תגובות לא מזהות

תגובות לא מזהות

זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לאחרונה. נכנסים מגיבים שמגיבים תגובות מאוד מחמיאות לבלוג שלי, אבל הם לא מצרפים קישור לאתר שלהם וככה אני נשארת סקרנית. אין לי מושג מי הם, בני כמה הם, או איך הם נראים, מה הסגנון כתיבה שלהם וכו... וזה משגע אותי. אני יודעת שאסור לי להתחיל לשאול יותר מידי שאלות חטטניות, כי ברגע שאפשרתי לכל אחד להגיב לבלוג שלי מבלי להזדהות, אני לא יכולה לחייב מישהו כן להזדהות. זה בניגוד לכל הכללים. איך אתם מתמודדים עם הסקרנות שלכם?

ע ל ו מ ה

New member
אני חוסמת למי שאינו רשום בתפוז

בדיוק כדי לוודא "זהות" מסוימת - ולו כדי לעקוב אחר תגובותיו של אותו מגיב, ולבנות לו מוניטין.

דם דם

New member
ואלה שרשומים בתפוז,את מכירה

את יודעת מי אלה אותם אנשים שרשומים שמגיבים לך הרי גם אלה שרשומים יכולים לפתוח ניק פקטיבי, חוצמזה גם אלה שלא פקטיבים אז לא תמיד יודעים בכרטיס שלהם פרטים עליהם

ע ל ו מ ה

New member
לא צריך להגזים, לא מעניין אותי

לדעת את כל קורות חייו. אם יש לו בלוג, אראה אותו ואוכל ללמוד עליו ממנו. אם יש לו כרטיס, אדע בפעם הבאה שיגיב שזה אותו מגיב. ואם הוא תמיד ישאיר תגובות שוות, אולי אפילו יתחשק לי לכתוב לו פעם מסר, ותהיה לי כתובת. אין לי שום עניין מעבר לידיעה שיש "שם" בזכרון שלי שאפשר לתלות עליו את הפרטים שאני אוספת על הדמות עם הזמן. "ללא שם" זה משהו שגם אם אני רוצה לזכור שהרשים אותי וגם אני רוצה לזכור שעצבן אותי, אין לי "איפה" לזכור את זה.

דם דם

New member
אני משאיר פתוח לכולם

אני יוצא מנקודת הנחה שלא כול מי שגולש בתפטז הוא גם רשום לתפוז ככה שאם מישהו קרא איזה פוסט והוא רוצה להגיב אז שיגיב גם אם הוא לא רשום לתפוז. יותר נוח לאנשים ככה אני מניח. וגם אם כולם יהיו רק מתפוז מה יתן לי לדעת מי אלה אותם מגיבים,זה לא שאני הולך להתחתן איתם או משהו

כמוש ענתה עלומה

ב-בלוג יכול להגיב רק מי שרשום בתפוז. באישי שלי זה לא כזה קורה כך שלא רלוונטי.

mary lou

New member
נשארים בסקרנות.

מה עדיף, מחמאה ממישהו נסתר או כלום? אני מעדיפה מחמאה ממישהו נסתר. אז מה אם אני לא יודעת עליו כלום, זה עדיין נחמד :)

אני חוסמת, אבל בכל מקרה,

מה זה משנה איך הם נראים? במילא אם זו תגובה חדפעמית אני לא "מפתחת רגשות"...

דנטל

New member
לא מזיז לי

אצלי התגובות פתוחות לכל. לא משנה לי מי הם גם אם יחמיאו וגם אם לא.

siv30

New member
אני ברשומות אישיות חוסמת תגובות

של לא מזוהים. ברשומות אחרות אם המגיב אינו רשום ואין צירוף של האתר שלו אני נשארת וחצי תאוותי בידי.

אני מאפשר לכולם להגיב

קרה לי לא פעם שנורא התעניינתי והסתקרנתי ולא היה מה לעשות עם זה כי הגולש לא היה רשום בתפוז. אבל בכל מקרה, אם התגובות היו לרשומים בלבד - יכול להיות שלא הייתי מקבל את אותן התגובות. כך שלפחות את התגובה אני מקבל.. אבל לא את הזהות של הכותב שלה. זה גם משהו.

מי שבא ברוך הבא

אצלי התגובות פתוחות לכולם. מי שבא ברוך הבא. ואם יש מישהו או מישהי בלתי מזוהים, אני סקרן לדעת מי זה (כי אני סקרן בטבעי), אבל אני לא אחשוב על זה כל היום מי זה יכול להיות. אם הוא או היא בחר לכתוב באנונימיות, כנראה שזה מה שהוא רצה. והיו לי כבר מקרים כאלה...

למעלה