תגובת היוצר

תגובת היוצר

תודה על ההתענינות המחמאות והפרגון לריקוד : "הנחלים רושמים" הריקוד אכן נרקד בכמה חוגים בארץ ואף לקנדה הגיע. כמו הריקוד לפניו:"צליל מיתר" בזוגות. מעדיף להישאר בתמימות שלי ולהאמין שלא חשוב מי היוצר או איזה קשרים יש לו כדי שהריקוד אכן ילמד וירקד בחוגים. לדעתי ריקוד טוב סופו שילמדוהו במוקדם או במאוחר. בועז ידידי אשמח לבוא לאחד מהחוגים שלך וללמד ריקוד שלי. תיצור קשר: 050398800 תודה לכולכם והמשיכו להינות מהריקודים.

אל תישאר בתמימותך, חבל.....

ליום טוב אוחיון בקר טוב. ראשית אני שמחה שנכנסת סוף סוף לפורום לקרוא הערות ותגובות. כמובן שאני ממליצה לכל המרקידים/מדריכים לקרוא את הנכתב כאן. לגבי הריקוד שלך " הנחלים רושמים" : אני אומרת לך ישירות ובלי חנופה, הרי אישית אנו כלל לא מכירים. הריקוד הזה שלך הוא מעולה לשיר מצויין של חיים משה ותענוג רב לרקוד אותו. הריקוד שלך הוא לטעמי ה"יהלום שבכתר" בהשתלמות 9 שהוצג ב 29/3/02. אם אתה אתה חושב שתיצור ריקוד טוב כל כך ותשאיר אותו בדרום באר-שבע והוא יגיע מאליו למרכז, אזי אתה במקרה הטוב תמים ונאיבי, או פשוט "פראייר". יצירות פחות טובות מאלו של אבנר, גדי או פרץ מזמן נרקדות ונעלמות ואילו יצירה מעולה כשלך נשארת לה בדד על קלטת וידאו בלבד. אז אל תהיה תמים,תתעורר וצור קשר עם מרקידים והתחל להניע את הריקוד. לא כל יום יש יצירות כאלה. 9 בסולם מירי !!! ושיהיה לך יום טוב (אוחיון)

ריקוד מעולה ללא ספק !

למדנו את הריקוד הזה בתחילת אפריל השנה בחוג המפעלי שלי (תע"א). הריקוד אהוב על כולנו ואנו מבקשים מהמרקידה (עדנה) אותו בכל פעם כי אצלינו הוא להיט ! אני מסכים עם מירי שאם היוצר לא ידחוף את ריקודו בחוגים במרכז הארץ הריקוד פשוט יעלם, כי המרקידים הם גם יוצרים המעדיפים ללמד קודם את הריקודים שלהם או של החברים מהקליקה שלהם. חבל שריקוד כזה יפה סתם יעלם.

למעלה