תגודה להודעות של הdj

lital love .E.

New member
תגודה להודעות של הdj

בזמן האחרון הdj שלנו כאן רשם מספר הודעות למי שלא מכיר אותו אז קוראים לו אלעד ולמי שלא מכיר אותי אז לי קוראים ליטל ואני חברה שלו. דבר ראשון אני מבקשת מאלעד לא להרוג אותי אחר כך ולא לשכוח שאני אוהבת אותו. אני חייבת לחלוק על הדברים שלו עד כמה שהוא טוען כמה לו לא חשוב היופי זה לא כל כך נכון כשאנחנו יחד אל תחשבו שהוא באמת לובש כל מה שיוצא לו באותו רגע מהארון פה הטעות!!! אני בוחרת לו את הבגדים וממליצה לו מה לקנות כי אלוהים הוא ביזבוז הוא נראה טוב ופשוט לא מראה את זה אז בעידודי הוא קנה לו בגדים מהממים וצמודים ובנוסף לכך שאנחנו יחד הוא מבקש ממנו לבחור לו בגדים כי הוא יודע עד כמה לי זה חשוב (הוא תמיד צוחק עליי עם ההיסטריה שלי להתאמת צבעים) בנוסף לכך הוא גם ציין בהרבה הודעות שלו כי כשהוא ראה אותי הוא אמר שזה לא קורה לו כי הייתי פשוט "יפה ומהממת" למרות הטענות שדיברנו לפני זה והוא הכיר את האופי שלי זה ברור כי היופי השפיע גם. אני גם לא אשקר כאן וגם לי מאוד חשוב המראה החיצוני אני קונה בגדים בכמויות (תשאלו את אלעד, אין לי מקום בארון) ומתלבשת תמיד לפי האופנה ומתאפרת.לעומת אלעד שלא ראה אותי בצמונה באינטרנט אני ראיתי אותו וממש התאהבתי בו מהתמונה הראשונה ואחרי כמה שיחות טלפון ממש הייתי מאוהבת כי היה לו אופי מדהים. אז אם אף אחד לא הבין מה בדיוק אני רוצה אז בקיצור: אי אפשר לבחור אדם רק לפי האופי כי גם ליופי יש משקל לא משנה באיזה שלב הוא מגיע ותאמינו לי שאצל אלעד גם קצת מהיופי קובע סמכו עליי. אז בקיצור גם האופי וגם היופי חשובים אבל בדיוק באותו מידה אז בהצלחה לכולם ושתמצאו את האחד הנכון אוהבת ליטל נ.ב אלעד רחמים בבקשה!

נריה_ה

New member
יוווו איזה חמודים... ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo38.gif

איזה חמודים אתם, נשמעים לי!!! באמת... הייתי מת לראות אתכם ביחד, זה נראה נחמד... באיזה כיתה אתם? איפה שניכם גרים? ואפשר לשאול: איך התחיל הקשר באינטרנט...? נריה

נריה_ה

New member
ובכל זאת אני עדיין מחכה לתשובה מDJ

בקשר למה ששאלתי אותו קודם. אז DJ אם אתה קורא, ענה לשאלותיי בקשר ליופי ולאופי...

liran b

New member
נריה..... תקרא את הכרטיס של אחד מהם

ראיתי שליטל בת 15... שזה בערך כיתה ט´ או י´ לא?

liran b

New member
סחטישה לכם......או מזל טוב...

אתם באמת נקראים (נשמעים) זוג מאוד נחמד... לא יודע עם מתוק כי אני מכיר אותכם רק איזה חודש וקצת.... אבל ליטל... גם אני אמרתי לחבר שלך את מה שאמרת בשורה האחרונה.. :))))))))))))

../images/Emo13.gif

אני אישית חושבת שאם אתה רואה אדם לפני שאתה מכיר אותו.. אז אתה נדלק על החיצוניות.. אבל ברגע שמכירים קודם את האופי... החיצוניות היא יותר שולית!! איזה כייף לכם!!! גלית

למעלה