תגיבו אני ישמח

shellyd5

New member
תגיבו אני ישמח../images/Emo14.gif

טוב אז קודם כול אני בת 21 אני אחרי צבא היה לי חבר בגילי במשך שנתיים ונפרדנו עוד מעט לפני שנה ובאמת היה לנו טוב ונפרדנו בגלל כול מיני סיבות...היה לי קשה אבל אחרי דיי הרבה זמן יצאתי מזה והיתה לי תקופה של לצאת עם בנים סתאםם והייתי יוצאת למסיבות ורוב הבנים שמכירים במקומות כאלה ממש לא לקשר או משהו דומה לזה היה לי חבר אחד חודשיים ואחרי חודש הכרתי בן אדם מדהים בן 24 גר קרוב אלי ושנינו הרגשנו שזה זה באמת והיה לנו הכי כיף בעולם ביחד והיינו המון הוא זה שהציע שנהייה ביחד ואחרי שבוע אמר לי שהוא אוהב אותי ורוצה שנשאר תמיד שיחד ובאמת הוא התכוון לזהואני לא תמימה או משהו כזה זו באמת היתה ההרגשה פשוט הוא התחיל בהתלהבות ממש ושהוא אמר לי שהוא אוהב אותי לא היה לי נוח להגיד לו גם כי זה היה נראה לי מוקדם מידי היתה לנו כימיה נהדרת באמת אף פעם לא פגשתי משהו כמוהו אהבתי בו הכול ובמאת השקעתי בקשר הזה ואחרי אזה חודש הוא עזב את העבודה ועבר למקום אחר ששם הוא עודב יותר שעות ויותר קשה ואני לא יודעת אם יש קשר אבל הוא נהייה יותר אדיש ושאלתי אותו מה קרה ואם הוא עדיין אוהב אותי ואם משהו לא בסדר והוא אמר שלא והוא אוהב אותי והכול טוב ושאני סתם מדברת שטויות.. ואז התחלנו להפגש פחות שלפני זה היינו נפגשים כול יום...והוא קבע איתי אזה 3 פעמים והבריז לי ברגע האחרון פעם בתירוץ שהוא עייף עפם שייש מסיבה לחבר שלו ועוד אזה משהו אני לא זוכרת בקיצור לאט לאט זה הגיע למצב יותר גרוע והוא קבע איתי שוב והטלפונים התחילו להיות רק ממני כמעט וברגע האחרון אמר לי שהוא יוצא עם חברים אז אמרתי לו שאני באה ל10 דקות לדבר איתו הוא ירד למטה ישבנו באוטו שאלתי אותו מה קורה ואם הכול בסדר והוא ענה את יודעת שלא אז אמרתי נכון ואני רוצה לדעת למה?ומה קרה אז הוא אמר שהוא לא יודע אם הוא יכול שתהייה לו חברה בתקופה הזו אבל בגלל שאני בחורה טובה והוא מרגיש אלי משהו הוא עדיין לא החליט והוא צריך כמה ימים והוא יודע שהוא לא היה איתי פר בזמן האחרון והוא מצטער ואמרתי לו שהוא לא יודע מזה עושה לי וקשה לי ככה באמת.. ואם הוא רוצה להפרד אז שיגיד לי ולא יתן לי סתם להשתגע ואמרתי לו שלא ירגיש לא נעים או שיתבייש להגיד לי אם הוא רוצה לסיים את הקשר והוא אמר לי מה פתאום זה לא פעם ראשונה שאני מסיים קשר" והוא אמר לי שיום אחר כך נצא ביחד לאזה מקום והוא הבטיח והוא לא התקשר אלי יום אחר כך ואני התקשרתי אחרי יומיים והוא לא ענה לי והשארתי לו הודעה בבית.. בקיצור הבנתי שהוא מסננן אותי ומאז לא דיברנו כבר עבר כמעט שבוע מה אתם אומרים...אתם לא יודעים איך אני רציתי אותו ועדיין רוצה אבל פחות ומה שהוא עשה לי זה ממש התעללות אני לא יודעת מה קרה וזה לא שיצאנו ואז הוא החליט לנתק אנחנו חברים הוא לא יכול לסיים קשר כמו שצריך מה הבעיה במקום להתעלל בי ככה שהוא יודע ואמרתי לו גם שאני לוקחת ללב דברים כאלה וקשה לי הוא ממש שיגע אותי אף אחד לא עשה לי ככה אף פעם זה הרגשה נוראה לחכות 24 שעות לטלפון מחבר שלך שכנראה לא שם עליי זין רק שהיה אומר לי למה כי אין שום סיבה זה ממש הטריד אותי או לפחות שידע לסיים את הקשר בכבוד אלי ולא לתת לי ככה סתם להרגיש נורא לא יצאתי שבוע מהבית חברים שלי מקיפים אותי כול היום שאני לא יהייה לבד מנסים לסדר לי כול מיני ואין לי כוח יותר לצאת להכיר אני כול כך מאוכזבת כי הכול היה מושלם כול כך ואמיתי ובאמת אני לא מאחלת לאף אחד כזאת הרגשה לעולם ועדיין לא יצאתי מזה לגמרי חלק קטן בי עוד מקוווה שהוא יתקשר אלי... אולי הוא הכיר עוד משהי ולא ההיה לו נעים להגיד לי

niva99

New member
ממה שכתבת ניכר שאת כואבת מאד.

במערכת יחסים צריכה להיות הדדיות-בלי שצד אחד יהיה תלותי מדי באחר כי זה מיד גורם לטרן-אופ. חשובה גם מודעות עצמית ורגישות לצד השני (אני אוהבת אותו וכרוכה אחריו האם אני נענית באותה הצורה,חשוב לא להמאיס את עצמך-ע'י כך שתהי יותר מדי מובנת מעליה). נכון שספגת כאב פרידה שנכפתה עליך-אבל הפיקי מכך לקחים לעתיד. איני רומזת שתשחקי אותה קשה להשגה -אלא אל תמהרי להביע את התלהבותך חכי לראות איפה את עומדת,האם זה הדדי -ובהתאם לכך תפעלי. מאחלת לך שהתק' הקשה הזו תעבור לך במהרה-כי את יודעת מה אומרים? מה שלא הורג-מחשל.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.

קצת עסוקה בוויקנד, מבטיחה לנסות ולהגיב במהלך השבוע סוף שבוע טוב

גברברת

New member
האמת??? אחרי שקראתי את ההודעה

שלך כל מה שיש לי להגיד לך זה nexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtttt ובמילים אחרות, עברי הלאה, לא נשמע שווה שתבזבזי עליו אנרגיות מיותרות

חגי21

New member
ממי זרקו אותך

בואי נתפכח לרגע היה וניגמר...... אל תקחי את זה כל כך קשה תחשבי על זה ככה נשים הם כמו מדורות לוקח המון זמן לחמם אבל ברגע שנידלק היא תחמם אותך הרבה זמן מאידך גברים הם כמו זיקוקים מדליקה את הפתיל מחכה מס שניות ואנחנו כבר חצי דרך באויר מתפוצצים וחוזרים לקרקע אני לא אומר שכולם ככה פשוט יש כאלה שמחפשים או רק סקס או שמחפשים תמיד להתקדם ואני יודע שזה מגעיל אבח יש אנשים כאלה אני לא יגיד לך לזרוק אותו כי הוא עשה את העבודה בשבילך אבל בהחלט אני יצטרף לדיעה הרווחת ותמשיכי הלאה הוא לא שווה את הזמן שלך תאמיני לי (מצטער אם דבריי נשמעים בוטים מידי)

shellyd5

New member
תראה

הוא ספר נשים והוא תאמת נראה 5 אחוז הומו אבל אהבתי את זה

למעלה