תגובת וילנאי - צביעות.

• פותח הנושא amor
  • פורסם בתאריך

amor

New member
תגובת וילנאי - צביעות.

מעניין שהשר וילנאי בחר להגיב על דברי הרמטכ``ל ,כאשר האיבה שלו לרמטכ``ל ידועה וגלויה לכל (אגב, לא ברור מדוע פיתח איבה כזו כלפי מי שנבחר בהליך חוקי וללא כל אינטריגות). השר וילנאי פיתח איבה לא רק כלפי הרמטכ``ל הנבחר אלא גם כלפי הרמטכ``ל היוצא -ליפקין שחק וגם כלפי שר הבטחון מרדכי והוא לא מחליף אתם מלה ולמרות פניות הרמטכ``ל לפתוח דף חדש - סירב לכך. לכן דעתו אינה אוביקטיבית לחלוטין והוא מנצל הזדמנות לתקוף את מופז בחוסר הגינות ויש לומר לו ``טול קורה מבין עיניך``.

a-s-inv

New member
pualg האם זיהיתי דגל לבן?

במידה וכן אני לא מכריז על הדדיות ואין לי שום הערכה וכבוד כמוך רק משום שקשה לי להעריך אנשים קטנים( בעיה שלי) אך האם אחז בך הדנקנריזם? האם התייאשת ובך אתה חוזר? ועל השאלה העיקרית לא ענית לי עדיין זה אתה ה,,, בנענע

a-s-inv

New member
pualg האם זיהיתי דגל לבן?

במידה וכן אני לא מכריז על הדדיות ואין לי שום הערכה וכבוד כמוך רק משום שקשה לי להעריך אנשים קטנים( בעיה שלי) אך האם אחז בך הדנקנריזם? האם התייאשת ובך אתה חוזר? ועל השאלה העיקרית לא ענית לי עדיין זה אתה ה,,, בנענע

לא להגיב זה צביעות. כל הכבוד לו

וילנאי רומה במאבק על הרמטכלות ונוצח בידי אדם שהיום מסתייגים מסביבתו כמעט כולם. וילנאי מקפיד להגיב אז שעזב את הצהא ובזמן שרותו לא נגרר למלחמות גנרלים. מופז הגזים והאמת שאין מי שיעמיד אותו במקום כמו וילנאי שעמד מולו והפסיד שלא בצדק. והאמת שמופז כמו רפול בשעתו פוזל לפולטיקה והתחיל לפזז וזה רע מאוד לנו. רמטכל פוליטי הוא דבר מיותר.

a-s-inv

New member
אלוני

אני לא מצליח על פי רוב להכניס הודעות לפורום האם יש בעיה באתר? גם שזה מצליח ראית איפה זה נתקע לי אני לא יודע אפילו אם זו תקלט

למעלה