעית יש הרבה דברים שאפשר לשפר תודה על התגובות

motyf

New member
זה רק מוזיאון !

אני עובד על סצינות יותר דרמטיות עם תאורה מתאימה קצת אפקטים ודם

למעלה