תגובות בדייטים לחוסר הניסיון המיני

תגובות בדייטים לחוסר הניסיון המיני

איך נוטים להגיב בדייטים או כשאתם יוצאים עם מישהו/י לחוסר הניסיון המיני

האם זה מביא אנשים להיות סבלניים או מלחיץ וגורם לכך שהם מוותרים על קשר עמכם

נ.ב. היי לכולם

אני פרפרית, בת 29, התנסיתי מינית לראשונה בגיל 23 עם בן זוגי, בעלי כיום.
עד אז לא הרגשתי רצון לעשות את זה עם מישהו שאני לא מרגישה בטוחה וזה הגיע לרמה שננטשתי באמצע ירושלים בצהרי אחת השבתות על ידי בחור שיצאתי איתו תקופה של כ-3 חודשים כי נמאס לו לחכות לי שארגיש בנוח ובטוחה בעצמי.
בסוף כשהכרתי את בעלי-זה הגיע די מהר מיוזמתי כי הרגשתי בטוחה והוא לחץ אפילו לכיוון אלא כיבד אותי ואת המוכנות שלי.
אני פה בפורום כי חשוב לי לעודד ולתמוך ולעזור, כי זה תחושות לא קלות.

Purple Mushroom

New member
שלום פרפרית

אני כבר מזמן לא יצאתי לדייט, או בליינד דייט, או דייט בחשכה
. וגם השעה כבר מאוחרת, אז המח כבר לא חושב כ"כ טוב. (תיכננתי לכתוב רשומה בין 00:00- ל4:00- וכנראה כעת אוותר על זה בכלל, לטובת כתיבה ריטרואקטיבית בפורום.

רק יכול ורוצה לשתף שוב, (אולי מזוית אחרת), על הניסיון שלי, שבעצם התחיל בגיל 30, ואיתה באמת התחתנתי. (למרות כל הקשיים), ואחרי הגירושין שלי, (נישואין וגירושין יחסית מהירים היו לי),
כחצי שנה אחרי שממש נפרדתי ממנה. (אחרי הגירושים), יצאתי עם מישהי שגם היתה גדולה ממני ב3 וחצי שנים, ורק אחרי שיצאנו 3 חודשים, ונהיינו חברים רשמיים. (הכרות מאוד מיוחדת עם המשפחות),
רק אחרי כ-5 חודשים של הכרות, אני יזמתי קשר מיני, ושכיבה ראשונה. הייתי מאוד סבלני איתה, וגיליתי שהיא אולי לא כ"כ בעלת ניסיון מיני, אולי פחות ממני, למרות שדיברנו על זה קודם. בקיצור קשר הפוך. מסובך להסביר כאן.
.

או שלום...את גם פה?

השתלטת על כל תפוז
(ומדהים,כי את כבר נשואה חחח)

בכל מקרה,לשאלתך...מנסה להמנע מלעלות את זה בדייטים ראשונים,אבל אין מה לעשות וזה עולה לפעמים ואני לא שומעת מהם בד"כ אח"כ.

למעלה