תגובות על רוק עצמאות מי שהיה?

BurningUp10

New member
תגובות על רוק עצמאות מי שהיה?

אני הייתי ואני חייב להגיד שפשוט התאכזבתי! קודם כל דנה שרה רק שני שירים! (הלכתי אחרי אביב גפן אני לא מאמין שהיא שרה אחרי זה עוד) את לישון בלי לחלום וחמימות חולפת! אבל מה שהיא איכזב היה הסאונד הזוועתי שדווקא היה במטרופולין! לא שמעו אותם בכלל במיוחד לא את דנה... היא שרה ובקושי שמעו מה היא שרה גם בחמימות חולפת וזה היה ממש מעצבן! בקיצור התאכזבתי

וול, זה לא שדנה איכזבה אבל..

זה ההופעה הקצרצרצרצרה. 2 שירים בלבד. אחד עם מטרופולין "לישון בלי לחלום" וסולו של חמימות חולפת. זה אולי היה השיר היחיד בהופעה שממש התפרקתי. <אלעד, עומרי לא אמרתם שדנה אמרה שיהיו 6 שירים? :( > עברי לידר היה מקסים, אבל איבדתי את החברים שלי בהופעה שלו ולא היה כיפ במיוחד. שייגעצ גרועים. מוניקה סקס מעולים אבל בדיוק קנינו לאכול בשירים שלהם ואני כולי מקפצת במכה אפורה עם הסנדווצ'ים לכל החברה
זה היה כל כך מצחיק. משינה היו ה-ערב!
אהובתי, אחכה לך בשדות, תחזור תחזור.
חיכיתי לשיר של בית הבובות "שיר בעפרון" אבל לקח שנים עד שהם עלו וחתכתי באמצע. גם ככה כל השירים אותו דבר. נדמיין שהיה את השיר. אביב גפן עם "האם להיות בל מאוהב" ו"זה רק הלב שכואב לך" הוריד אותי והעלה אותי בחזרה. בכל מקרה, לא היה שום גדול. היהודים היו חסרים לי. ועד איזה הופעת ראפ כמו שנה שעברה <שלוש לראש, מוקי, הגד נחש, סאב> עכשו פשוט מתחשקת לי הופעת יחיד אינטימית של עברי לידר היהודים או אביב. ב11.5 יום הסטודנט. נקווה שיפצה.
מיל

האמתי שנורא נורא התאכזבתי...../images/Emo205.gif

ציפיתי ליותר משיר אחד וחיכיתי לזה כל הערב:-\.. שעות אחר כך התבכיינתי לחברים שלי שהיא עשתה רק שיר אחד
מה שכן היה נורא מצחיק כי הקהל לא השתגע ורק אני (לפחות ממה שראיתי) השתגעהה בשיר
, בתכלס ברוק עצמאות השנה היה יותר טוב מבשנה שעברה(כי היה משינה
ודנה
), לויודעת יותר נהנתי, גם לא פתחו את כל המתחם, שנה שעברה עם עשו טעות.. אלעד מצטערת שלא יצא לנו להיפגש שוב כי באמת שהבאתי את הדיסק.. אבל חיפשתי אותך ולא מצאתי, כןן ליד המסך הימני
וגם הפלאפון שלי נדפק באיזה שלב..

hadas 5

New member
../images/Emo42.gifדווקא אני מאוד נהנתי...

היה מעולה! כל הזמן רקדנו והתפרקנו שמה... היינו ממש קרובים לבמה, שורה שנייה
ת'אמת בהופעה של דנה עם מטרופולין הלכנו לשירותים ופיספסתי את כל ההופעה שלהם
חיכיתי בתור בערך 40 דקות!!! באמצע התור שמעתי את דנה שרה את "חמימות חולפת" שמחתי!! וגם קצת התאבסתי שאני בתור לשירותים ולא קרוב לבמה
שרתי לכל הבנות שחיכו לשירותים את השיר עד שאיזה 2 ערסיות התעצבנו עליי
עברי לידר היה ממש ממש טוב!
גם משינה-הופתעתי לטובה מהם
הכל היה טוב חוץ מכמה מחיצות דחיפות ואנשים שמנגבים עלייך את הזיעה שלהם
אוחס חזרתי הביתה מסריחה...

למעלה