תגובות?

birth and death

New member
תגובות?

"ככה מרגיש לא להאמין" חיבקתי אותה חזק, אמרתי לה שלא איכפת לי ממנה ולא נתתי לה לעזוב. היא לא רצתה לעזוב, רק חיבקה אותי חזק חזק. נצמדה אלי כמו שרק אני נצמדתי אליה. בפעם הראשונה הרגשתי אותה, את ההרגשה הזאת שיש לי כלפיה, בפעם הראשונה הרגשתי אותה כלפיי ממנה. ריגוש כזה לא קיבלתי בחיים. הלב שלי דפק כמו משוגע, רציתי לבלוע אותה לתוכי. הידיים הצנומות שלה סביבי, מתוקה כל כך. רציתי לאכול אותה. והיא אותי. מניחה עלי את הראש ומצמידה אותו באגרסיביות לצוואר שלי, אני רוצה ללטף לה את השיער אבל מפחד לעזוב את היד, שלא תברח, שלא תרגיש שאני לא רוצה לחבק אותה ותרפה את ידייה. דקות של חסד. וויתרתי. הורדתי ממנה יד אחת אבל היא רק הידקה את הסיבוב שלה מסביבי במפתיע. ידייה לחצו את הגב שלי לחזה המתוק שלה שכאילו נעלם בין הגוף שלי לשלה. אהבה. הרגשתי אהבה. יד שנייה מרפה ממנה והחיבוק כצפוי רק מתהדק. יד מלטפת לה את השיער ויד מושכת אותו, מרחיק את הראש שלה מהכתף שלי. העיניים שלה מביטות בי, לחות, קטנות ושחורות כמו שרק העיניים שלה יכולות להראות. היא עומדת להגיד משהו, "אני אוה ואני מנענע את הראש ויורק על הפרצוף התמים שלה! רק בשביל ההרגשה. רק כדי לדעת איך היא מרגישה כשאני צועק לה שאני אוהב אותה לפני שהיא מכניסה את החרא הזה לגוף שלה. רק כדי להרגיש איך זה לא להאמין באהבה.

birth and death

New member
אז זה לא ברור מספיק?

המשפט "החרא שהיא מכניסה לגוף שלה" אמור לרמוז שהיא משתמשת ואז הקורא אמור להבין שמדובר בבחור שמאוהב במישהי, מכורה, שכמו מכורה לא יכולה בלי הסם למרות שזה הורס להם את היחסים, למרות שגם הבחור נפגע מזה, מהסיבות המובנות מאליהן. לא משהו?

birth and death

New member
הרעיון...

לא יודע... הרגשת פעם שאוהבים אותך בחיבוק? והרגשת שאתה לא אוהב באותה רמה? ואז הקצנתי את זה... סמים החליפו את הדאגה מדברים מטומטמים ולא חיוניים... מטאפורה... (ואני קיבלתי 60 בספרות) אז זהו בערך...

למעלה