תגובתי לווסטלייף גירל.

mrs. feehily

New member
תגובתי לווסטלייף גירל.

הייתי רוצנ להגיב על ההודעה הטיפשית של westlife girl: דבר ראשון-מארק בחיים לא יפרוש מהלהקה ובמיוחד לא יכריז שהוא הומו כי הוא בחור מאוד ביישן וכולם יודעים את זה. דבר שני-בווסטלייף יש בקושי 3 סולנים אז אם הם יתנו למארק ללכת אז ייתנו את כל הסולואים לניקי הזייפן? לא נראה לי!לא יכול להיות שבראיין פשוט ייתן לו ללכת כי זה יהרוס לכולם את הקריירה ויפרק את הלהקה. דבר שלישי- את מדברת פה על מארק!!! יש לו כל שני וחמישי מישהי אחרת! ועוד דוגמניות אז את לא יודעת מה את מדברת.. אז בבקשה אני מבינה שיש לך קצת פיגור שכלי אבל זאת לא סיבה להרוס לכולם את המצב רוח ולספר כאלה שקרים שיצאו רק ממפגרת חסרת טקט כמוך. get a life! mrs. mark feehily. B-(

sweet_angel

New member
תתחילי להירגע........

אני בטוחה שהיא מודעת למה שהיא מספרת לך וגם שג`רי פרשה מספייס אף אחד לא האמין אז מה לעשות שהוא פורש??????? הגיע הזמן אולי אם תיהיה לו קריירת סולו הוא יצליח יותר כמו למשל רונאן קיטינג שהצליח ובגדול אחרי ההתפרקות של בוייזון

shane wife

New member
תתחילי להירגע את בעצמך!!!

אני דווקא מסכימה איתה! לילדה הזאת מי שהיא לא תהיה (westlife girl) אין זכות לרשום שטויות כאלה!!!! בלי הוכחות !!! נו באמת מארק עוזב??? כן בטח!!!!! זכותה להתעצבן גם אני הייתי מתעצבנת אם היא היתה רושמת כאלה שטויות על שיין!!! (לא שעכשיו אני לא מעוצבנת) למה לא שתרשום שמארק הידרדר לסמים או לאלכוהול או שהוא סתם הולוגרמה של מחשב! מארק הומו נו באמת !!!! שטויות פשוט בוחטה של שטויות!!!!! לילדה הזאת אין חיים!

WESTLIFE GIRL

New member
תגובה על העזיבה של -בולשיט אחד גדול

רק שתידעי שגם אני הייתי בשוק כי אני חולה על מארק וגם לפי דעתי זה לא נכון זה מה שסיפרו לי אבל מסתבר שזה לא נכון!! קראתי כרגע כתבה שזה בולישט!!

ניקי בי

New member
שאלה בקשר למארק....

כל מי שאמרה משהו בקשר למארק וקראה את זה באיזשהו מקום, שתשאיר לי הודעה, עם הכתובת.... ודרך אגב, הוא לא הומו....זה סתם שמועה..

למעלה