תגובות לגיליון ספטמבר

t o r e n

New member
חבל על הזמן

TOP, הגיליון החדש הוא היפה ביותר שהיה עד היום, שתהיה אחלה של שנה דרך אגב איפה נמצא הפאב של שוניה?

טופ הוא באמת טופ

המגזין החדש ממש יפיפה, מצאתי אותו אתמול ברינבו, אני חייב להגיד לכם, תנפלות כזו על עיתון לא ראיתי בחיים תגידו מה סוד הקסם? תגידו, הדוגמנים הרוסים הם באמת? או שזה תמונות מחו"ל? ממש כף לדפדף בטופ שיהיה כך גם הגליון הבא או אולי יותר

רומן69

New member
לונדון יכולה להתביש

אני מצטרף לרשימת המברכים על הגליון המדהים של טופ, אני לא צעיר וכבר עברו בידי מגזינים בארץ ובחול אני חושב שגליון זה מקפיץ אותנו קדימה הרחק הרחק הזמן הורוד אומנם ותיק אך נראה שהוא דהה לא מספיק להיות ותיק צריך גם להתחדש, והנה בא הטופ (אומנם הגליונות הראשונים לא נראו כך) חצוף יפה מושקע כמו שהתקנתי בעיתוני חול ותמיד רציתי שיהיה בארץ עיתון ברמה של חו"ל והנה זה בא . אז תודה לכל הצוות שנה טובה והמשך פורה

t o r e n

New member
אתה ממש מתלהב,

נכון הגליון אחלה יפה שווה כל מילה, אבל תן להם אפשרות להפתיע, אם כולם ישבחו כל הזמן הטופ יהפוך להיות כמו הזמן הורוד, רדוד לבני 16 , על נייר עיתון, אז אתם שם בטופ יש לכם אתגר נוסף להגדיל את מס העמודים חסר לי במגזין בנוסף לתמונות הנהדרות המגניבות שאפשר לגמור רק מלראות אותן חסר יותר חומר לקרא בנושאים כמו גייז העולם כמו אנשים בקהילה שהם לא באור ובכל זאת עושים למען(בלי פוליטיקה) וכו. אז ממתין לגליון הבא

מה אתה רוצה מהזמן?

מה אתה מצפה מעיתון שנראה כמו עיתון בית ספר, ומי שעומד מאחוריו הם אנשים שמה שמעניין אותם זה קידום אינטרסים פוליטים אישים אין לצפות לשינוי הרדידות של האגודה והמלחמות הפנימיות לא יזוזו שום דבר, טוב שיש את הוטפ הם רציניים, השינוי בין גליון לגליון והרצון לשבח אתו רק מעיד על כך שהם מכבדים את הקוראים שלהם ולא מזלזלים בהם כמו צוות הזמן שחושבים שכולם בארון או יצאו לפני יומיים משם

t o r e n

New member
הספדים

אל תספידו כל כך מהר את הזמן יש לו 7 נשמות זה שעזבו אותם כל הכותבות שלהם ידעתם? ובכלל האוירה בתוך המערכת מגעילה! את התוצאות רואים על הנייר. אבל כמו שאמרת זה עיתון של האגודה הם ישמרו עליו, כי אך איתי פינקס להלל וישבח את עצמו? בטופ? הוא לא מספיק יפה כדי לככב שם.

sage1234

New member
לא יפה ללכלך על פינקס

איש שתרם רבות לקהילה ומן הסתם עוד יתרום. והזמן - כבודו במקומו מונח. שש שנות עשייה והוצאה לפועל זה לא בטל בשישים. ולמורת הכל ועל אף פי כן -- הטופ - טופ!

YOVAVI

New member
יפה גם יפה

פנקס החזיר את האגודה 20 שנה אחורה והקפיץ את עצמו 20 שנה קדימה, וכמובן על חשבונינו. זה שהוא ישב בעריה 5 שנים ויזכר בנו לפני הפרימריס במרץ, אני לא רוצה נציג כזה. אני מצפה לראות מה יקרה בעוד חצי שנה ליעל דיין (יש לו נסיון בלפלס את הדרך קדימה משהו זוכר את הדר נמיר ) בכל מקרה יעל לא בטירונות אני מקווה שתעשה לו בית ספר.

אני בארון

אני כל כך בארון, אבל יוצא למסיבות רק של שירזי ויושב רק בקרפא, ולובש רק מוטי חסון וקרא רק טופ, אז מה בעצם הזמן הורוד?

t o r e n

New member
קצת הסטוריה

אתה זוכר מתי הבריטים עזבו את הארץ (חבל הם בטח היו מזה יפים) לא, לא חשוב זה אותו הדבר

YOVAVI

New member
הזמן הורוד

הזמן הורוד מחולק חינם בדיוק כמו הטופ מה אפשר לדרוש מעיתון "מפלגתי" ובכל זאת אני חושב שכל הומו לוקח את הזמן (בזמן שלו) ואת הטופ (לטופ) וכולם בסיכומו של דבר מאוננים על התמונות אז מה זה חשוב מה כותבים שם אף אחד לא קורה את אף אחד זה לא מעניין, הרי כלדבר שמופיע זמן מופיע קודם באתרי הזייג האחרים וכולם כבר יודעים להסביר לנו למה מאיפה וכיצד אז אוחצות תפסיקו לילל ותמשיכו לאונן

YOVAVI

New member
אתה עדין

הגליונות הראשונים של הטופ היו ממש ממש דפוקים כמו מעריב לנוער נכון שהם השתפרו בשלושת הגליונות האחרונים, לאומת זאת הזמן הורוד היה פעם עיתון שווה, מחתרתי כזה, בתקופתו של קידר בתכילת הדרך ואז עבר לאגודה, אלון הגר בשני גליונות (אם אני זוכר טוב) נתן משב רוח מבטיח, אבל זה נגמר לפני שזה התכיל ואז,,, ואז..... הנפילה הגדולה גדי ששון תגידו, אתם שם באגודה שלוש שנים זה לא מספיק זמן להבין שהבחור לא מתאים? או אולי הוא הבובה שלכם עושה את מה שאתם מכתיבים לו, נכון זה יותר נוח, במקום להביא מישהו עם ביצים (וגם זיין) יותר גדולות שיעיף את העיתון למעלה ויתחרה בטופ ואז נזכה לשני עיתונים טובים יותר מענינים יותר. אתם שם באגודה, אשמח לתגובה

למעלה