תגובות לשמן אומגה גליל???

Limor004

New member
תגובות לשמן אומגה גליל???

בקר טוב לכולם . התחלנו לפני כשבוע את השמן של גיא אומגה גליל ובמקביל אחרי יום או יומיים החלו תופעות . אני יודעת שלא אמורה להיות השפעה כל כך מהר ואני לא יודעת בכל זאת אם לקשר את זה לשמן - האם לעשות הפוגה? או להמשיך? אריאל התחיל לאטום את אוזניו ולחבוט בהם בצורה אובססיבית (הוא לא עשה זאת בעבר) זה לא כאב אוזניים !!! במקביל חזר לעשות "שטויות" מה שכבר הרבה זמן לא עשה... לשפוך מים מהבקבוק - לפזר אוכל וכו' אריאל בן 3 ושמונה חודשים והפך להיות יותר היפראקטיבי ממה שהיה. נתנו לו לפני השמן של גיא את השמן DHA בערך חודש והפסקנו כי קראתי שחייב להיות את שני המרכיבים.... בקיצור איך אדע האם כל ההתנהגויות האלו שצצו הם מהשמן דגים? לימור.

guybz

New member
שלום לימור, האם שלחת אלי מייל?

אני לא יכול להגיד שזה לא בהשפעת האומגה 3. היו כאן בפורום דיווחים בעבר על הגברה של היפר אקטיביות אצל ילדים אוטיסטים\ PDD בדרך כלל עד כמה שזכור לי עם שיפור הקשב. אל תשכחי שיש גם עליות וירידות טבעיות אצל רוב הילדים כך שזה עשוי להיות מקרה. מה משקל הילד וכמה קפסולות אתם נותנים לו? אם ההתנהגות ממש קיצונית הייתי מפסיק ורואה האם ההתנהגות מפסיקה. אחר כך מתחיל שוב ורואה האם היא חוזרת. תרגישי חופשי לשלוח לי מייל מפורט [email protected] גיא

razgalili

New member
כתמיד נסוי ובהיה

כמו עם הרבה תוספים אחרים צריך לנסות ולראות אם הילד מתדרדר (בוהה) או משתפר. אחרי כמה נסיונות הלוך ושוב זה נהיה יותר ברור. בעיקרון יכול להיות מצב תיאורטי בו אומגה 3 בלי אומגה 6 גורם לירידה ברמות של איקוזונואידים שמעכבים תגובה דלקתית. במקרה כזה צריך פרוטוקול קצת שונה. אפשרות יותר סבירה היא שהילד רגיש למרכיב כלשהו במוצר שאתם משתמשים בו. אם נסוי ובהיה חוזרים ונשנים מעלים שהילד מגיב רע למוצר הנוכחי, שווה לנסות אחר לפני שממשיכים הלאה - והרשי לי עוד פעם להמליץ על המוצר של גיא בן צבי.זהו השמן היחיד שעבר בדיקה בלתי תלויה על ידי מישהו שאני מכיר ומכבד.

למעלה