תגובות לבלוג חדר המיטות

papi91

New member
תגובות לבלוג חדר המיטות

סתם הערה לכול המגיבים . דבר טוב הוא לקבל תגובות גם טובות וגם רעות, במידת והיא הערה לצורך המלצה, או חס וחלילה , ניפגע מישהוא,( אוכלוסיה מסויימת).זה דבר מבורך כך אתה יודע לתקן דברים, וללמוד מהם. אבל קשה לי לקבל חברה שמגיבים ולא יודעים אם מי למי הם כותבים, אני מקבל הצעות מגברים שחושבים שהם כותבים לבחורה, בלי לבדוק קודם שליחת המסר של מי הבלוג ומי מסתתר מאחריו, חברה לדעתי בכול דבר ובכול שיחה, חלק מהכבוד לאדם שאתה משוחח איתו או כותב לו , או מגיע לראיון כול שהוא, המלצה לי אליכם ליבדוק מי עומד מולכם, זה דבר שחוסך הפתעות רבות ומבוכה. בשבילכם יותר מאשר בשבלי. תודה לכולם ולמי שזה עזר , http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=papi91&passok=yes בלוג חדר המיטות.

mary lou

New member
מה לא הבנת?

חושבים שהוא בחורה

אה אוקיי

אבל אצלו הכינוי באמת יכול ללכת לכאן או לכאן, באישי שלי זה ברור ועדיין עושים את הטעויות האלה.

דנטל

New member
מסכימה איתך

אמנם, אני בחורה, כך שמי שפונה לא טועה בענין הזה, אבל הם ישאלו שאלות (כמו בת כמה אני) שברור מהן שהם לא טרחו לבדוק מי אני, כי הכרטיס האישי שלי די מפורט.

בובון2000

New member
חזרה לעניין הביקורת

כתבת לפני שבוע ביקורת על הבלוג שלי. בין השאר כתבת שאני פותחת הרבה פיסקאות. חזרתי לופסט שלי אח"כ וראיתי שזה נכון וזה היה לי מוזר כי לא זכרתי שרשמתי ככה. ואתמול כשכתבתי פוסט שמתי לב שאחרי שאני כותבת את הפוסט ומפרסמת אותו, אז בבלוג עצמו הפסקאות לא נרשמות באותה צורה כמו שכתבתי אותן. מה צריך לעשות כדי שזה יתפרסם בדיוק כמו שכתבתי?.

אני אאלץ לשלוח אותך לתמיכה הטכנית

לצערי או לשמחתי יש לי בלוג בישראבלוג, ככה שאין לי מושג איך לפתור בעיות טכניות בבלוגים בתפוז.

דנטל

New member
את מעתיקה את הטקסט מוורד?

בכל מקרה, פתרון שאני לא אוהבת, אבל הוא עובד, אם תעשי במקום שיפט+אנטר בסוף שורה ולא רק אנטר, לא יהיה רווח כזה.

למעלה