תגובות לפרק

LemonLimeLilach

New member
תגובות לפרק

עבר רק חצי, נכון, אבל יש חדשות אז אין לי מה לעשות בינתיים. הפגישה של ווהן/וויל זה אחד הקטעים שאני הכי אוהבת אי פעם - וויל חשב שווהן יהיה מבוגר יותר, והמתנה שווהן קנה לסידני בעונה הראשונה...
זה המשולש אהבה שאני הכי אוהבת - כי אין שם אף משולש, זה באוויר כזה. אהבתי גם את ההיפנוזה כשסידני דאגה לוויל ו-ווהן עשה פרצוף. איזה מאמי. כל הקטעים של אירינה וסידני מרגשים וכשהיא אמרה לה על הטנקסגיבינג פליי - דמעה. את הטיל וזה שהיא נוסעת על הדבר הזה אני גם אוהבת - אפילו שזה ברור שהיא לא תמות, זה עדיין מסעיר כזה ושהיא יוצאת משם שנייה לפני זה פשוט יפה. הבלופרים של הקטע הזה ממש מצחיקים, אגב.

LemonLimeLilach

New member
ועכשיו כשנגמר הפרק

הסצינה של ג'ק ואירינה היא הסצינה הכי חזקה שהייתה מתחילת העונה. פשוט וואו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוףף כתבתי הודעה ארוכה על מה שאני חושבת על הפרק, ותפו*ונע מחק לי אותה בעעעעעעעעעע בשלוש מילים - יופי של פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תאלצו להסתפק בזה עד שיהיה לי כוח לכתוב שוב את מה שכתבתי לפני רגע...../images/Emo3.gif

דיקידאק

New member
איזה פרקקקק ענקקקק הסוף הכי מותח

אף על פי שאנחנו יודעים באמת שהיא לא תמות אבל מעניין איך היא תצא מזה. וואי אני חושבת על זה וקררררררר לי

למעלה