תגובות צולבות בין תוספים

תגובות צולבות בין תוספים

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנושא תגובות בין תוספים או מה אסור לתת ביחד. בספרה של הד"ר מקנדלס מצאתי מקומות בהם היא אומרת שמומלץ לשלב שני תוספים אך לא "שאסור" לצרף שניים. אני רוצה להוסיף למינוני הבוקר את הPIC-MIN שטעמו מגעיל כמעט כמו הFREE FORM AMINO ACIDS לכן חשבתי להזריק את שניהם בתוספת הרבה סירופ אגסים. האם הם יגיבו אחד לשני ויקלקלו אחד את השני. תודה מראש

razgalili

New member
הראשונים שעולה לי בראש

לא לתת אנזימים יחד עם פרוביוטיקה, כי האנזימים יהרגו את הפרוביוטיקה. חומצות אמינו מתחרות אחת בשניה אז תיסוף של 5HTP צריך להפריד מאוכל (או מ FREE AMINO ACIDS) יש מינרלים שמתחרים זה בזה כמו אבץ נחושת וברזל שמתחרים אחד בשני. כיוון שבדרך כלל ילדים בספקטרום סובלים מעודף ברזל ונחושת וחוסר באבץ אפשר להשתמש באבץ כאמצעי לחסום נחושת. אגוזים למשל מכילים יחסית הרבה נחושת וכדאי לתת אבץ יחד איתם. קלציום מתחרה במגנזיום לכן לתת קלציום יחד עם מגנזיום זה אנטי פרודוקטיבי. חוץ מזה סבתא שלי היתה אומרת שלא נותנים מים אחרי פירות.

קלציום מתחרה גם באבץ- לא ניתן יחד

והיות ואבץ ניתן פה פעמיים שלוש ביום, נשאלת השאלה- מתי לתת קלציום. לגבי הפרוביוטיקה של קלייר ההמלצה היא לקחת עם האוכל. היות והוא מקבל כדור אנזימים, מייד לפני המזון- מתי ניתן פרוביוטיקה? ושאלה נוספת לגבי ריאקציה של אומגה עם מולטי ויטמין= כי בזמנו ראיתי ריאקציה כזו, כשהמוצרים ניתנו יחד, על בוקר, עם מעט מזון, לפני ההסעה. כיום אנו מתספים את האומגה, מייד אחרי האוכל. עם 400 יחידות של ויטמיןE שהעברתי לבוקר, וויטמין C. בצהריים מקבל אומגה+ C בלבד האם תהיה ריאקציה עם הפרוביוטיקה. ומה לגבי חומצה קפרילית ואובה אורסי? לפני\אחרי מזון? מנטרלים פוביוטיקה? כי הם הורגים חיידקים ואצלנו לשניהם יש חיידקים מפחידים במעי, הרגישים לחומרים האלו. אודה לתשובות בעלי הנסיון.

למעלה