תגובות שנחשפנו.....

iris00

New member
תגובות שנחשפנו.....

אני יודעת ומקווה שהזמן יעשה את שלו ונילמד להתמודד ופחות להתרגש. הבת שלנו חוותה אלימות מילולית ברמות גבוהות ואלימות פיזית, אנחנו מנסים לברר באיזה רמה אבל יודעים שכן. מישום כך באופן חד משמעי עזבה את התיכון ולא חושבת לחזור לבית ספר. אנחנו מנסים לברר עד כמה הדברים חמורים אבל היא לא משתפת פעולה עם אנשי המקצוע. חוץ מזה היו פה ושם תגובות של יהומו מתרוממם וכו..... היא לא יוצאת לאף מקום לא משתתפת בשום אירוע, לא חברים חוץ מחברה טובה אחת,שבאה מדי פעם. וגם איתנו, לא בא איתנו לשום מקום לא מסעדות לא לקניות לא למשפחה. המצב גרוע. איריס

ליטל ו

New member
אני מכירה את המצב.

אני יודעת שזה יכול להיות גרוע, אבל זה גם יכול להיות טוב. לקחת קצת פסק זמן, ללקק את הפצעים ולצבור כוחות מחודשים לחזור ולהתמודד בעזרתם עם העולם.

אורי 0

New member
יש אולי אפשרות לבי"ס אחר

נניח דמוקרטי, או ייחודי בצורה כזאת או אחרת. אני למדתי (מזמן) בבית ספר "ניסויי", שאחת מתכונותיו הבולטות היתה רמת אלימות נמוכה. אולי יש בתי ספר דומים? הם יקרים יותר, אבל לפעמים שווה לנסות.

iris00

New member
בית ספר אחר?

על זה אנחנו לא חושבים. בבת הספר הנוכחי היה מיקרה דומה ליפני כשלוש שנים והצוות עשה מעל ומעבר כדי שהילדה תסיים שם כבוגרת,אפילו הזמינו את אילנה ברגר לישמוע הרצאה מפיה. הצוות מאד קשוב אלינו תומך מעודד ובא לקראת במה שרק אפשר אין מילים בפינו. הם ממש יודעים וקשובים למה שעובר על כולנו לא יכולה להיות מסגרת יותר מתאימה למצב. ניראה לאן הרוח תנשוב. תודה

אבא גאה

New member
את אומרת שהבת שלך חטפה שם מכות

אז איך זו יכולה להיות המסגרת המתאימה ביותר עם כל הכבוד לצוות הקשוב, הייתי מחפש מקום יותר מקבל....

ליטל ו

New member
היתה לי חברה שלמדה

בבית הספר הפתוח בחדרה (?), והוא נשמע *נפלא*, מקום פתוח לשונות שמצפה מכל אחד להיות שונה וייחודי, מעודד ומטפח את הייחודיות בכל אדם. אבל אני לא יודעת אפילו אם הנערה מעוניינת לחזור ללימודים, בשלב זה, אז אולי זה לא קשור, כרגע.

אבא גאה

New member
לדעתי אין בית ספר פתוח בחדרה

אבל יש בית ספר דמוקרטי בחדרה שהוא באמת ובתמים נפלא שארבעה מאחייני לומדים שם...........

iris00

New member
לאבא גאה......

איך אתה יודע באיזו עיר מדובר? אני לא זוכרת שחשפתי פרטים. בבקשה תסביר לי. איריס

ליטל ו

New member
אל תדאגי

אמרתי שיש בית ספר פתוח בחדרה. אבא גאה תיקן שבית הספר שבחדרה אינו פתוח, אלא דמוקרטי.

iris00

New member
לליטל

זה לא בית ספר פתוח זה בית הספר הדמוקרטי. ונכון ניראה לי שאת בכיוון, כניראה לא בראש שלה לימודים כרגע ויש לה דברים יותר חשובים. אנחנו חשבנו שאפשר ללמוד במקביל לתהליך השינוי,כניראה שהיא אישית לא מסוגלת לזה עם כל התמיכה והעידוד,חבל אבל נמשיך ונקבל כל החלטה שלה. תודה איריס אתכם באש ובמים

iris00

New member
אבא גאה.....

אני ציינתי שהילדה הייתה חשופה לאלימות מילולית ולאלימות פיזית. ציינתי גם שאנחנו לא יודעים בוודאות באיזה רמות ואם זה היה בשטח בית הספר.כניראה שגם. בכל מיקרה שלא תבין אלימות היא אלימות בענינו. שיתפנו את הצוות והם מוכנים לעשות בדיקה מקיפה ולטפל בעניין בכובד ראש הם לא מרפים מאיתנו גם עכשיו ועכשיו חופש, הם אכפתיים מאד לא מוותרים עליה בקלות ואין מילים בפי על התמיכה שלהם. אני לא יודעת לראות עיניי ישנם מיסגרות שהצוות היה שמח מאד שהילדה תפרוש מהמסגרת מה הם צריכים את הכאב ראש הזה? מגיע להם את כל הקרדיט שבעולם. הלואי ובכל מקום התגובה והנכונות ליתמוך היתה ברמות כאלה שצוות מורים ומחנכים מוכן להיות גב חזק לילדה עם בעיה כזו,ולעשות הכל באמת הכל בכדי שתמשיך ללמוד במסגרתם. כמובן שיש בעיה עם תגובות התלמידים,מיעוט ככל הניראה אבל הצוות מוכן לטפל בכל עניין לגופו ואני מוקירה תודה גדולה. הבעייה שהילדה איננה משתפת פעולה בכלום. תודה איריס

iris00

New member
לאורי0

תקרא את המסרים ששלחתי לאבא גאה. תמיד תודה. איריס אתכם באש ובמים

Yaara77

New member
יש אפשרות לפגוש בה ולחבק ?

אני בעירכן בשבת, לפגוש חברה ותיקה ובתה הלסבית שיוצאת מהארון באומץ וגאווה נוכל לפגוש גם בילדתך באותה עת ולחבק ? חיבוקי חזקו ואימצו יערה

איריס, אני חייבת להגיד לך....

את פשוט 100 את אמא מקסימה אני רק אומרת הלוואי ולכולם הייתה אמא כמוך שתומכת בילדה שלה בגיל כל כך צעיר בהצלחה, באמת מכל הלב אם את צריכה עזרה אני מוכנה לעזור ככל שאני אוכל מיכל

למעלה