תגובות משוודיה על האירוויזיון

אורןילד

New member
תגובות משוודיה על האירוויזיון

מישהו יכול לתת תגובות משוודיה על האירוויזיון ? על הכשלון היחסי של שוודיה באירוויזיון הזה ? ואם יש איזה משהו על השיר שלנו באירוויזיון?

liranlotker

New member
ממרטין סטנמרק התעלמו לחלוטין

ובמקום זה התייחסו לעובדה שהלנה, הזוכה מיוון, היא למעשה שבדית ממוצא יווני, כך שכל הכתבות אחרי האירוויזיון היו עליה.

Eurogirl

New member
ראיתי...

השבדים האלה, אפילו שהם לא יודעים להפסיד בכבוד אי אפשר להגיד עליהם. הם פשוט מדחיקים את ההפסד שלהם!
אבל באמת - הפיאסקו השבדי ממש עשה לי מצברוח רע... לראות אותם למטה, בסמי שנה הבאה, כשכל המזרח אירופאיות צוחקות עליהם מלמעלה...
טוב, תמיד יש פעם ראשונה להיות לוזר, הם לא ידעו מה זה עד היום.

אמרו לי,

שוודי אחד שמתכתב איתי במייל אמר לי שהנציג שלהם התנצל בפני האנשים כי היה כ"כ גרוע, למרות שהם בחרו את השיר...

liranlotker

New member
כן, בדיוק עכשיו ראיתי שהיתה כתבה

של שני עמודים ב-Expressen או Afton Bladet, כשרואים אותו עם היד על הפנים, והכותרת אומרת Förlåt mig, Sverige. די פאטתי.

python 4

New member
אפשר קישור לזה?../images/Emo150.gif

זה צריך להיות נחמד..! כל כך מגיע לו!

python 4

New member
תודה!

זה פשוט נראה כל כך טוב.. ככה יעשה לאיש אשר יגנוב את המלודי במרמה!

python 4

New member
רגע שניה..

מי בחרו את השיר? השבדים בחרו את hall om mig של נאנה גרונוול ברוב מוחץ, כמעט פי 2 קולות יותר ממה שמרטין קיבל. נדמה לי שזו אחת הפעמים הראשונות שזה קורה.

hagayx

New member
תגידו..

מרטין סטנמארק.. הוא הומו?? כי ראיתי באינטרנט תמונה שהוא מתנשק אם בן.. ובן כמה הוא בכלל? ד"א אני חדש בפורום..

python 4

New member
ברוך הבא..

אפשר קישור ו/או תמונה? יש סיכוי שהוא התנשק עם הבחור הזה?
אם כן זה יסביר איך הוא ניצח במלודי..

p i n g o

New member
לפי מה שכתוב בכתבה

(אם הבנתי נכון, כמובן) הוא מחבק בתמונה את חברה שלו או משהו כזה...

p i n g o

New member
../images/Emo26.gif

TRÖSTADES AV SAMBON – Fan vad skönt att du är här, säger Martin och kramar om sambon Hanna Hedlund. Direkt efter finalen drog paret sig tillbaka till hotellet.​

liranlotker

New member
הבחירה היתה משולבת

בחירת שופטים (מכל "מחוז בחירה") + בחירת קהל/צופים. בבחירת השופטים, הוא קיבל את המקום הראשון, בהפרש מספיק גדול כדי שגם העובדה שהקהל העדיף את נאנה לא תספיק לה.

python 4

New member
בהפרש מספיק גדול?

ההפרש הסופי היה כולה 3 נקודות - 212 למרטין לעומת 209 לנענה. אבל זה לא העניין - העניין הוא שאם 373,000 איש רוצים את נאנה ורק 208,000 את מרטין, זה חייב להיות בעל משמעות כלשהי, לא? אפילו אם כמה שופטים משוחדים היו משום מה בעד מרטין. אם אני זוכר נכון במהלך הצבעת השופטים נאנה לא הובילה בכלל, והיחידה שאיימה על מרטין היתה שרלי קלאמפ. הצבעת הקהל היתה חד משמעית!

liranlotker

New member
העובדה שאתה לא אוהב את השיטה

לא עושה אותה ל"משוחדת", אתה יודע. ככה זה נקבע מראש, וככה זה התבצע. והשיר של ננה היה די מחורבן לעניות דעתי. מה שהפיל את מרטין לא היה השיר, אלא הביצוע העלוב שהוא נתן באירוויזיון.

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

השיר שלו היה מצוין וקליט... הביצוע מאוד מאוד צרם לי...

למעלה