תגיבו לי פליזזז....אני זקוקה לחוות דעת!:)

its just me8

New member
תגיבו לי פליזזז....אני זקוקה לחוות דעת!:)

מכרים את הקטע שנרדמים באוטובוס עם המרפק על החלון ואז הראש מתחיל להשמט לכל צד? עכשיו, אתם מרגישים את זה כי הרי זאת לא שינה באמת עמוקה...אבל בכל זאת אתם לא עושים דבר בענין. אז זה בערך התיאור של כל מערכות היחסים בחיי, אני מרגישה שאני נשמטת,אבל, אני לא עושה דבר בעניין כי...נוח לי לחלום. כי לפעמים עם כל החיפושים והתקווה, נמאס כבר לגלות שגם הפעם זה לא זה, והנה עוד מישהו שרצה רק לילה או סתם התחשק לו לשחק או פשוט...לא הייתי טובה מספיק בשבילו. אז אני מניחה לראש שלי להשמט...והנה זה רק הגוף שלי שם ואני כבר במקום אחר, שיעשו בי כרצונם. אני מעדיפה לישון..נוח לי לחלום.

קוקי500

New member
זה לא נורא לחלום ..

כל עוד לא מוותרים על החלום ומשאירים את הכל רק בגדר חלום . לא להתיאש , טוב זה מותר זה אפילו טוב כי אחר כך , ניתן להגיע לתובנות . לא תמיד מה שנוח זה הכי טוב לנו , תקומי אחרי תאספי כוחות . ותראי שהם לא היו מספיק טובים ,כדי להעריך משהו טוב. ברגע שתהיי טובה בעיני עצמך ולא תתפשרי על פחות .. תראי שאיש לא יעשה בך כרצונו ביום שמפסיקים לחפש מוצאים .. תהי חזקה עוד יבואו ימים שלא תרצי לישון , כי המציאות תהיה טובה יותר .. בהצלחה

its just me8

New member
תודה רבה לך...

אחת המילות עידוד היותר עמוקות שקיבלתי:) ועוד בלי שאת מכירה אותי בכלל נגעת בדיוק במה שרגיש בתקופה האחרונה... תודה!!!:)

למעלה