זה סיפור ארוך ומוכר
לתשובה מפורטת אני מציעה לך לקרוא את המאמרים - בדגש על יומן המלצרית, ושרשורי הטיפים (במיוחד אלו בהם מככבת פוסטמונת צוררת המלצרים). באופן יותר ספציפי - לא משנה כמה אנשים יש בשולחן, הטיפ נחשב למכובד כל עוד הוא יותר מ-10%, מה שהרבה יותרפשוט במקרים של חבורות גדולות כי זה סכום סמלי לכל אחד. ואני אומרת (ואני יודעת שרבים יכעסו עלי) - אנשים שנוהגים לתת טיפ סמלי ולא מתחשבים בשווי הארוחה (נותנים 5 ש"ח על בון של 300) - שיתביישו. זה ממש מעליב, ואני מעדיפה שלא ייתנו טיפ בכלל מאשר שיעליבו אותי ככה ועוד יצפו שאני אודה להם.