תגובת האגודה לגיל שור

הרצל ע

New member
תגובת האגודה לגיל שור

גיל שלום חבל מאוד שאתה כותב לכל חברי האגודה שפנית לאגודה, ושהמתנת לשוא אז תרשה לי לפרסם כאן את תגובת האגודה לפנייתך. אני חושב שהדברים מדברים בעד עצמם. אני כבר לא מדבר על טיסה בהתאם לסע"מ או לא, ולא על פנייה לעורך דין במקום לפנות לאגודה ולערער (גם זכות זאת רשומה בסע"מ) , אלא על הגינות של הצגת תמונה מלאה ולא חלקית לחברים. הרצל עוזר להלן המכתב שנשלח אליך (ואף הגיע, כי בעקבותיו תואם עמך זימון לועדת משמעת) לכבוד 2.08.06 גיל שור עין שריד הנדון: מכתב מעורך דינך מר חיים שפרוט מיום ה – 1.08.06 1. להווי ידוע לך, שכל חבר שנרשם לאגודה מקבל על עצמו את כל תקנות האגודה. 2. החברות באגודה שלנו מחייבת את חבריה בקיום תקנות הטיס והסע"מ – ספר עזר מבצעי שבו מפורטות, כל הפעילויות, התקנות, וההנחיות של האגודה. 3. לפי תשובת מר שפרוט- עורך דינך – נראה לנו שאינכם מכירים את תקנות סע"מ האגודה. 4. כל מה שבוצע על ידי הטייס הראשי, בוצע בהתאם לסע"מ האגודה. 5. בהתאם להוראות הסע"מ, ניתנת לך הזכות לערער על החלטת הטייס הראשי בפני ועדת המשמעת של האגודה, לפיכך אנו נתייחס אל מכתב עורך דינך, כאל ערעור על החלטת הטייס הראשי, ונעבירו ככזה לועדת המשמעת, אשר תזמנך לבירור. מועד התחלת העונש שקצב הטייס הראשי ידחה לתום הדיון של ועדת המשמעת. 6. רצ"ב קובץ המכיל את סע"מ האגודה. בכבוד רב ועד הממ"גים

dpeye

New member
ועדת משמעת

רצוי להבהיר למר גיל שור שלהופיע לועדת משמעת מופיע החבר בלבד. מעניין אם הוא מסוגל לעמוד בזה.

למעלה