תגיבו שנייה...

תגיבו שנייה...

לפני איזה שבוע וחצי נסעתי עם חבר והייתי צריך לאסוף בדרך שתי בנות קיצר הבנות הדפוקות האלה עשו קטע מסריח דפקו ברז אחרי שנסענו אליהם.. קיצר אני חשבתי ותגידו לי איך זה.. חשבתי לקחת אותה ואת חברה שלה לאיזה מועדון ואז בחזרה לשכוח אותן שם.. שיתחילו לתפוס טרמפים בשעה 4 בבוקר.. לא רעיון טוב.. שיאכלו קצת חרא..
 
אולי עדיף.....

שבמקום לשים לנו את הפרצוף הזה שבטח אנשים מקבלים כשהם מסתכלים עלייך.. תרשמי כאן כמה הודעות בפורום שלא יהיה מת.... מצידי גם תשימי עוד אלף פרצופים.....
 
לא זה הפרצוף שאני עושה

שאני מסתכלת על הזין שלך רגע לאיזה תגובות ציפית? כן כן מגיע להן תדפוק את הסתומות האלה חזרה מזל טוב. הערת את הפורום.
 

ChilD SouL

New member
שאלה...

אתה באמת בן 23 כפי שכתוב בכרטיס האישי
כי אם כן, אתה ממש דביל לגילך.
 
דביל .... אני.....

חחחחחחחח שיהיה תחשבי מצידי מה שבא לך...... פשוט אני לא אוהב שעושים ממני צחוק.... מה לעשות שאני מזל עקרב טיפוסי ביותר... ולאחת כזאת שעושה ממני צחוק מגיע שיחזירו לה........ ותאמיני לי שאם יעשו לה את זה ועוד לא החלטתי אם באמת לעשות את זה... מה שכן להצטער היא תצטער על זה..... ומה קשור לגיל.....!!!!!!! אלוהים מה קשור לגיל..... וחוץ מזה שיחשבו עלי כולם מה שהם רוצים...... זה לא כזה מזיז לי..... את הרי לא מכירה אותי בשיט ואם היית מכירה לא היית מדברת ככה אבל היא פגעה בי... והיא צריכה להיפגע גם..... אני לא יהיה סמרטוט של אף אחת... בניגוד לכמה חברי פורום אחרים.. מי שמשחקת באש תדע שזה יכול לחמם... אבל היא יכולה להישרף גם..
 

ChilD SouL

New member
אתה מתנהג כמו ילד קטן...

אז הבריזו לך, ביג פאקינג דיל
זה קורה, אתה יודע. מה קשור סמרטוט
סמרטוט זה אחד בלי עמוד שידרה שהבחורה אומרת לו מה לעשות והוא עושה כמו כלבלב, במקרה שלך - זה לא. אלא אם כן, ההגדרה שלך לסמרטוט שונה משלי.
וזה קשור לגיל כי המשחקי כבוד האלה מתאימים לילדים בתיכון ולא לחבר'ה בגילך. מבריזים, שמים זין וממשיכים הלאה. שתהנה מהספק. אתה תעשה לה דווקא, היא תבין שנפגעת וזאת תיהיה נקודה אחת בשבילה.
אבל היי, תעשה מה שבא לך.
 
כבוד......

מה קשור כבוד...... היא פגעה בי את מתארת לעצמך איך הרגשתי אותו רגע..... שהבת זונה הביאה אותי עד אליה לבית ואני וחבר שלי כמו 2 מפגרים מחכים לה והיא ממציאה לנו כזה תירוץ מפגר...... חבר שלי כמעט הלך הלך אליה לבית להוציא אותה בכח...חחחחחח קיצר תראי מה אני יגיד לך אני בחיים לא הייתי עושה את זה... אבל היא עשתה.... ואין סיבה שהיא לא תשלם.... למה לעזעאל שאני ישכח....? טוב אין לי כח לדון על זה....... גם לא אמרתי שאני יעשה את זה.... סתם אני משתעשע ברעיון.... והעלתי אותו לפורום.... עשיתם ממני פסיכופת עם תעודות...... טוב נמאס לי מכולםכם כאלה כבדים פה כל אחד מגיב כאילו הוא איזה יפה נפש שאני לא יודע מאיפה הוא מגן עדן...... זה אמור להיות פורום מלחמת המינים....!!!!!!!!!!!!!!!!! בדגש על מלחמת המינים.....!!!!!!!!! טוב אין לי כח אני יותר לא בא לכאן לכתוב כלום שזאת עם הפרצופים הירוקים המכוערים שאני בטוח שהיא דומה להם תרשום משהו..... להגיב אני יגיב אם כבר רק בפרטי בייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!
 

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

אמרת שאתה לא שם על מה שאומרים עליך, אז למה אתה מתעצבן כ"כ
שים זין.
 

ת מ ו ז

New member
לדעתי רעיון מצוין....

מילא לדפוק ברז בהתחלה ולהשאיר אופציות פתוחות... אבל לדפוק ברז בסוף?! איזה מין בן אדם אתה??? אני אישית.... הייתי הורגת אותך במו ידי.
 
למעלה