תגובות מהירות :)

• פותח הנושא n2
  • פורסם בתאריך

n2

New member
תגובות מהירות :)

אתה מוכרח להודות שהכומתה של הנחל מה זה מכוערת !!! מה זה הירוק הזה????!!!!!!!!????. מה אתה יודע על הגדודים, אין לי כוח לסיירות וכל השאר ואמרו לי שהגדודים זה הדבר הכי חרא בצבא האם זה נכון ומה הם עושים?

מזלט

New member
אני מכיר אחד

שכבה מעליי, גייסו אותו לנ``חל, בהתחלה לא ממש רצה... אח``כ הוא הלך לקורס חובשים ולפי מה ששמעתי ממנו בפעם האחרונה הוא מאוד נהנה. הם עושים בט``ש וגם פעילות מבצעית.

מזלט

New member
נח``ל זה נחמד

אחלה להקה. לא משהו של חיל, לא איכותי כמו בעבר, איבד מהיוקרה.

avipe

New member
חיל הנחל??משהו חדש?

רק להזכירך שנח``ל זו חטיבה....ובאמת אחלה להקה....כול החיר איבד את היוקרה שלו...הנחל לפחות נשאר עם אנשים איכותיים

מזלט

New member
נדבק לי. חיל רגלים. חטיבת נח``ל.

מה זה משנה האנשים בנח``ל בהחלט יותר איכותיים מהאנשים בגולני וגבעתי. אולי בכל זאת הייתי הולך לגבעתי, אם זה נכון שיש שם בנות כמו ז`ניה מהסדרה טירונות.... :)

megababe

New member
מה? אין לכם טעם!

אני דווק6א חושבת שהכומתה של התותחנים יפה מאוד!!! ולמה להתרחק מהם? לדעתי? אני דווקא יכולה להעיד שלראות את חבר שלי במדים, עם הכומתה הטורכיז שלו והנשק, וגאוות היחידה שלו כשהוא כן חוזר הבייתה... די עושה לי את זה!!!

0ren

New member
שמעת !

שרוצים להחליף את הכומתות של תותחנים לו-ר-ו-ד !!

avipe

New member
גדודים זה גדודים

הכומתה לא כזאת מכוערת...דווקא חמודה... ובקשר לגדודים אז גדודים זה גדודים...עושים בטשים וכו... כמו שאמרתי ההבדל הוא באנשים...הגדודים של כולם עושים אותו הדבר..

jedi knight

New member
מה רע בנח``ל ??

מדובר כיום בחטיבת חי``ר לכל דבר עם סיירת יחטיות משלה והכל חוץ מזה לדעתי צבע הכומתה דווקא בסדר גמור כל אחד וטעמו , חוצמזה ,חוץ מבטקסים וכשיוצאים הביתה לא לובשים בכלל את הכומתה וגם היא לא על הכתף או משהו (חוץ ממסע כומתה שבו המ``פ לובש אותה) ובמהלך השירות כולם לובשים את אותם מדים כל הגדודים על אותם מדים אותה קסדה אותו שכפץ אותו רובה אם 16 וזה לא משנה אם זה נח``ל או משהו אחר .

palmino

New member
הכומתה...

הכומתה של הנח``ל יפה מאוד לטעמי... מה רע בירוק? זה מתאים בול! מה עדיך כומתה חומה מגעילה כמו של גולני, או שחורה כמו של שיריון הכי יפה זאת האדומה של צנחנים, ונכון הכי הכי מכוערת היא של התותחנים הם ניראים כמו דרדסים.

למעלה