תגובתכם

יאצפן

New member
תגובתכם../images/Emo117.gif

אני מאוד מצטער, על כי לא ראיתי בפורום הזה, תגובה, ולו קטנה, בנושא של גזר הדין המצחיק, על ידי בית המישפט "הנאור", ולהקת עורכי הדין הממולחים, החיים כעדת צבועים על הדם של ילדה בת 13 שנאנסה, ונידחתה, גם על ידי החברה הסביבתית אשר הקיאה אותה, במקום לתמוך ולעודד.כולל הורים "נאורים" אשר אסרו על ידהם לעודד, מה היה קורה לו היתה זו הילדה שלהם? והיו משתיקים הכל, מפני שאולי אין להורים כסף, לתבוע את עלבונם, מהרשות אשר נהגה בקלות נפסדת,

איזו תגובה אתה מצפה?

אבל-היות ולמדתי לא פעם את טעמה של התקשורת, והאמת החד צדדית שמוצגת על ידי עיתונאים כאלו ואחרים, למדתי גם להישמר מאמירות תקשורתיות ודבקותן באמת כלשהי. אם הדברים כמו שתוארו, מה אתה רוצה שנגיב? ומה תעזור תגובתנו? ואילו אם הדברים לא בדיוק כמו שנאמרו, מה הטעם שנגיב ובכל מקרה מה תעזור תגובתנו? אבל משום שהנושא חשוב לך, מקפיצה את ההודעה שלך. ללא תגובה למעשה. כי יש דברים שאין מילים עבורן.

יאצפן

New member
איזו תגובה../images/Emo117.gif

תגובה שלנו כולנו, גם בפורומים, פשוט אנחנו שתיקת הכבשים, מה היינו אומרים אם זה היה קורה לבת של אחד משרי הממשלה? היתה תגובה? זה מזעזע אותי כאשר אני חושב על הסבל של ילדה כזאת, ואין מושיע, ואין פוצה פה ומצפצף.

יאצפן

New member
סליחה../images/Emo117.gif

ענת סילחי לי אבל היום קראתי את הסיפור בעיתון, את המיקרה וזה הרגיז אותי, אני רואה לפעמים בפורום שאנשים מתוכחים על בעיות פחותות ערך, ועל זה אנו שותקים את שתיקת הכבשים.

אורמור

New member
פרק בתקשורת..

מר יאצפן הנכבד קראתי אותך, הבנתי שנסערת אבל למה לתקוף אותנו? לא אנחנו שפעלנו נגד הילדה קראת? הציק לך? יש לך השגות? נפלא! בוא ותעלה את זה פה לדיון אם זה מעיק עלייך, אבל למה לבוא ישר בתקיפה בנוסח איזה אטומים כולנו? לכל אחד כאן יש את הקטעים שלו לרסיסים יש עינינים עם חברות ובארים-היא מעלה סוגיה לענת יש בעיה עם קן של ציפורים-היא מביאה <
> לסוסיק פרובלמות עם המגב -הוא מביא הנה עולה דילמה האם חץ יכול להיות שלוח בו זמנית משני כיוונים-מביאים את זה הנה לדיון אוהבי חולם על חיש גדא-משתף אותנו.. עלה לך משהו לראש?, הציק לך מאמר בעיתון? יופי..עכשיו תקשיב מה עושים-באים הנה ופונים לחבר´ה בזו הלשון-חבר´ה מה דעתכם על העוול, השחיתות, הרוע וכו´ ואנשים מין הסתם יגיבו, <אולי אם יתעלמו תוכל למחות על אטימות> אבל מראש לבוא ולתת לנו פטיש בראש? מייד נקום להתגונן, במקום להגיב למה שבאמת מטריד אותך.. אז אנא יצפן..קח טיפ בחינם <בלי לתת לי פטיש בראש> ודע שזה בא ממקום של טוב אור בששים שניות על תקשורת נכונה

אורצוק....../images/Emo12.gif

בואי רגע .... נו תתקרבי... עוד קצת.... עוד טיפ טיפונת....
..... וגם
אחד... סתם כי אני "אוהב"...

אורמור

New member
אוהבי......./images/Emo9.gif

באתי.. ת´קרבתי.... עוד טיפונת.. קיבלתי את ה-
וה-
ועכשיו בוא אתה כן, כן, תתקרב לא לפחוד ככה טוב... יופי... והינה לך-
ו-
למה? לא סתם כי אני אוהבת, כי אני לא אוהבת סתם אני אוהבת אוהבים כמוך, שתמיד באים עם חיוך, עם שפה עדינה, עם קריצה, עם רוח מפייסת, גם כשיש להם משו לא נעים ל´גיד הם בוררים מילים, נשארים מעודנים, אין להם נחש בכיס, וכל מה שהם בעצם מבקשים מהחיים האלה זה קצת נחת, קצת חיוכים למצוא פינות של נועם..ושל טוב ו.....לאהוב, כן לאהוב. מה ל´שות.. זה לחץ לי הייתי חייבת לשחרר שיסלח לי יאצפן אור

אוףףף איזה אדום נהייתי ../images/Emo9.gif

אני בטוח שיצפאן סולח לנו.... הרי זה פורום תמיכה לא?? אור !! אפשר שאלה?? אם זה לא נחש אצלי בכיס..... אז מה זה כן......????
והנה עוד אחת בגלל שאת נפלאה כזו..
וגם
בשביל לראות לך את החיוך.....

יאצפן

New member
פרק בתקשורת../images/Emo117.gif

סליחה צודק, הכוונהלא היתה לאני הפורום, אלנו הציבור כלל, הכבשים. יום טוב.

אטיוד5

Active member
אתה צודק

שואלים אותך פה, יאצפני למה אתה בא בצורה הזאת לא מתיחסים לתוכן כי ככה זה פה יאצפן אנשים פה אוהבים לשמוע את הדברים עגולים ומרוככים מתוך חיוך שובב אסור לבוא עם נחש בכיס אפילו אם זאת ילדה בת 13 שנאנסה כולם פתאום מרגישים שאתה מאשים אותם ואתה סה"כ מצטער ואולי גם מאשים בצדק אבל, תלמד יאצפן - בפורום הזה כולם זכים וטהורים אסור להאשים פה פה מותר רק ללחוש מתוק באוזן אז בפעם הבאה שאתה בא תגיד ככה: שלום יקירי האוהבים והתומכים מה שלומכם הבוקר? ישנתם טוב? באתי לחזק את ידיכם בדיוק חזרתי מחוג עוצמת הרכות ויש לי להגיד לכם שאתם הכי-הכי אם חשבתי שיש בכם רבב, אז טעיתי סליחה, סליחה ,סליחה ודרך אגב, הילדה שלי בת 13 נאנסה אבל עיזבו את זה כי אני לא יודע איך להגיד את זה באופן מתוק. ככה, יאצפן, רק ככה. ודרך אגב, אני לא פתחתי חדשות כבר יומיים-שלשה. ואם מה שאתה אומר נכון, אז הנה אני זועק בני זונות צבועים כל המערכת !!!!!!!!

מייקי69

New member
צין צין, תאילנד תאילנד, אירופה אירו

עזוב אותנו, אטיוד. העיקר שאתה אחלה בסדר !

אטיוד5

Active member
מייקי מייקי, אוריק אוריק

מתוקות שלי. בשבילכן אני לא בסדר. ואתן יודעות מה? אולי גם בשבילי אני לא בסדר. לילה טוב לכולנו.

צודק

אתה צודק יאצפן בגזר הדין המצחיק, אתה צודק עוד יותר לגבי מערכת המשפט, וכמובן שיש להוקיע ולצעוק את צעקתה של הילדה שהרי היא הנפגעת אותה היה צריך להעביר בית ספר משום שהחברה התנכלה לה, אנשים לא אוהבים שמסתובבים בחברתם כאלו שנפגעו והם צריכים לראות אותה כל יום כתזכורת למה שנעשה לה,כן אנשים בורחים טומנים ראשם בחול ועל כך יש לזעוק , יש לזעוק את זעקת הילדה שחייה נהרסו עקב פגיעה נפשית שאני לא בטוחה שהיא תוכל אי פעם להתאושש ממנה ויותר מכך אותם אנשים וילדים שהיו חברים שלה מורים שלה פגעו בה עד כדי כך שלדעתי הילדה מעבר לפגיעה הפיסית איבדה אמון בכל בני האדם ואת הזעקה הזו צריך לזעוק . ואתה צודק לו זו הייתה ילדה של כך אחד מהשופטים או של כל אחד מעורכי הדין האלה אני בטוחה שהיינו רואים פסק דין אחרלגמרי אינך צודק כאשר אתה בא בטענות לאנשי הפורום ולו רק משום העובדה שהפורום הזה לא עוסק בעניינים אלה, אני יודעת שישנם פורומים שדנים בנושא הזה בשרשורים ארוכים מאד וישנם אנשים שזועקים את זעקת הילדה ואת הכעס על פסק הדין מעל דפי העיתונת ולו היית מנסח את ההודעה בצורה שונה (ואטיוד אין צורך ללעוג ובוודאי שלא היה צריך להציג את ההודעה בדרך שאתה גרסת) גם התגובות היו שונות ומתיחסות לעניין ולא לצורת ההודעה, אני ראיתי את ההודעה שלך בבוקר והתלבטתי מאד אם להגיב רק משום ניסוח ההודעה ודבר נוסף פסק הדין שניתן הוא אכן מזלזל הן בילדה והן בחברה מבחינתי הייתי תולה אותו בככר העיר אולם בראש ובראשונה אני חושבת שהדאגה צריכה להיות כרגע לילדה לעזור בשיקומה אם הדבר בכלל אפשרי גלית

יאצפן

New member
צודק../images/Emo117.gif

כולם צודקים פה בפורום, הנושא הזה הוא לא אישי, ראיתי כאן ויכוחים על דברים פחות חשובים, אבל מה לעשות, קיבלתי את כל ההערות, ולזמן תגובה, מה לעשות נעדרתי קצת. תמשיכו להיות פורום יפה ונחמד.

למעלה