תגובות של בלוגרים

ספטון1

New member
תגובות של בלוגרים

רציתי לדעת מדוע אף אחד לא מגיב לסיפורים וחשירים, לדעתי יד רוחצת יד אם אתם תיכנסו אכנס גם [ אליכם בחזרה, אך מאחר ואף אחד לא נכנס, גם אני לא מגיבה, כמו כן מדוג ברישום האישי שלי מופיעים עוד בלוגים אחרים, וכל פעם מורידים אותי יש פה תחרות בתפוז אישי שלי?

דנטל

New member
שיגיבו בכח?

כל אחד והשיקולים שלו למה הוא מגיב ולמה הוא לא, אבל אם אין מה להגיב, אז לחפש בכח תגובה בשביל שיכנסו אלי לבלוג? והגבתי אצלך, סתם שיהיה לך כיף
, אבל את לא צריכה להכנס אלי לבלוג, זה בסדר. עזבי אותך תגובות, עם כמה שזה כיף, תסתכלי בסטטיסטיקות שלך וברשימת הנרשמים לקבלת עדכונים. הם עושים טוב לכשעצמם גם כשאין תגובות. הערה - בחלק מהרשומות הכתב קטן מדי והפונט לא נח לקריאה
.

ספטון1

New member
חלילה לא התכוונתי בכח- רק מעט יחס

אני לא מכריחה אף אחד בכח, לא התכוונתי לכך בכלל, אך האינטרנט הוא זה שמנהיג, דרוג לפי אחוזי ציפיה, וגם התחרויות כולם מושתתות על כך, יש ילדים שכבר מגיל תשע כותבים כאן, ומביאים את כל הכיתה שלהן, ולי אין שום כיתה , אני מזמן עברתי את גיל הילדות. ובילדותי לא היה לנו אינטרנט או מחשב ואפילו לא טלוויזיה.

ע ל ו מ ה

New member
את מגיבה אצל אחרים?

בניית קהילה וירטואלית לוקחת זמן. נכון שאפשר להביא קהילה מציאותית (הכיתה של הכותב) ולמשוך אותם לוירטואליה, אבל זה לא הכרחי. אפשר גם לקיים חיי קהילה תוססים בוירטואליה בלבד. זה פשוט דורש השקעה. הנה תשובה נפוצה מהפורום השכן (תשובה שראויה לעבור לפורום הזה, מן הסתם): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=807&QID=4183 על איך לפרסם את הבלוג.

למעלה